Tüm ödemeleri yaptıktan sonra elinde para kalıyor muCanimsin buraya yazmak bana da çok iyi gelecek. İyi kötü birikim yapmaya çalışacam tabi sizlerden de tasarruf tedbirlerini ogrenerekten. Yeni olduğum için hiç bir arkadaşı tanımıyorum ama zamanla bende ne halt edersem rapor edicem buraya.Bide cadaloz kızım izin verirse malum kuzulugun dibini yaşıyoruz şu dönem
Hoşgeldin tatlımmmmCanimsin buraya yazmak bana da çok iyi gelecek. İyi kötü birikim yapmaya çalışacam tabi sizlerden de tasarruf tedbirlerini ogrenerekten. Yeni olduğum için hiç bir arkadaşı tanımıyorum ama zamanla bende ne halt edersem rapor edicem buraya.Bide cadaloz kızım izin verirse malum kuzulugun dibini yaşıyoruz şu dönem
Hande yok ya daha
Uyuyorlardır canım sana dönüş yaparlar kalkıncaHande yok ya dahaanneme yazdım cvp vermedi kardeşimde cvp vermedi uyuyorlar sanırım
İnş canım test yarın çıkar sanırım 48 saat demişlerUyuyorlardır canım sana dönüş yaparlar kalkınca
ayy hadi hayırlı haber gelir inşalahh
Normalde gündüz yaptırdığında gece 12 den sonra çıkıyor ama yoğunluktan mı acabq 48 saat demişlerİnş canım test yarın çıkar sanırım 48 saat demişler
Tşk ederiz teyzesi , bizde sana kokulu öpücük yolluyoruz. Yazicam artık herkese belayim sanırım kovmayin sonra beniHoşgeldin tatlımmmm
Yaz yazzzzz burası insanı gerçekten birikim yapması için motive ediyor
Minnoş kızını da öpüyorum
Eline sağlıkEki Görüntüle 2724255 kimdi o ekmek fotosu atan kanıma girdiniz
Canim haber gelince yaz ins. negatif gelecekHande yok ya dahaanneme yazdım cvp vermedi kardeşimde cvp vermedi uyuyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?