statü farkı(!)

bence hiçbir sorun çıkmaz. ama sen yüzüne vurmamalısın o zaman sorun olur tabiiki. sonuçta sen 3 getirmişsin o 2 getirmiş hesabı yapılmaz evlilikte. senin paran benim paramda olamaz. tahsil konusu ise zaten hiç önemli değil. yani hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut.

bence hiçbir sorun çıkmaz. ama sen yüzüne vurmamalısın o zaman sorun olur tabiiki. sonuçta sen 3 getirmişsin o 2 getirmiş hesabı yapılmaz evlilikte. senin paran benim paramda olamaz. tahsil konusu ise zaten hiç önemli değil. yani hiçbirşey olmaz sen içini ferah tut.

çok teşekkür ederim canım.şu bi yıl içinde belli olacak bazı önemli tarihler nişan gibi.bi yıl içinde de daha önce bahsettiğim gibi bi kaç güzel iş ve bi miktar para geçecek elimize,onları da değerlendirip geleceğimize dönüştürmeyi düşünüyoruz.allah bize ve herkese yar ve yardımcı olsun.

Son düzenleme:
sen bu uzun süre içersinde elbet onun hangi kafa yapısında olduğunu anlamışsındır...kendini gerçekleştirmiş biri için,eğitim farkı diplomadan ibaret..şu durumda maaşı senden düşük olablir ama dediğin gibi ,planları olan, ileriye dönük biriyse senden yüksek olmayacağının garantisi var mı?... erkekler bu gbii konuları elbet önemsiyorlar, o da muhtemelen düşünmüş ve gerekeni yapacaktır..duruş,düşünce,zevkler konusunda ayrım yoksa sorun da yok bence....çalıştığı pozisyonda aşama kaydedip,ileriye dönük azmi varsa çekinecek bir durum bence söz konusu bile değil..biz bazen farkında olmasakta insanlar,olaylar,karşılaştıklarımız bize o kişi hakkında sinyaller verebiliyor..tüm bunlardan yola çıkarak sende bu mantık çerçevesinde düşünürsen,kayında biraz yersiz olduğunu düşünebilirsin..

ya kültür oalrak aranızda uçurum yoksa bence sorun olmaz..
para mevzuuna gelince kişinin karakterine kalmış..buluttan nem kapan bir tipse zaten para mevzusundada alınacaktır yani...
yok eğer değilse bu tip şeyleri takmayacak biriyse sorun olmaz...
ya bizim evde canlı örneği var babam kudurur ayın belli dönemlerinde :) annemi çekemiyorda kendisi

Bildiğiniz örnek,hikaye varsa verin demişsiniz ya bende bir örnek vereyim.Hatta benim bile şok olduğum bir örnek:)Kadın üniv. öğretim görevlisi koskoca doçent, kocası ise berbermiş...Demek ki insan isteyince her şekilde mutlu olabiliyor,takmayabiliyormuş bunu bir kez daha gördüm:)Allah mutluluğunuzu daim eder inş.:)

Back
X