Statü ve akrabalık ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu konuyu çok sevdim hadi yazın okuyayım uyumadan önce roman gibin masal gibin
Muna abla bizleri banlama bizler saygıdeğer statü sahibi insanlarız lütfen

Ben de diyecektim şimdi en kalifiye müdür Mune gelir birazdan, tırpanla kovalar. Ben gaçhayım en iyisi

Aile ilişkilerinde mesleğinizle ya da statünüzle saygı beklemeniz doğru bulmadım. İlişkilerinizi bir daha gözden geçirseniz acaba sevmediğiniz insanlar olduğu için mi bu yanılgıya düştünüz. Ben de ailemde benden epey büyük kişilere ismiyle hitap ederim ve bu kişiler mesleklerine ve yaşlarına bakmaksızın gerçekten saygı duyduğum düşüncelerini önemsediğim kişilerdir. Ama inanın meslekle aile içindeki saygının bir ilgisi yok.

Çünkü bizim toplum linç etmeyi cok seviyor. Bu da alenen belli su anda . Özellikle de kadınlar yapıyor malesef

Oooo...ne evliligi,ne nişanliligi ne de sevgili olmayi beceremeyen orta yasli bi bekar olarak bakislarimi yere sabitleyip, dügmemi ilikleyip , geri geri cikiyorum bu konudan

Ben kaldım ya tek çocukla Pöff...içim sıkıldı.

Olsun hem evli hem çocukluyuz bir tane bile olsa. Düşünsene ya bekar olsaydın? Düşüncesi bile korkunç. Eltimin çocukları da bana yenge diyorlar hep. Göğsüm kabarıyor Allah'ıma binlerce şükür. Hiç kimsenin yengesi olmayı başaramamış olanlar, bizi anlayamazlar. Ancak dolmuş şoförleri para üstünü uzatırken yenge der onlara. Yazık.

Çünkü bizim toplum linç etmeyi cok seviyor. Bu da alenen belli su anda . Özellikle de kadınlar yapıyor malesef

Şimdi eski mesajlarınızı buldum da siz cidden linçliksiniz tam. Eğitimle ilgili sıkıntılarınız var sanırım ite kaka mı bitirdiniz okulu neden bu özgüven problemi :))

Önce 4 senelik üniversite mezunu olun ondan sonra öğretmenlere akıl vermeye kalkışın lütfen
Okumamış olmanın hakkını veriyorsun canım

Konu basliginiz bile o kadar itici ki.Derdiniz size abla yenge falan denmesi olsaydı konu basliginiz da statü yazmazdi .Sizi neden KOSKOCA ÖĞRETMEN olmanıza rağmen takmadiklarina gıcık olmuş gibisiniz.Saygi ve bence daha önemlisi sevgi STATÜ ile elde edilmez bu içten gelen bir duygu.Demek ki siz bir şekilde o hissiyatı karşı tarafa verememişsiniz. Bu arada bende öğretmenim ama öğrencilerim yada velilerim haricinde kimse bana HOCAM demez.Ayrica biz hoca değil Öğretmeniz......

Şimdi eski mesajlarınızı buldum da siz cidden linçliksiniz tam. Eğitimle ilgili sıkıntılarınız var sanırım ite kaka mı bitirdiniz okulu neden bu özgüven problemi :))

Hem de dört yıllık mı okumuş, aman Allahım. Şu an saygım daha da arttı. İki değil, üç değil, tam dört yıl.

Konu sahibi hoca lisans mezunu hazretleri bir saygısızlığımız olduysa affola. Ben önlisans sanmıştım ondan biraz haddimi aştım.

Konu sahibi tutumunuz doğru değil
Biri ailemde böyle düşünse açık söylüyorum dışlanır kabul görmez
mesleğe değil insana değer vermeli
Bunuda isminin önüne arkasına bir ünvan getirmedende yapabiliriz

Neyse gece gece öğretmen düşmanlarını zombiler gibi topladım etrafıma :) ya arkadaşlar niye bu kadar stres yapıyorsunuz ALT TARAFI bi saygı istedik ya sakin olun

ögretmenlere saygim her dain sonsuz, zira bir cocugun gelecegine ciddi yön veriyorlar. ancak ego yoksunu insanlara ögretmen degil padisah olsa yine saygi duyamam.

yazik ögrencilerinize.

Sosyal çevrenizde saygı görmek istiyorsanız karakterinizle , kişiliğinizle ön plana çıkmalısınız . Mesleğinizle değil. İster öğretmen olun , ister doktor , ister milletvekili . Statünüz işyerinde kalmalı . Okulda öğrencilerinizin hocasısınız . Okul dışında kendi akrabalarınızdan size hocam demelerini beklemek komik değil mi ? Bir öğretmen olarak bu vizyonsuzluğu size yakıştıramadım . Herkesten aynı eleştiriyi almışsınız . Üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…