• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

statü sorunu

Yarın tepesini yememek için bu konuyu konuştum zaten onunla ve ikimiz de bunun önemli olmadığına karar verdik. Biz her şeyi konuşarak çözeriz tavsiye ederim herkese.

ikimizde iletişim mezunuyuz konuşma bizim işimiz merak etme.... ama ben asla nişanıma öle bir konuyu konusmam keza konustugun şey konusmaya deger bile değil bence.... ayrıca peşinen söylüyorum daha bugun böyle düşündüysen yarın yine düşüneceksin. insanları oldukları gibi kabul edip, herkesin eşitliğini kabullenmeyi öğrenmelisin önce.... ama o da bu yaştan olurmu bilmem. umarım olur ve mutlu olursun....

ikimizde iletişim mezunuyuz konuşma bizim işimiz merak etme.... ama ben asla nişanıma öle bir konuyu konusmam keza konustugun şey konusmaya deger bile değil bence.... ayrıca peşinen söylüyorum daha bugun böyle düşündüysen yarın yine düşüneceksin. insanları oldukları gibi kabul edip, herkesin eşitliğini kabullenmeyi öğrenmelisin önce.... ama o da bu yaştan olurmu bilmem. umarım olur ve mutlu olursun....

Benim aklımdan onunla ilgili geçen her şeyi bilmeye hakkı var siz iletişim okudunuz diye çok iyi iletişebiliyorsanız ben de hukuk okudum diye hak yemem heralde, yani sizin bakış açınızla en azından. Umarım hepimiz mutlu oluruz benim temennim de bu yönde.. Ki ben sevgilimi eşit görmüyor değilim, seviyor ve saygı duyuyorum. Yoksa ilişki yürümezdi zaten.

arkadaşlar merhaba benim bir derdim var günlerdir kafam karışık öyle düşünüp duruyorum. Ben hukuk fakültesi mezunuyum staj yapıyorum, 1 seneye avukat olacağım. 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım felsefe okuyor takdir edersiniz ki felsefe bölümü iş bulmak için kısır bir alan. Kpss'ye çalışıyor memur olmak istiyor ama işte benim aklıma takılan şu ataerkil bir toplumun çocuklarıyız sonuçta. İleride bunu dert eder miyim bundan utanır mıyım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım kompleksli birr insan kesinlikle değil, ataerkil bir ailede de yetişmemiş. Onun için problem olmaz da işte sorun benim acaba ileride onu küçük görür müyüm diye düşünüp duruyorum.

acaba.... dıosan bı sevgıden söz edılemez cnm benm:(

Back
X