🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Ayyyy çok güzeller yaaaa
Benim kızda kitap okutmadan asla uyumaz
Hatta bir akşam kızmıştım ona uyu çabuk demiştim ,ben şimdi kitapsız mı uyuyacağım çok üzülürüm demişti
Benim gibi çok severdi kitapçıda kitap seçmeyi ama bizde artık netten sipariş veriyoruz

Isırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadar2.5yasında artık iyice alıştı artık kendi diyor sunu alalım dşye
Harika bir alışkanlık okyonus biz de öyleyiz...hatta oğlum on yaşında hala bizim okumamızı istiyor

Selam kızlar
Dün akşam 6 dan beri oğlan ateşli
Dişten dolayı.
dün gece zor sabahladık
üst dişleri çok zorluyor.
düzenli bir şekilde ateş düşürücü veriyorum.
eşim onun için erken geldi, yarın da izinli.
Beraber kahvaltı yaptık.
İşi ile ilgili gelişmeler oluyor.
Cuma günü belli olur bakalım hayırlısı

Oğluşumun kitapları geldi pek mutlu oldu yavrum
Ayyy çok güzelller canım bol bol bilgi olsun oğluşa
Abi bebek damacanayı devirdi kızlar başlığı çıkartmış o ara fark etmedim bir anda devirdi
Üffff yaaa arkamızı dönmeye gelmiyor bu çocuklarq neyse kendşne bişey olmamış
Minik gezmeden geldi çorba içirdim uyutuyorum
Cocuklara ders çalıştıracağız
Bende şimdi uyuttum
Biyük kızımda ablama gitti ders anlatacak
Isırıyordu kitapları yırtıyordu ben israrla okudum dinlemiyordu ama aslında dinliyormuş taki bir gün kitabı getirip anlatana kadar2.5yasında artık iyice alıştı artık kendi diyor sunu alalım dşye
Ayyy bende kızıma dikkat güçlendirme seti aldım 3 kitap ben elime alıp gösteriyorum kendi benden alıyor

çok sıkıldım annediyor

Halıdan kaynaklı demek tuce normalde sararmaması lazım
Evet ya hafta sonu eşim su bitti pazar günü gelmiyor diye orduevinden ince damacanalardan almış sanırım biraz ondan oldu bir daha almayacağız

Of bende az önce kahve yaptım tam oturacağım oğlum uyandı kısa uyudu içemedim
Sevgi canım geçmiş olsun hangi dişi çıkıyor şuan ön dişler mi
Sorma yaaaa arkamı dönsem hemen birşey oluyor

Geçmiş olsun canım
Eşinin işi de hayırla neticelensin

Benimkinbunu devirir.Ben daha küçüğünü aldım üzerine falan çıkıp iniyor
Senin modelini de seviyorum karşı ki duvar için yatay model bu şekil istiyordum, eşimi ikna edemedim oda küçülüyor diye.dikey model boyutta tam oldu dolap yatak arasına.oglunun kitaplarına da bayıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…