- 20 Mayıs 2023
- 1.608
- 885
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
SüpersinUmrumda bile değil kimseye bakmıyorum sadece hikaye izliyorum onu da çoğu kişiyi sessize aldım
Doğurdum 37 gün önceSüpersindoğum ne zaman bu arada
Sen zaten kraliçeSosyal medyam yok
Valla iki bebeyle akıl sağlığımdan ara ara şüphe etmiyor değilimSen zaten kraliçesenin beynin tertemizdir tertemiz
Ha o zaman sıkıntıValla iki bebeyle akıl sağlığımdan ara ara şüphe etmiyor değilim
O bende de var .hatta bu konuda çok iyi olduğum için insanlar benden destek alırStalk değil de birini bulmak istesem diyelim onu arar tarar bulurum
Ne güzelBirinin hayatını izlemek acayip enerjimi düşürüyor beni çok aşağı çekiyor. O yüzden tamamen kendi hayatıma odaklanıyorum tüm enerjiyi kendimde tutmaya çalışıyorum
Tıpkı benim gibi deseneO bende de var .hatta bu konuda çok iyi olduğum için insanlar benden destek alır
Yalnız degilsin bende yapıyorum ve arkadaslarimdaEki Görüntüle 3642776
Kimler böyleözellikle yorgun değilsem işim yoksa aklıma çooook eskilerden kimler kimler geliyor diyorum ben delirdim kendime bir uğraş bulmam gerek
Valla merak ediyorum bende milletin aklına geliyo muyum diyeYalnız degilsin bende yapıyorum ve arkadaslarimda
Hesap açık olunca bakıyorum meselaBende arada bakiyorum sevgili bulmuslarmi falan diye. Bazen de hesabini bulmak istedgim kisiyi buluyorum
Sizin profil herkese açık mi? Sizi stalklamak isterdimKimseyi merak etmiyorum maalesef çok nadir biri aklıma gelecekte bakacamda öyle bi vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?