• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbul nian mekan

magices

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
2
0
86
41
İstanbul
arkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum..
haziranda nişanım olucak fakat henüz yer bulamadım yardım istiyorum...:(
anadolu yakasında (üsküdar, kadıköy, beykoz, çengelköy, bostancı, fenerbahce.. olabilir)
70-80 kişi kadar açık havada olsun istioyurm tabi fiyatıda uygun olması gerekiyor, 2 milyarı geçmesin istiyorum tavsiye edebileceğiniz yerleri bekliyorum..

Özellikle beykozda yapabileceğin yerler var . Ben oarada oturmadığm için aklımda kalmamş ama bu alandaki konuları okursan öyle kırda yapabileceğin mekan var..

arkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum..
haziranda nişanım olucak fakat henüz yer bulamadım yardım istiyorum...:(
anadolu yakasında (üsküdar, kadıköy, beykoz, çengelköy, bostancı, fenerbahce.. olabilir)
70-80 kişi kadar açık havada olsun istioyurm tabi fiyatıda uygun olması gerekiyor, 2 milyarı geçmesin istiyorum tavsiye edebileceğiniz yerleri bekliyorum..

kadıköy aden otel.. hemen iskelede...haydarpaşa deniz manzaralı salonu var...içkili ve içkisiz fiyatları biliyorum.. daha 2 gün önce görüştük...ordovr tabagı-ara sıcak-ana yemek-tatlı-pasta-canlı müzik-süsleme dahil içkili 35 içkisiz 32 ytl kiş başı..hiçbir extrası da yok....otelin en üst katı...gayet güzel bir mekan...nişan için ideal hem uygun hemde nezih.. otel anlayışıyla eğitimli garsonlar,aksamadan gerçekleşen servisler... daha önceden teyzemin nişanı orada olmuştu.. gayet memnun kalmıştık... tavsiye ederim ...aden otel yazarsınız internetten adresi ve teli bulursunuz...umarım hoşunuza gider...

Back
X