Üzerlerine devirirlerse baktığını ben o yüzden almadımBir boy küçüğü galiba dmi benim attığımın
Benimkinbunu devirir.Ben daha küçüğünü aldım üzerine falan çıkıp iniyorAynı markanın bu şekil olanı var bizde, memnunum.Odasini toparladı
Offff narinokyonus
Benim menü
Dünden yayla çorbası var
Kızım tavuk istiyor fırına atarım
Salata
Yoğurt
Bisküvili pasta yaptık şimdi kızımla beraber ama ben zor dayandım biter bitmez çıkardım
Hergün okuyor musunuzOğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Evet yatmadan 3tane okuyor babası.Gündüzde babaannesine okutuyorHergün okuyor musunuz
Yaaa bu alışkanlığı nasıl kazandırdın bana tüyo verir misinEvet yatmadan 3tane okuyor babası.Gündüzde babaannesine okutuyor
Boş damacana dimiAbi bebek damacanayı devirdi kızlar başlığı çıkartmış o ara fark etmedim bir anda devirdi
Hayır yarısı doluydu neredeyseBoş damacana dimi
Çok güzellerOğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Temiz su sararmaz canımAnında döndüm yakaladım ama halının ucu ıslandı sararacak
Sararıyor Zeyno benim halıda beyaz ya biberon kırdı mesela su döküldü halı sarardıTemiz su sararmaz canım
Halıdan kaynaklı demek tuce normalde sararmaması lazımSararıyor Zeyno benim halıda beyaz ya biberon kırdı mesela su döküldü halı sarardı
Isırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadarYaaa bu alışkanlığı nasıl kazandırdın bana tüyo verir misin
Kuzum sağ ol iyiyizGünaydın canım nasılsınız bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?