🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok geçmiş olsun canm yavruna inşallah ilaçları iyi gelirde hemen toparlar
Yavrularımız hiç hasta olmasa keşke
Çok teşekkürler canım
Dün eczaneden ilac aldı eşim bebek için, birde ttetagil sorduk pazartesi getireceğim demiş. Hastalığının yanında birde dişi rahatsız ediyor. İnşallah fayda eder.

Günaydın kızlar.
akşam 9 da uyuduğum için bu saatte ayaktayım.

eşimin işyerine mail gelmiş, önümüzdeki hafta ikiser gün izin yazın diye. Büyük ihtimalle hafta sonu yasak olucak. Hafta içi izinler iptal olup, herkes haftasonu yapıcak.
09:30 işyerinde olması gerekirken adam artık 06:30 işyerinde oluyor. Hergün eleman eksiliyor coronadan dolayı. İşleri toparlamak için erken gidiyor.

Merhaba hoşgeldiniz aylık birikim hedefleri koyuyoruz haydi biraz kendinizden bahsedin tanışalım ben tuğçe 28 yalındayım bir oğlum var 10.5 aylık eşim asker şuan güneydoğu görev yapıyoruz bende işimden istifa edip buraya yerleştim evlendik . 1 evimiz var kredisi Ocak ayında bitti bir de arabamız var öyle

Mrblar Tuğçecim bende Elif 28 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Kamu personeliyim ,eşim özel sektör mühendis . Dünyalar tatlısı bı buçuk yaşında bir prensesim var. Hiç bir şeyimiz yok malesef borç içinde hayata başladık toparlanmasida borç oldu. Suanlik iyiyiz ama kızımın bakıcı ücreti evin kirasi kredi mutfak masrafı faturalar derken. Bu dönemde sanırım zor geciniyoruz. Bu kadar oldu mu ki acaba

Enerjini sevdim nedense Elif hoşgeldin gitme hep yaz illa birikim yapmak zorunda değilsin o ay yapmasan da yaz herşeyi yazıyoruz biz

Enerjini sevdim nedense Elif hoşgeldin gitme hep yaz illa birikim yapmak zorunda değilsin o ay yapmasan da yaz herşeyi yazıyoruz biz
Canimsin buraya yazmak bana da çok iyi gelecek. İyi kötü birikim yapmaya çalışacam tabi sizlerden de tasarruf tedbirlerini ogrenerekten. Yeni olduğum için hiç bir arkadaşı tanımıyorum ama zamanla bende ne halt edersem rapor edicem buraya. Bide cadaloz kızım izin verirse malum kuzulugun dibini yaşıyoruz şu dönem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…