standart lafı istediği yerinle anlamak isteyen "erkekler"

Konuyu tam anlayamadım ama bence siz hiç araya girmeyin. Birbirlerini anlayacakları varsa da anlamazlar bütün iletişim kopabilir gibi geldi bana.

bir de derdini anlatabilseydin !

yeni gelişmeleri yazacağına önce ilk yazdığını düzgünce bi anlat kimse anlamıyo

Türkçeyi düzgün kullanalım, anlaşılır yazalım deyince de topa tutuluyoruz.
Pek bir şey anlamadım yazdıklarınızdan, ama anladığım kadarıyla aranızda iletişim problemi var. Gerçi siz eşinize de derdinizi bu şekilde anlatıyorsanız iletişememeniz çok normal. Kafanız biraz karışık sanırım, düşündüğünüz gibi yazmışsınız...

bir de derdini anlatabilseydin !

yeni gelişmeleri yazacağına önce ilk yazdığını düzgünce bi anlat kimse anlamıyo
pink ile yazışmlarımda işin özeti var 2. sayfada kocamın başkası için beni kırması.böyle olaylar yaşayanların kısaca yorum yapmasıydı konu ilk olarak kendi durumumu yazdım. bidaha yorumlar benim örneğim üstünden yürüdü gitti.
1-kocamın arkadaşı 40 yaşına yakın ve bir kadına hoşlanıyorum diyemiyor
2-sözde söyleyemediği arkadaşım 4sene dumlupınarda okumuş memur istemeye gelse gitmez evlilikle çok işi yok perşembenin gelişi çarşambadan belli
3-böyle bir durumda eşimin hala olmaz boşa arkadaşının kalbi kırılmasın dememe rağmen hala üstelemesi
4-ben söylerim olmayacağını bilsem de o hala arkadaşının benim arkadaşımla evlencek sanması
5-hani göz var nizam var bu hala neden ısrar ediyo diyeceğininz bir konu
6-işte bu tutumları yüzünden eşime kızgın olmam.
bu mesajdan sonra anlamayan olujrsa artık heceleyerek yazarım bir seferde anlamayanlar için.

Az çokbirbirinizi tanıyorsunuz, birbirinize göre hareket edin. Onun hoşlanmadığı şeyleri sen yapma, senin hoşlanmadıklarını o yapmasın. Eşinin senden beklediği cevap "Tamam canım" bir kerede bunu dene bakalım.
Biri bana tercüme edebilir mi ?
Anladığım için, Kendimi anormal hissetmeye başladım

Benim aklım diğer konuda kaldı, kendinden hoşlanan erkeği bir tarif etmiş ki sorma kendime gelemedim daha

bir buraya anlamadığına ilişkin birden fazla yorum yapılınca anlayanlar kendinden mi utanıyor oda güzelkk ya özel bir durum sanırsam

Anlayan varsa bize de yazabilir mi?

Not: Konu sahibi hariç. Onun anlatış ve benim anlayış seviyelerimiz arasında fark var.
Eşinin 40 yaşında arkadaşı varmış, konu sahibinin bi kız arkadaşından hoşlanmış, eşide konu sahibine, arkadaşına söyle bakalım ne cavap verecek demiş.
Konu sahibide, arkadaşına sormadan eşine, kabul etmez kız falan demiş. Eşide muhtemelen, kıza sormadan, olumsuz yorum yaptığı için sinirlenmiş, konu sahibini terslemiş.
Konu sahibi diyor ki: 40 yaşında adam, bi kıza hoşlandığını bile söyleyemiyor, eşim başkası için beni neden kırıyor

Çok sağol. Şimdi çözdüm olayı. Arkadaş Google Translate Türkçesi kullanıyor anlaşılan.

tebrik ediyorum sizi gercekten.. ben hic bisey anlamamistim.. bence konu sahibi hic bisey soylemesin kiza, ona da bu sekilde anlatirsa yanlislikla kiz konu sahibinin esinin kendisinden hoslandigini bile anlayabilir :)

tüm alkışlar pink hanıma

teşekkürler...

bu aşk meşk hikayeleri nasip... hep birlikte bir yerde buluşun. senin arkadaşın ve eşinin arkadaşı da olsun. hayır derlerse de kazık kadarlar zaten. kendileri bilir...

eşinle atışmana gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…