Bence de vallahi ben büyüğğ ablama gönderdim malum cadı çalıştırmıyorKızımla matematik fen çalıştık
Oğluşla sayıları renkleri
Anneleri maaşa bağlamalılar
Benim dünden yeşil fasulyem var yanına tavuk haşladım pilav yapacam bir de cacık tamamdır
Bende biraz uzandım
Birazdan yemek yaparım
Sağol ZeryacmGeçmiş olsun canım
Sağol ZeynolinGeçmiş olsun canım
Eşinin işi de hayırla neticelensin
Ne güzel inşallah böyle devam eder beslenmeyeBizimde biliyor musun açılmış yine 2 güne tamamen ortaya çıkar 2 keredir öyle oluyor çünkü. İlk kez bugün düzgün biraz olsun beslendi
Benim kızım da 15 gün önce ateşli 4-5 gün geçirdi ve sonra gece uykuları felakete döndü. Uykusunda bağırma, ağlama..Ne güzel inşallah böyle devam eder beslenmeye
Bizimki ikisini birden çıkarıyor. Ucları görünüyor.
Tuğce sizde de uykuda sıçrama oluyor mu?
Ateşlendiğinden beri o kadar çok oluyor kiii.
Off çok kötü olmuş.Benim kızım da 15 gün önce ateşli 4-5 gün geçirdi ve sonra gece uykuları felakete döndü. Uykusunda bağırma, ağlama..
Inşallah bu aydan sonra hafifler kalıcı olmaz Allah yardımcın olsunEvet bu aralar fazlaca bulantı var malesef
Bebek icin degil kızımın odası icin düşündüm. Oyuncağı baya var birde ikinci geliyor onun oyuncağı da olur kullanılır bayaBiliyonsen bebeğin kendi dolabı olucak mı?
oyuncak dolabı dışında. Biz dolap yaptrdık.
içine hm nin oyuncak sepetleri oluyor Ondan alıp içine koyabilirsin. Oyuncaklar için çok fazla büyük değil mi ?
Canım kırma daha lezzetli olmuyor muDolmabiber yaptım öğlen onu yedik akdsms da Allah kerim , zeytin topladım onu diliyorum
Geçmiş olsjn canım benim.Selam kızlar
Dün akşam 6 dan beri oğlan ateşli
Dişten dolayı.
dün gece zor sabahladık
üst dişleri çok zorluyor.
düzenli bir şekilde ateş düşürücü veriyorum.
eşim onun için erken geldi, yarın da izinli.
Beraber kahvaltı yaptık.
İşi ile ilgili gelişmeler oluyor.
Cuma günü belli olur bakalım hayırlısı
Sağol Zeynolin. Bizimki ilk dişini bir yaşına yakın çıkardı. Hiç bir aşısında ateş olmadı. Ama diş olunca çok ateşleniyor. Birde dün geceden beri çok sıçrıyor. Hiç daha önce olmadı. Hiç yaşadın mı bu durumu?Kızlar diş dönemi zor gerçekler
inşallah kolayca çıkarır kuzucuklar
Sağol canımGeçmiş olsjn canım benim.
Bizimde yağımız zeytinimiz gelmedi dahaCanım kırma daha lezzetli olmuyor mu
Bizde istedik yağımız geldi ama zeytinler henüz gelmedi
Canım biz ikisini de yapıyoruz da bu topladiklarim baya ermiş o yüzden bu topladiklarim kirilmaz dildikCanım kırma daha lezzetli olmuyor mu
Bizde istedik yağımız geldi ama zeytinler henüz gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?