• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⭐Benimkisi Bir Değişim Hikayesi⭐

spor hafta içi çok zor olacak işten git yemek hazırla, topla çocuk da var bende, hiç olmazca 20 dk yürümeye çalışacam
İnsanın isteyince yapamayacağı şey yok. Sen okadar koşuşturmanın arasında azda olsa yapmaya çalışıyorsun. Ben o kadar zamanım olmasına rağmen bi türlü spor yapmak canım istemiyor. Halbuki 1 ay öncesine kadar hergün mutlaka spor yapardım. İnşaallah üzerimdeki şu rehaveti biran önce atlatıp başlarım bende bişeyler yapmaya.

İnsanın isteyince yapamayacağı şey yok. Sen okadar koşuşturmanın arasında azda olsa yapmaya çalışıyorsun. Ben o kadar zamanım olmasına rağmen bi türlü spor yapmak canım istemiyor. Halbuki 1 ay öncesine kadar hergün mutlaka spor yapardım. İnşaallah üzerimdeki şu rehaveti biran önce atlatıp başlarım bende bişeyler yapmaya.
rehavetten hemen çık:KK67:vaktin varsa sporunu yap ben kendime çok kızıyorum 1 yılda 10 kilo aldım akıl tutulması yaşıyordum herhalde bi de salak gibi kıyafetler dar geldikçe büyük beden aldım en son 42 beden :mad::mad:aldım geçen kış 38 bedendim :mad: ama şimdi çok kararlıyım gidecek bu kilolar:KK71:

rehavetten hemen çık:KK67:vaktin varsa sporunu yap ben kendime çok kızıyorum 1 yılda 10 kilo aldım akıl tutulması yaşıyordum herhalde bi de salak gibi kıyafetler dar geldikçe büyük beden aldım en son 42 beden :mad::mad:aldım geçen kış 38 bedendim :mad: ama şimdi çok kararlıyım gidecek bu kilolar:KK71:
Çok haklısın. Bu gün kendimi zorlayıp azda olsa bişeyler yapacagım inşaallah.
Bende bu sefer çok kararlıyım. Gidecek bu kilolar.

Bu gün yazdıklarımdan fazlalık olarak
2 çikolatalı hurma
1 normal hurma
(Akrabamız umreden geldi)
Pomelo
1 küçük portakal
yedim.

Günaydın
Yaptıgım şok diyetler bedenimin bütün düzenini bozdu. Bunlardan biriside adet düzenim. Nihayetinde 10 günlük gecikme sonrası dün gece oldum ve rahatladım.
Artık kafamda kilo vermek için çok fazla seçenek yok.saglıklı beslenerek vermek kararım. Tabiii detox yapabilirim. 2-3 ayda bir.
Şimdi limonlu suyumu içiyorum.
Birazdan
Peynir
Ceviz ve sade yeşil neskafee mle kahvaltımı yapacagım.

Kusura bakmayın telefonum bozuldu yeni üyeyim ve sizle zayıflamaya Varım 7 kilo verdim hedefim 70 13 kilo vermem Lazım herkese başarılar diliyorum

Slm
Bu günü çok düzensiz geçirdim.
Haddinden fazla meyve ve yogurt tükettim. Bayada abur cubur yedim.
Sonrasında biraz midem ağrıdı. Akşamda bişey yemedim. Ama yarın inşaallah kaldığım yerden devam.
Çok fazla günlük okuyorum. Maşallah herkes çok azimli. İstikrarlı hallerini takdir ediyorum. Yedikleri 1 dilim börek, veya bi parça çikolata için pişmanlık duyuyorlar. Halbuki ben;
Kontrolü elden bıraktımmı
durdurabilene aşkolsun.
Umarım Perşembe günü tartıda eksileri görürüm. Bi anlık kendimi bırakmam bir haftalık zamanımı zayi etmez insaallah

Kusura bakmayın telefonum bozuldu yeni üyeyim ve sizle zayıflamaya Varım 7 kilo verdim hedefim 70 13 kilo vermem Lazım herkese başarılar diliyorum
Hoşgeldiniz
Verdiniz kilodan ötürü tebrik ederim sizi. İnşaallah kalan kilolarınızı saglıklı ve kalıcı bir şekilde en kısa zamanda verirsiniz. Yalnız ben pek aktif değilim. Çok fazla azmettiren günlükler var. Sizin için daha faydalı olacaklarına eminim.
Ama elbetteki fikirlerinizi , bildiklerinizi benimle paylaşmak istersenizde sevinirim.

Slm
Bugünün raporu;
Kahvaltı;
Sade kahve+2 ceviz
Öğle;
3 porsiyon meyve
300gr. Yogurt
Ara;
5 hurma
Ara;
2 dl salam
2dl kaşar peyniri
Akşam;
1 kepçe lahana çorbası
Yarın tartı günüm. Acaba kilo verebildimmi?
Baya kalorili atıştırmalarım oldu bu hafta. Zaten sporda yok. Eee bide üstüne adet dönemi şişkinligimi düşünürsem
yarın pekte sevinemiycem herAlde.
Yarın ola hayr ola.

Günaydın.
Bu haftaki kilom 57.2
- 900 gr.
Bunada çok şükür. Tek eksilsinde gram gram eksilsin.
Tabi son 5 kiloyu çok hızlı aldığım için hızlıca vermeyi hayal etmiştim ama demekki düşündüğümden dahada fazla zararlar vermişim metepolizmama.
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta
Sade yeşil neskafee

Slm
Son günlerde hiç istediğim gibi beslenemiyorum.her gün- bu günde çok yedim- cümlesiyle son buluyor.
İnşaallah haftaya 55 i görürüm tartıda. 55.9 a bile razıyım. 1.300 gr vermeliyim bunun için. Ama bende hiç azim yok.

Günaydın.
Bu haftaki kilom 57.2
- 900 gr.
Bunada çok şükür. Tek eksilsinde gram gram eksilsin.
Tabi son 5 kiloyu çok hızlı aldığım için hızlıca vermeyi hayal etmiştim ama demekki düşündüğümden dahada fazla zararlar vermişim metepolizmama.
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta
Sade yeşil neskafee
yaklaşık 1 kilo tebrikler :KK9:

Slm
Son günlerde hiç istediğim gibi beslenemiyorum.her gün- bu günde çok yedim- cümlesiyle son buluyor.
İnşaallah haftaya 55 i görürüm tartıda. 55.9 a bile razıyım. 1.300 gr vermeliyim bunun için. Ama bende hiç azim yok.
ben de bu hafta 1.5 kilo vermek istiyorum canım bırakma diyet listen çok iyi aralarda bozmazsan verirsin

ben de bu hafta 1.5 kilo vermek istiyorum canım bırakma diyet listen çok iyi aralarda bozmazsan verirsin
Maalesef aralarda bozuyorum canım. Özellikle son 3-4 gündür.
Ama yinede çok kararlıyım. Eninde sonunda gidecek bu kilolar.
Senin vereceğine inanıyorum. Hem az kalorili besleniyorsun hem spor yapıyorsun çoğu zaman. Zaten bence Sporsuz diyet işe yaramıyor.

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı:KK43:90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı:KK43:90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
Slm
Daha yaza çok var. İstersen hedefine saglıklı birşekilde ulaşabilirsin. Bunun için ilk edapta kalori hesabı yapıp birde yeme günlüğü tutabilirsin. Bu benim işime çok yaramıştı. Kararlı bir şekilde başla.önemli olan kararlı olmak ve vazgeçmemek.

çok teşekkürler zorunlu olarak kararlı olmam gerekli çünkü alımlar başlamadan muhakkak zayıflamam gerekli

Slm
Ben geldim
Malum bu gün tartı günümdü
Ve kilom;
56.4
Maalesef hedefime ulaşıp 55 i göremedim ama azda olsa eksideyim. Bunada şükür.

Back
X