- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
At o kasveti üstündenGece oldumu beni kasvet basıyor 2-3 gündür
Yenisi geldi garantiden birdaha tövbe huaweı almamBenimde oyle ekran catladı tuslar tam olmuyor alacagiz mecbur
Bilmiyorum ben daha once ise gidip gelirken otobusler degistiginde usutup boynumun ters donmesi ( ileri duzey duzlesme normalin tam tersi sekil almis ) ve hafif skoyloz ile 2.5 ay da zor iyilestim
Sonrasinda senesine 1 haftada iyilestim
6 ay sonra tamamen kilitlenme ile 3 gunde kendi yontemlerimle iyilesmistim
Bu seferki kipirdamasamda cok acili oldu
3 saat ne yattim ne kalktim ne oturdum
Covid pozitifmiyim diyede supheliyim ilaclar etki etmiyor benim yontemlerim etki etmiyor ama covit poliklinikleri dolu ve ztn raporu yok benim isime yaramiyor
Ilkinde 3 kere basa sarmistim o kdr ugrasamam hayir cok zor oluyor
Afedersiniz ama tek elle telefonu sesli klavye fln kullandim yoksa ne wc ne banyo ne giyinme ne sac tarama dis fircalama hep yardim aldim
Doktorum biliyor gecmezse gel dedi ztn, daha once hafif olanlarda hemen 1 saat fizik uygulardi
Zaman gecse iyi olsam diyorum sonra reklamlar aklima geliyor is arkadasim cok kotuydu o geliyor sukrediyoru.
Çok teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canm yavrunainşallah ilaçları iyi gelirde hemen toparlar
Yavrularımız hiç hasta olmasa keşke
MerhabaMrb arkadaşlar nasıl,ne şekil,ne kurallarla birikim kurallariniz var bilmiyorum. Ama bende birikim yapmak istiyorum. Senelik mi aylık mi miktar belirleniyor acaba. Vel hasıl kelam lütfen beni de aranıza alın .Sizleri seviyorum
Eşimde baktı huaweı yeYenisi geldi garantiden birdaha tövbe huaweı almam
Merhaba hoşgeldiniz aylık birikim hedefleri koyuyoruz haydi biraz kendinizden bahsedin tanışalımMrb arkadaşlar nasıl,ne şekil,ne kurallarla birikim kurallariniz var bilmiyorum. Ama bende birikim yapmak istiyorum. Senelik mi aylık mi miktar belirleniyor acaba. Vel hasıl kelam lütfen beni de aranıza alın .Sizleri seviyorum
Mrblar Tuğçecim bende Elif 28 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Kamu personeliyim ,eşim özel sektör mühendis . Dünyalar tatlısı bı buçuk yaşında bir prensesim var. Hiç bir şeyimiz yok malesef borç içinde hayata başladık toparlanmasida borç oldu. Suanlik iyiyiz ama kızımın bakıcı ücreti evin kirasi kredi mutfak masrafı faturalar derken. Bu dönemde sanırım zor geciniyoruz. Bu kadar oldu mu ki acabaMerhaba hoşgeldiniz aylık birikim hedefleri koyuyoruz haydi biraz kendinizden bahsedin tanışalımben tuğçe 28 yalındayım bir oğlum var 10.5 aylık eşim asker şuan güneydoğu görev yapıyoruz bende işimden istifa edip buraya yerleştim evlendik . 1 evimiz var kredisi Ocak ayında bitti bir de arabamız var öyle
Offf clementine bende aynı şeyi düşünüyorumYa şu kasvet gider umarım hepimizin üstünden artık.
Enerjini sevdim nedense ElifMrblar Tuğçecim bende Elif 28 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Kamu personeliyim ,eşim özel sektör mühendis . Dünyalar tatlısı bı buçuk yaşında bir prensesim var. Hiç bir şeyimiz yok malesef borç içinde hayata başladık toparlanmasida borç oldu. Suanlik iyiyiz ama kızımın bakıcı ücreti evin kirasi kredi mutfak masrafı faturalar derken. Bu dönemde sanırım zor geciniyoruz. Bu kadar oldu mu ki acaba
Canimsin buraya yazmak bana da çok iyi gelecek. İyi kötü birikim yapmaya çalışacam tabi sizlerden de tasarruf tedbirlerini ogrenerekten. Yeni olduğum için hiç bir arkadaşı tanımıyorum ama zamanla bende ne halt edersem rapor edicem buraya.Enerjini sevdim nedense Elifhoşgeldin gitme hep yaz illa birikim yapmak zorunda değilsin o ay yapmasan da yaz herşeyi yazıyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?