- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Ayyyy çok güzeller yaaaaOğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Harika bir alışkanlık okyonus biz de öyleyiz...hatta oğlum on yaşında hala bizim okumamızı istiyorIsırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadar2.5yasında artık iyice alıştı artık kendi diyor sunu alalım dşye
Ayyy çok güzelller canım bol bol bilgi olsun oğluşaOğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Üffff yaaa arkamızı dönmeye gelmiyor bu çocuklarq neyse kendşne bişey olmamışAbi bebek damacanayı devirdi kızlar başlığı çıkartmış o ara fark etmedim bir anda devirdi
Bende şimdi uyuttumMinik gezmeden geldi çorba içirdim uyutuyorum
Cocuklara ders çalıştıracağız
Ayyy bende kızıma dikkat güçlendirme seti aldım 3 kitap ben elime alıp gösteriyorum kendi benden alıyorIsırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadar2.5yasında artık iyice alıştı artık kendi diyor sunu alalım dşye
Evet ya hafta sonu eşim su bitti pazar günü gelmiyor diye orduevinden ince damacanalardan almış sanırım biraz ondan oldu bir daha almayacağızHalıdan kaynaklı demek tuce normalde sararmaması lazım
Of bende az önce kahve yaptım tam oturacağım oğlum uyandı kısa uyuduKuzum sağ ol iyiyizkahvaltı sabah ev toplaması vs işimi bitirdim Azrayı da uyuttum şimdi kahve yapacağım yanına tabi ki olmazsa olmazım sade soda ve tatlı dünkü kurabiyelere Nutella sürüp yemeyi planlıyorum
Fazlası zarar diye bir program var..ona sardım ne zamandır..düzenli izlediğim tek TV şeydiizleyip izleyip tüm evi kaldırıp veresim geliyor
Sevgi canım geçmiş olsun hangi dişi çıkıyor şuan ön dişler miSelam kızlar
Dün akşam 6 dan beri oğlan ateşli
Dişten dolayı.
dün gece zor sabahladık
üst dişleri çok zorluyor.
düzenli bir şekilde ateş düşürücü veriyorum.
eşim onun için erken geldi, yarın da izinli.
Beraber kahvaltı yaptık.
İşi ile ilgili gelişmeler oluyor.
Cuma günü belli olur bakalım hayırlısı
Sorma yaaaa arkamı dönsem hemen birşey oluyorAyyy çok güzelller canım bol bol bilgi olsun oğluşa
Üffff yaaa arkamızı dönmeye gelmiyor bu çocuklarq neyse kendşne bişey olmamış
Bende şimdi uyuttum
Biyük kızımda ablama gitti ders anlatacak
Ayyy bende kızıma dikkat güçlendirme seti aldım 3 kitap ben elime alıp gösteriyorum kendi benden alıyor
çok sıkıldım annediyor
Geçmiş olsun canım
Bizimde biliyor musun açılmış yine 2 güne tamamen ortaya çıkar 2 keredir öyle oluyor çünkü. İlk kez bugün düzgün biraz olsun beslendi
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Dün akşam 6 dan beri oğlan ateşli
Dişten dolayı.
dün gece zor sabahladık
üst dişleri çok zorluyor.
düzenli bir şekilde ateş düşürücü veriyorum.
eşim onun için erken geldi, yarın da izinli.
Beraber kahvaltı yaptık.
İşi ile ilgili gelişmeler oluyor.
Cuma günü belli olur bakalım hayırlısı
Evet, senin görselini attığın bize fazla büyük geldi.Bu ideal oldu.Devirme girişimi yok ama kutularını çıkartıp içine oturuyorBir boy küçüğü galiba dmi benim attığımın
İnanırım ben daha oturamadım6:30’da kalktık ve ben ilk defa oturdum desem
Ben şimdi oturdum kimse kaldıramazİnanırım ben daha oturamadım
Ben şimdi oturdum kimse kaldıramaz
Senin modelini de seviyorumBenimkinbunu devirir.Ben daha küçüğünü aldım üzerine falan çıkıp iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?