🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm ödemeleri yaptıktan sonra elinde para kalıyor mu
Şöyle soylim garibim eşimin çok güzel işi vardı. Benim atamam İzmir'e çıktıktan sonra işi bıraktı burda 7 ay gibi bi süre işsiz kaldı. Derken o süre zarfında var olan borçların üstüne borç ekledik.var olan borclarimiz da evlilikten kalma malum herşeyi ama herşeyi biz yaptık. Ama sorsan eşimin ailesi yaptı bide durumumuza hep uzulduler Sonra eşim iyi kötü denetimden iş buldu maaşı düşüktü ama kendimi kaybetcem dedi başladı. Ben çocuk istemiyordum canım kaynanam hep ben bakacam dedi sağolsun onların gazıyla pes edip bı hisimla çocuk yaptım. O konuda da yüz üstü bırakıldık . Kardeşim bı yıl baktı . Sonra gene bahane uydurdu. Seneye bakması konusunda halen umudum var yuzsuzum ya eşim hesap kitap mutfağa karışmaz harçlığını alır ben bakarım herşeye. Ama bakıcı yeni tuttuk ilk ayimizi devirdik şimdi net olarak düzen kuramadik. Bu ayında atlayalim öyle bakacam ama kumbara fulll devam

Ohhhh misss
Bizde biraz önce kalktık canım daha hazırlamadım kahvaltı patates filan kızartwcam
Bende yumurta haslarım kayinvalide ile ikimize oğlana açma alıp geleceğım.Dun ispanak yaptım tatlı var mercımek çorbası yaparım yeter eşim nöbetçi.Nevresimleri değiştiririm öyle geçer vakit.

Ayy çok kötü olmuş

Ben de kendimi tanıtayım. 34 yaşındayım, öğretmenim. 17 aylik bir oğlum var. Evlendiğinden beri borc ödüyoruz düğününüzü her şeyimizi kendimiz yaptık. Takıları biz aldık kayinvalideye verdik de taktı. Krediyle aldığımız bir evimiz vardı. Eşimin evlenmeden önce yaptığı bir borç çıktı ortaya. Satmak zorunda kaldık. Kredisini kapattık. Ama çok zarardayiz yani. Nasıl birikim yapicam bilmiyorum. Ne zaman birikim yapsam bir şey çıkıyor elimden o da gidiyor. Bu bir degil iki değil. Sizden tavsiye istiyorum

Selamlar
Başım ağrıyor. Dinlenemedim gece hiç
Annemi acile götürdük. Baş ağrısı ve tansiyon.
o toparladı. Ben cok yorgunum. Cocukları uyutunca uyuyacağım seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…