- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi Night Night
-
Ailede herkes birbirine abla vs diye hitap ediyorsa, bir tek size ismen hitap ediyorlarsa bence haklısınız bunu irdelemekte... bir de ben hoca olmanızı sizden yaşça küçükler için bir örnekleme hitap olarak yazdığınızı algıladımNight Night , yanılmış da olabilirim tabii.. ama hani abla deseler illa hoca da diyecekler gibi bir ego yansımadı bana... insanlar neden bu kadar nihohohoo moduna girdiler ki? üstelik de akıl danışmışsınız... ben mi bir şey kaçırdım, anlayamadım?
Ev hanımı olmadan önce öğretmenlik yaptım ama. Malulen emekli öğretmen hazreti ev hanımı desinler o zaman. Ünvanlar önemli. Bizi biz yapan damarımızdan akan analık kanıdır. Doğurdum ben.
Vallahi hiç kibirli değilim, cidden ironi mi değil mi anlamadımSizinle aynı fikirde olmayan insanların fikirleri size neden ironi gibi geliyor, siz hep böyle kibirli misiniz?
Onu saymıyoruz ev hanımı gibi basit bir titre sahipsin sen. Ev hanımı ne iş yapar, hiçbir işokulu bile yok
Mesajlarımı konu sahibine yazdım...Vallahi hiç kibirli değilim, cidden ironi mi değil mi anlamadımNeden hanım desinler ki yani? Cidden diyorlar mı ya?
Bir tane çocuk doğurdunuz diye ekstra saygı mi bekliyorsunuz burada iki çocuk annesi bir ev hanımı var. Herkes sırasını beklesin lütfenEv hanımı olmadan önce öğretmenlik yaptım ama. Malulen emekli öğretmen hazreti ev hanımı desinler o zaman. Ünvanlar önemli. Bizi biz yapan damarımızdan akan analık kanıdır. Doğurdum ben.
bu arada su an issiz olsam da ben de muhendisim hem de iki tane. benden bahsederken de herkes ee-cs engineer (boyle daha havali oluyor) derse sevinicem...
Sen bi annemlerin kabul gününe gir bakim, master degree ev hanımları arasında nasıl harcıyorlar seni, boğazına kadar tüm düğmelerini ilikletip diz çöküp tövbe ettirirler, dersin "Nalet olsun" gider diploma yakarsın ayaza karşı, akıl sağlığını 4. kahkahandan sonra alırlar. Sakın, okumamış olalım bu yazdıklarını.
Beni ALİNTİLAYANİ ben de ALİNTİLADİM sadece. Büyük yazınca etkili mi oluyorMesajlarımı konu sahibine yazdım...
Lütfen ALINTILAMAYIN
İlk alıntıyı yapan sensinBeni ALİNTİLAYANİ ben de ALİNTİLADİM sadece. Büyük yazınca etkili mi oluyor
bu arada su an issiz olsam da ben de muhendisim hem de iki tane. benden bahsederken de herkes ee-cs engineer (boyle daha havali oluyor) derse sevinicem...
Sen bi annemlerin kabul gününe gir bakim, master degree ev hanımları arasında nasıl harcıyorlar seni, boğazına kadar tüm düğmelerini ilikletip diz çöküp tövbe ettirirler, dersin "Nalet olsun" gider diploma yakarsın ayaza karşı, akıl sağlığını 4. kahkahandan sonra alırlar. Sakın, okumamış olalım bu yazdıklarını.
Bir tane çocuk doğurdunuz diye ekstra saygı mi bekliyorsunuz burada iki çocuk annesi bir ev hanımı var. Herkes sırasını beklesin lütfenönüme geçip sıramı çalmaya çalışarak bana saygısızlık edemezsiniz.
İyi de bekar değil miydin sen kızzzzzzz
Şimdi konu sahibesinden daha iyi diploman ama evli değilsin. Bu durumda bu konuya yorum yapacak kadar kalifiye misin bilmiyorum açıkçası
Ha pardon güneş gözlüklü emoji etkili oluyormuş, yanlış alarmİlk alıntıyı yapan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?