- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
-
Teşekkür ederim ablacımEllerine sağlık canım yarışmada bol şanslar
Hanımannem teşekkür ediyorum ay olsan da bi kahve yapıp yerdik birlikteDiloşummm ellerine sağlıkkk harika olmuşşşş başarılar diliyorum sanada
Hanımannem teşekkür ediyorum ay olsan da bi kahve yapıp yerdik birlikte
Tolini alt edeceğimiz bi şiir yazardık hatta , onun meşhur şiirlerindenNe güzel olurdu demi,şu hain tolini gebertme planları yapardık ne güzel
İyim tatlımTeşekkür ederim ablacımNerelerdesin, iyi misin ?
Tolini alt edeceğimiz bi şiir yazardık hatta , onun meşhur şiirlerinden
Çok oldu yapalı eklemicektim NEvoş nerde senin tarif deyince kaçamadımDilossssyeni gördüm kız ben konuyu,ne ara yaptın becerekli hatun ellerine sağlık canim,başarılar dilerim
Teşekkür ederim dombik sağolKK :) Ellerinize sağlık başarılar dilerim
Ablacım çok teşekkür ederim beğenmene sevindimEline emeğine sağlık Diloşum, çok güzel görünüyorBaşarılar canım
CanımmmKapaklı kavanoza koyarsın bu kurabiyeyi de.. hani yarı aç olursun yaa. alırsın içinden ..evladın gelir okuldan hımm anne çok acıktım der ve o kavanozdan alır bir tanee..eşin gelir işten hal hatırını sorarken kapağını açıp alır içinden...Hani mutfakta vardır hep kavanozda öyle kurabiyeler işte senin kurabiyelerini ona benzettim bir evin ve içinde yaşayanların vazgeçemediklerinden...ellerine sağlık yarışmada başarılarr..
Hadi inşallah ablacım emeğinin karşılığını alıyorsan oh ne mutluİyim tatlımdiyetle uğraşıyorum ama az kaldı inşallah
Adracım teşekkür ederim , benim stadart kurabiye tarifimdir öyle böyle süslerim işte ..Dilara nefis görünüyor kurabiyeler.Aynı hazır satılanlara benzemiş.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?