standart lafı istediği yerinle anlamak isteyen "erkekler"

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
burda bir çok kişinin eşinin de olduğu çerçeve içinde bu konuya eşlerin sınırları zorlayan yaptıklarını kısaca yorumlara yazmanızı istiyorum. ben başlatıyorum.
-bugün saçma salak bir herifin 40 yaşlarında cesaretini toplayıp kendi yaşına yakın bekar bir kıza "hoşlanıyorum senden"dememeyişi için beni kırıyor.kızı tanıyorum ve hayatta kabul etmez o çocuğu evlenmeyi zor düşünüyor zaten tanıyorum.yok illa "söyle" diyor bende "söylerim" diyorum."ben söylemem dedim demiyorum" "söylerim ama boşuna diyorumda diyorum birde ben boşuna söylicez diyince ben kızı tanıyorum diyince hem sus diyo susacaksam o zaman iyi giünler sana dedim kapadım teli yine aradı "çocukça yapıyorsun" dedi tekrar arayıp bende "sus dedin ama bana dedin" dedim bu sefer de kısaca tamam tamam deyip telefonu suratıma kapamaya kalktı anladıysam. bende mesaj attım.
"çok gereksiz bir insan için beni kırıyorsun,onun bu yaşına kadar adam olamamsının suçu benim mi bir kadına hoşlandığını söyleyememesinin,zıkkımın kökünü ye seninle konuşmak istemiyorum sen kızınca adam oluıyorsunda sana her kırılan mı çocuk gibi davranmış oluyor,seni idare et nereye kadar artık sınırları zorladığını anlaman lazım illa bunu anlatmak için kötü bir şeyler mi yapmalıyım geri dönülmez şeyler mi yapmalıyım"
uzun olduğu için özür dilerim fakat çoğu erkek iki laftan anlasa bu derdim var topiğinde açılan konular destan gibi olmazdı.

Lütfen noktalama işaretlerini unutmayın arkadaşlar yav. Bazı konuları anlamaya çalışmak bulmaca çözüyormuş gibi hissettiriyor.

hiçbirşey anlamadım

kendini ifade edemeyen 40 yaşına yakın arkadaşına evlenecek kadın bulayım(arkadaşımdan hoşlanıyor bu salak herif sözde) diye baskı yapıyor çocukça sonra biz kızınca çocuk biz oluyoruz o adam oluyor kızdırınca
artık buda anlaşılmıştır.

Eşiniz sizden birşey yapmanızı rica etmiş, siz yorumlarda bulunmuşsunuz, gerilmiş. Birbirinizle diyaloğunuza birşey diyemem, sonuçta siz belirlersiniz size karşı tutunacağı tavrı.
Konu gereksiz uzamış bence, yani eşim bana böyle birşey söylese tamam der iletirdim kıza. Bazı insanlar karakter olarak kendisi açılamaz, yaşla alakası yok bunun.

Sen bu yazdığını tekrar bi okuyup kendin anladın mı?

pink hanım ben o arkadaşımın kabul etmeyeceğini söyledim,yani eğer reddedilecekse boşuna üzülmesin eşimin o arkadaşına ben anlatsam kocamdan daha iyi anlayacağı kesin durumu.beni elalemin hayatı ilgilendirmez. beni kızdıran kocamın bana karşı böyle umutsuz konuya karşı tutumu.

Eşiniz arkadaşına sizin halledeceğinizi söylemiştir muhtemelen, sizden de adım değil olumsuz yorum gelince böyle bir tavır takınmıştır.
Tabi ki başkaları için gerilmeye değmez ama arada olabiliyor böyle şeyler. Kafanıza takmayın, siz zaten eşinize tavrıyla alakalı uyarıda bulunmuşsunuz

Bu yazılanlardan hiç bir şey anlamadım

inanın tek tek okumaya çalıştım ama okuduğumdan birşey anlamadım çok karmaşık bir yazı olmuş

mesajları yeni okumuş ben okududa beni aradı sandım.bunlar ne ya bu kadar basit mi dedi bende oku oku düşün dedim. benim sana soracağım soruydu sen sordun dedim. sonra çalıştığı yere müşteri geldi ben ona laf anlatana kadar dükkandaki ile ilgilenmek zorunda olduğu için kapadım teli.ben ona anlatmaya çalışıyorum kızınca gergin olunca nasıl konuştuğunun farkında olmuyorsun demeye çalışıyorum da farkında olmamakta kararlı. mesela yaptığım yemekle ilgili düşüncesi varmış. ancak söyledi de bende ona göre bir şeyler yapıcam mesela o söylemeden ben farketmeyebilirim ve düzgün konuşarak yaptığı eleştriye de alınmadım.terslemedim onu.ona laf anlatacağıma develere hendek atlatarak meşhur olmuştum yani,ben el verdiğince onu idare etmeye çalışıyorum tabi ben idare etmeye çalıştığım için nasıl olsa onu çekecek var daha da yük bindireyim diye düşünüyor artık benim sabrım karakterimin el verdiği kadar. bi yerde iflas edersem.o zaman daha mı iyi olacak tabi bu anlattıklarımı anlayacakta bir kapasitesi olması lazım bilmiyorum hala sabırla öyle ilerliyor bu evlilik.

pink hhanmı bende bir şeyler anlatmaya çalışıyorum sakin sakin dinlese problem olamaycak lafımı kesip sinirlenip duruyor kendisi aynı şeyi kaldırmaz.ve ona böyle olduğunu anlatmaya çalışmak anlamak istmeyen bir insana ayrı bir işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…