Statü ve akrabalık ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız sevgili konu sahibi, işim gereği statü olarak gayet yukarıda bi sürü insanla muhatap oluyorum her gün. Çoğunda sizin sahip olduğunuz ego yok. Olanlarla da dalga geçiliyor sizinle geçildiği gibi. Hoş değil benim tavsiyem kendinizi törpüleyin. Öğretmenlik mesleği saygın bir meslektir fakat her öğretmen saygın değildir. Saygı hakedilir, zorla olmaz. Yüzünüze hocam diyip arkanızdan sövmelerindense bence isminizle hitap etsinler.

Konuya giriş şekli bile ne kadar yanlış farkında degil misiniz? Eger sadece ailede kucukler bana abla demiyor diye konu açıp derdini paylassaydi, hic kimse boyle tepki gostermezdi. Baslik bile statu diye baslamis. Sizce hoş bir durum mu?

Ev hanımı olmadan önce öğretmenlik yaptım ama. Malulen emekli öğretmen hazreti ev hanımı desinler o zaman. Ünvanlar önemli. Bizi biz yapan damarımızdan akan analık kanıdır. Doğurdum ben.

Neyse evli olduğun için belli bir statü sahibi olarak görüyor ve seninle muhatap oluyorum. Evli olmasaydın yanmıştın. :))

Sizinle aynı fikirde olmayan insanların fikirleri size neden ironi gibi geliyor, siz hep böyle kibirli misiniz?
Vallahi hiç kibirli değilim, cidden ironi mi değil mi anlamadım Neden hanım desinler ki yani? Cidden diyorlar mı ya?

Onu saymıyoruz ev hanımı gibi basit bir titre sahipsin sen. Ev hanımı ne iş yapar, hiçbir iş okulu bile yok

Sen bi annemlerin kabul gününe gir bakim, master degree ev hanımları arasında nasıl harcıyorlar seni, boğazına kadar tüm düğmelerini ilikletip diz çöküp tövbe ettirirler, dersin "Nalet olsun" gider diploma yakarsın ayaza karşı, akıl sağlığını 4. kahkahandan sonra alırlar. Sakın, okumamış olalım bu yazdıklarını.

Ev hanımı olmadan önce öğretmenlik yaptım ama. Malulen emekli öğretmen hazreti ev hanımı desinler o zaman. Ünvanlar önemli. Bizi biz yapan damarımızdan akan analık kanıdır. Doğurdum ben.
Bir tane çocuk doğurdunuz diye ekstra saygı mi bekliyorsunuz burada iki çocuk annesi bir ev hanımı var. Herkes sırasını beklesin lütfen önüme geçip sıramı çalmaya çalışarak bana saygısızlık edemezsiniz.

Harcarlarrrrrr net harcarlarrrrr

Bizim bir Şerife ablamız var 20 yıllık evhanımı git ona ben şuyum ben buyum diye valla tek bakışıyla ezer geçer ... önünde saygıyla eğiliyorum ceketimi iliklerim valla karşısında

bu arada su an issiz olsam da ben de muhendisim hem de iki tane. benden bahsederken de herkes ee-cs engineer (boyle daha havali oluyor) derse sevinicem...

İyi de bekar değil miydin sen kızzzzzzz

Şimdi konu sahibesinden daha iyi diploman ama evli değilsin. Bu durumda bu konuya yorum yapacak kadar kalifiye misin bilmiyorum açıkçası

Okuyunca bile gözüme bi seğirme geldi 1 hafta sonra 2 aylığına ev hanımı moduna geçiyorum. Korkuyorum gangsta anlıyor musun, korkuyorum.

bu arada su an issiz olsam da ben de muhendisim hem de iki tane. benden bahsederken de herkes ee-cs engineer (boyle daha havali oluyor) derse sevinicem...

Şimdi konu sahibesinden daha iyi diploman ama evli değilsin. Bu durumda bu konuya yorum yapacak kadar kalifiye misin bilmiyorum açıkçası

E ben akademisyenim... Hiç kimse de bana ünvanımla hitap etmedi. Şimdi iş siyasete dönmesinde ben çok yakın akrabalarının cumhurbaşkanına ismiyle hitap ettiğini düşünüyorum. Amcası yeğenleri falan sayın cumhurbaşkanım demiyordur sanırım.
Saygı görmeyi herkes ister de yukarıda yazmış bir arkadaş hakikaten küçük yaşta evlenilince genelde çocuk gibi görüyorlar aile bireyleri. Yapı ile de ilgili tabii ama genç olmanın dezavantajı işte. Mesela bugün savcı ile görüşmem gerekti. O kadar gençti ki belli yani o arada yaşlı bir teyze oğlum diye hitap etti savcıya. Savcı da gülerek buyur teyzeciğim dedi. E şimdi ne yapsın adam kadının kalbini mi kırsın? Oluyor böyle şeyler pek takılmayın.

Ne haddime sizinle yarışmak. Siz Brahman iken, ben ancak parya olurum. Üç dört çocuklu olanlara kutsal uterus ünvanı veriliyor zaten. Dokunmak falan hep yasak onlara.

bak beni gazlamayin her an evlenebilirim cok asiri hazirim yeni gelin eecs engineer demek zorunda kalirsiniz soyliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…