- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
-
Teşekkür ederim Nevoş sultan amaöyle iddialı bir tarif değil standar adı gibi , telefondan açınca baya yanlışlık yapmışım kusura bakılmasınCanım ellerine emeğine sağlıkHarika, farklı bir tarif Yarışmada bol şans diliyorum
Emeğine sağlık canımTeşekkür ederim Nevoş sultan amaöyle iddialı bir tarif değil standar adı gibi , telefondan açınca baya yanlışlık yapmışım kusura bakılmasın
Teşekkür ederim ablacım sağol , yokböle iyi bu kadar hızlı konu açınca anca böle oluyo napalımEmeğine sağlık canımBen biraz düzelttim yanlış veya eksik varsa düzeltebilirim.
Katıl katıl dedin bak katıldım canım pinkomEline sağlık kuzucumYarışmada başarılar
Beni kırmadığın için çok teşekkür ederimTeşekkür ederim ablacım sağol , yokböle iyi bu kadar hızlı konu açınca anca böle oluyo napalım
Katıl katıl dedin bak katıldım canım pinkom
Beni kırmadığın için çok teşekkür ederim
kırmam tabi güzel kalpli hatunlarım benimHiç kırmıyorsun bizi
MerhabaaHerzaman yaptığım , her defasında da farklı farklı süslediğim tarifimi sizlerle paylaşmak istedim.. Umarım beğenşrsşniz, yarışmacı hanımlara başarılar dilerim ...
Malzemeler ;
Eki Görüntüle 1362686
1 paket nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1paket kabartma tozu ,
2 paket vaninlya
5 yemek kaşığı un
YAPILIŞI;
Ben kurabiyelerimi yaparken margarinimi rendeliyorum böylece kolaylıkla yoğuruyorum
Eki Görüntüle 1362690
Sonra sırayla malzemeleri ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyorum
Eki Görüntüle 1362691
hazırladığım hamuru streç filme sarıp 1 saat buzdolabında bekletiyorum sonra sıkma torbasına doldurup şekiller veriyorum ;
Kafama göre abuk sabuk şekiller ...
Eki Görüntüle 1362699
Ben sıkma torbası kullancağım zaman resimdeki gibi sürahiye koyuyorum tek olunca böyle kullanmak çok pratik oluyor
Eki Görüntüle 1362706
Şekillendirdiğim kurabiyelerim 180 derecede tam on beş dakika pişiriyorumVe süslemek için erittiğim çikolatam, marmelatım , hindistan cevizim, pudra şekerim ile gönlümce hazırlıyorum.
Eki Görüntüle 1362710
Vee hazır , çok hızlı çok pratik ve çok leziz ağızda dağılan nefis bi kurabiye tarifimdi umarım beğenilir .. Afiyet olsun ... Ve slogan """ yemek bahane KK şahane ""
Eki Görüntüle 1362713
Biraz saçma oldu şekilleri sanıyodum , teşekkürlerEllerine sağlık."Abuk subuk şekiller veriyorum" demişsin ama ne güzel olmuşlar.
Yarışmada başarılar.
Vay kaynana boğanhani senin sponsorun nerde bakiim
kaynana boğan kurabiye bunun adı
eline sağlık marmelatlısına bayılırım
yarışmada başarılar
Nişasta tıkıyor ya insanı ondan koymuşlar bu ismi herhaldeVay kaynana boğanHahahaa Sponsorum yok vallahi hiç kimsem yok
Mantıklı vallahi çok hoşNişasta tıkıyor ya insanı ondan koymuşlar bu ismi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?