Şöyle soylim garibim eşimin çok güzel işi vardı. Benim atamam İzmir'e çıktıktan sonra işi bıraktı burda 7 ay gibi bi süre işsiz kaldı. Derken o süre zarfında var olan borçların üstüne borç ekledik.var olan borclarimiz da evlilikten kalma malum herşeyi ama herşeyi biz yaptık. Ama sorsan eşimin ailesi yaptı bide durumumuza hep uzuldulerTüm ödemeleri yaptıktan sonra elinde para kalıyor mu
Şimdi kalktık oğlusla iyiyim canımGünaydın canım nasılsın
Süper haber canımKızlar negatif
Ohhhh misssŞimdi kalktık oğlusla iyiyim canımKahvaltı hazırlayacağım sen nasılsın?
Şimdi kalktık oğlusla iyiyim canımKahvaltı hazırlayacağım sen nasılsın?
Bu havalarda guzel oluyor ama heryer un oluyorE elif kurt45 Hoşgeldin aramıza. Ben de çok birikim yapamıyorum, ama burada olmak zorluyor beni birikim konusunda iyi oluyor.
tuce_tuce Hamdolsun inan çok sevindim annenin testine
Zeynolin44 Ekmekler süper görünüyor, sanırım şimdi de sen benim kanıma girdin
Hamarat hatun ellerine sağlıkBu havalarda guzel oluyor ama heryer un oluyor
Bende yumurta haslarım kayinvalide ile ikimize oğlana açma alıp geleceğım.Dun ispanak yaptım tatlı var mercımek çorbası yaparım yeter eşim nöbetçi.Nevresimleri değiştiririm öyle geçer vakit.Ohhhh misss
Bizde biraz önce kalktık canım daha hazırlamadım kahvaltı patates filan kızartwcam
Günaydın şekerimokyonus günaydín canísí
Ayy çok kötü olmuşKizlar gecen gün buraya yazmıştım ya. Elimde bir miktar para var eşim arabayı değiştirmek istiyor. Ben ev peşinatı yapmak istiyorum diye. Noldu biliyor musunuz arabanın motoru indi. Yani gitti motor. 20 bin liraya yapılacak. Ağlamak istiyorum ya. Arti araba değer kaybetti.
Sorma moralim çok bozuk. Ben elimdeki paradan vermek istemiyorum. Eşim de kredi mi çekeyim oradan kullanalım işte diyor. O kadar sinirliyim ki.Ayy çok kötü olmuş
Ohhh tuçe hadi gözün aydınKızlar negatif
Hoş buldum canım darısı benimde başımaE elif kurt45 Hoşgeldin aramıza. Ben de çok birikim yapamıyorum, ama burada olmak zorluyor beni birikim konusunda iyi oluyor.
tuce_tuce Hamdolsun inan çok sevindim annenin testine
Zeynolin44 Ekmekler süper görünüyor, sanırım şimdi de sen benim kanıma girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?