stanbul avrupa yakasnda iyi bir terzi

Ozlemhnm

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
39
0
286
48
Slm arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasın'da iyi bir terzi var mı bildiğiniz.Kendime göre elbise ve etekler diktirmek istiyorum.Mağazalarda kendime uygun bişeyler bulamıyorum bedenime göre hep büyük oluyorlar küçük bedende ne yazıkki yok.Yardımcı olur musunuz?.Şimdiden teşekkürler..

ya lutfen ya bana da yardımcı olun ınanın dıktırecegım o kadar cok sey varkı yanı karsılıklı mutlu olucaz:) lutfenn anadolu yk da bır terzı arıyorum bende lutfennnn

canım benim annem prof. terzi. avrupa yakasında çapa yakınında. ne diktireceksin sen.
Kendime birkaç günlük giyim için Elbise diktirtmek istiyorum.Bedenime göre Elbise bulamıyorumda(32-34 beden).Malzemesi benden olacak.Elbise başına ücret ne kadar olur acaba?
Cevabın için şimdiden teşekkür ederim canım.

model tarif et canım , ona göre sorayım. yakalı yakasız kollu kolsuz , fiyatlar bu etkenlere göre değişiyor.

Resimdeki siyah elbise ama biraz daha uzun olacak.
gebeeee2kl7.jpg

canım özeline yaazdım ama almadın heralde. sana annemin telefonunu vereyim ara konuş istersen. ama acelen varsa almaz işi haberin olsun. 11 inde 15 günlük tatile gidicez< beraber.

canım özeline yaazdım ama almadın heralde. sana annemin telefonunu vereyim ara konuş istersen. ama acelen varsa almaz işi haberin olsun. 11 inde 15 günlük tatile gidicez< beraber.

Mesajınız gelmedi henüz.Çok acelem yok.Yalnız kumaş almak içinde fikrini sorcaktım annenizin.Ona göre siz tatile gider bende o arada kumaşını alırdım.

ya ben oselden msj atamadım nerden oluyor benımkıde bıraz zor modeller degıl gıbı geldı bana aceledsıde yok

Son düzenleme:
ben de avrupa yakasında terzi arıyorum, ceket diktirmek istiyorum, var mı bildiğiniz iyi bir yer?

ay hala kimse yazmamış bakırköy civarında bayan terzi istiyorum özellikle birazda uygun dikse çok iyi olur

Back
X