- 21 Eylül 2015
- 39
- 25
- 18
- 32
- Konu Sahibi Puantiyeli6
-
Sokakta mı gördün arkadaşının arkadaşı mı
Tanışmak istiyorsunuz da nasıl
Öğrencisin işte meslek ileride o sorun değil ama adama dikkat et gönül eğlendirmesin
Önce bi tanışmak lazım.. Doktorların talibi çok olur başınız şişmesin sonra. Hem belki sevgilisi vardır kafanızda çok kurmayın bence.selam hanımlaaarYeni üye oldum aslında uzun zamandır takip ediyodum bugüne kısmetmiş... Sizlerin fikrini almak istiyorum. 22 yaşındayım ve öğrenciyim. Ankara'da okuyorum biri var. Tanışmak istiyorum yalnız şu an öğrenci olduğum herhangi bir meslek sahibi olmadığım için çekiniyorum. Kendisi asistan doktor 27 yaşında... sizce öğrenci olduğum için kendisi bir ilişki söz konusu olursa bunu mantıksız bulur mu?
Canim herkes yaşının statüsünde. Bence degerlendir derim.selam hanımlaaarYeni üye oldum aslında uzun zamandır takip ediyodum bugüne kısmetmiş... Sizlerin fikrini almak istiyorum. 22 yaşındayım ve öğrenciyim. Ankara'da okuyorum biri var. Tanışmak istiyorum yalnız şu an öğrenci olduğum herhangi bir meslek sahibi olmadığım için çekiniyorum. Kendisi asistan doktor 27 yaşında... sizce öğrenci olduğum için kendisi bir ilişki söz konusu olursa bunu mantıksız bulur mu?
Kendimi küçük görmüyorum fakat büyükte görmüyorum 27 yaşında birinin niyeti ciddi olabilir belki ciddi evlenmek için bir ilişki arıyor olabilir sonuçta kendisi meslek sahibi önünde bir engel yok yaşıda uygun... ben 3.sınıftayım mezun olmama henüz var. Sonrasında iş derdi var. Bunu mantıklı bulmayabilir belki... O yüzden sorma gereksinimi duydum.yani küçümsemiyorum ama ona ordinaryüs muamelesi yapıp kendini neden küçük görüyorsun ki onun yanında? sen de üniversite okuyan birisin sonuçta.. elbette ki olur, önemli olan statülerin değil karakterlerinizin uyuşması..
Haklısınız önce tanışmak gerek tabii sevgilisi sanırım yok sosyal medya hesaplarından anladığım kadarıyla tabii belli de olmaz.Önce bi tanışmak lazım.. Doktorların talibi çok olur başınız şişmesin sonra. Hem belki sevgilisi vardır kafanızda çok kurmayın bence.
Nereye doğru gülmemiz gerekiyor?Diksiyonun düzgün,güvenilir ve hitap yeteğin kuvvetliyse cv ni bırakırken iki kelam et..
Belki ön elemeyi atlatırsın..
Akşamdan okunmuş su iç..sabah okunmuş şeker ye..zihnin açılsın..
Kendinize.Nereye doğru gülmemiz gerekiyor?
Kendisine mail yoluyla ulaşmayı düşünüyorum. Açık açık tanışmak istediğimi söyleyeceğim ve ya ekim sonu gibi tekrar konferanslara katılıp fırsat kollayacağım henüz karar veremedim. Facebook falan düşünmüyorum yaniMantıksız bir yanı yok sadece soru şu "Nasıl tanışacaksın ?"
Teşekkürler fakat ben size doğru gülmeyi tercih ederim.Kendinize.
bence açık açık söyleme itici olur frsat yarat sadece .Kendisine mail yoluyla ulaşmayı düşünüyorum. Açık açık tanışmak istediğimi söyleyeceğim ve ya ekim sonu gibi tekrar konferanslara katılıp fırsat kollayacağım henüz karar veremedim. Facebook falan düşünmüyorum yani
O kadar beklemek istemiyorum ekim sonu çünkü ve o dönem bende biraz yoğun olabilirim kasım ortasına doğru sınavlarım başlayacak ne yapsam bilemiyorum belki de beklesem daha iyi olurbence açık açık söyleme itici olur frsat yarat sadece .
canım o bayanı ciddiye alma herkesi tiye alıyor güya sorunları var belliTeşekkürler fakat ben size doğru gülmeyi tercih ederim.
hani direk açılırsan belki ters tepebilir o yüzden dedim .O kadar beklemek istemiyorum ekim sonu çünkü ve o dönem bende biraz yoğun olabilirim kasım ortasına doğru sınavlarım başlayacak ne yapsam bilemiyorum belki de beklesem daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?