Slm arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasın'da iyi bir terzi var mı bildiğiniz.Kendime göre elbise ve etekler diktirmek istiyorum.Mağazalarda kendime uygun bişeyler bulamıyorum bedenime göre hep büyük oluyorlar küçük bedende ne yazıkki yok.Yardımcı olur musunuz?.Şimdiden teşekkürler..
ya lutfen ya bana da yardımcı olun ınanın dıktırecegım o kadar cok sey varkı yanı karsılıklı mutlu olucaz:) lutfenn anadolu yk da bır terzı arıyorum bende lutfennnn
Kendime birkaç günlük giyim için Elbise diktirtmek istiyorum.Bedenime göre Elbise bulamıyorumda(32-34 beden).Malzemesi benden olacak.Elbise başına ücret ne kadar olur acaba?
Cevabın için şimdiden teşekkür ederim canım.
canım özeline yaazdım ama almadın heralde. sana annemin telefonunu vereyim ara konuş istersen. ama acelen varsa almaz işi haberin olsun. 11 inde 15 günlük tatile gidicez< beraber.
canım özeline yaazdım ama almadın heralde. sana annemin telefonunu vereyim ara konuş istersen. ama acelen varsa almaz işi haberin olsun. 11 inde 15 günlük tatile gidicez< beraber.
canım özeline yaazdım ama almadın heralde. sana annemin telefonunu vereyim ara konuş istersen. ama acelen varsa almaz işi haberin olsun. 11 inde 15 günlük tatile gidicez< beraber.[/QUOT