- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi Night Night
-
Ya bu konuyu çok sevdim hadi yazın okuyayım uyumadan önce roman gibin masal gibin
Muna abla bizleri banlama bizler saygıdeğer statü sahibi insanlarız lütfen
Branşını çok merak ettim konu sahibininYa bu konuyu çok sevdim hadi yazın okuyayım uyumadan önce roman gibin masal gibin
Muna abla bizleri banlama bizler saygıdeğer statü sahibi insanlarız lütfen
Branşını çok merak ettim konu sahibinin
Çünkü bizim toplum linç etmeyi cok seviyor. Bu da alenen belli su anda . Özellikle de kadınlar yapıyor malesefAilede herkes birbirine abla vs diye hitap ediyorsa, bir tek size ismen hitap ediyorlarsa bence haklısınız bunu irdelemekte... bir de ben hoca olmanızı sizden yaşça küçükler için bir örnekleme hitap olarak yazdığınızı algıladımNight Night , yanılmış da olabilirim tabii.. ama hani abla deseler illa hoca da diyecekler gibi bir ego yansımadı bana... insanlar neden bu kadar nihohohoo moduna girdiler ki? üstelik de akıl danışmışsınız... ben mi bir şey kaçırdım, anlayamadım?
Ben kaldım ya tek çocuklaNe haddime sizinle yarışmak. Siz Brahman iken, ben ancak parya olurum. Üç dört çocuklu olanlara kutsal uterus ünvanı veriliyor zaten. Dokunmak falan hep yasak onlara.
Oooo...ne evliligi,ne nişanliligi ne de sevgili olmayi beceremeyen orta yasli bi bekar olarak bakislarimi yere sabitleyip, dügmemi ilikleyip , geri geri cikiyorum bu konudanBir tane çocuk doğurdunuz diye ekstra saygı mi bekliyorsunuz burada iki çocuk annesi bir ev hanımı var. Herkes sırasını beklesin lütfenönüme geçip sıramı çalmaya çalışarak bana saygısızlık edemezsiniz.
Ben kaldım ya tek çocuklaPöff...içim sıkıldı.
Çünkü bizim toplum linç etmeyi cok seviyor. Bu da alenen belli su anda . Özellikle de kadınlar yapıyor malesef
Önce 4 senelik üniversite mezunu olun ondan sonra öğretmenlere akıl vermeye kalkışın lütfen
Okumamış olmanın hakkını veriyorsun canım
Ben de ne salağım mezun olurken Türkolog ünvanı aldım ama kullanamadım söyleyim de bana artık Türkolog x desinlerŞimdi bir de beden eğitimi öğretmeniyim filan der ne gülerim ama
Düşünsene bütün aile bireylerine zorla takla attırıyormuş
Şimdi eski mesajlarınızı buldum da siz cidden linçliksiniz tam. Eğitimle ilgili sıkıntılarınız var sanırım ite kaka mı bitirdiniz okulu neden bu özgüven problemi :))
Toplum icine ciktiginizda bunu takinhoca diye hitap edilebilir
Neyse gece gece öğretmen düşmanlarını zombiler gibi topladım etrafıma :) ya arkadaşlar niye bu kadar stres yapıyorsunuz ALT TARAFI bi saygı istedik ya sakin olun
Subhanallah kardeş ibretlik paylaşımŞimdi eski mesajlarınızı buldum da siz cidden linçliksiniz tam. Eğitimle ilgili sıkıntılarınız var sanırım ite kaka mı bitirdiniz okulu neden bu özgüven problemi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?