- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi Night Night
-
Akraba ile samimi konuşulur. En fazla yanina yöresine abla yenge falan eklersinBilemem ben saçma bulmuyorum
Ben anladım. Narsistlik mi oluyor neeTabi ki isminizle hitap edecekler. O yuzden bir ismimiz var. Ayrica siz onlarin ogretmeni degilsiniz, size niye hoca diye hitap etsinler.
Ben derdinizi tam olarak anlayamadim.
Kimsenin yorumunu önemsemeyecek üstüne birde dalga geçeceksiniz niye konu açtınız?Neyse gece gece öğretmen düşmanlarını zombiler gibi topladım etrafıma :) ya arkadaşlar niye bu kadar stres yapıyorsunuz ALT TARAFI bi saygı istedik ya sakin olun
Ögretmen olana kadar cok zorlanmissiniz sanirim keske daha basit bölüm secseydiniz.
Kesinlikle beni anladığımız için çok teşekkür ediyorum ❣Direk isminizle hitap etmeleri saygısızlık kesinlikle.
İsminizin sonuna "Hanım" kelimesini ekleyerek konuşmalılar.
Ben 30 yaş altında evlenipte eş ailesinde değer gören görmedim, bir aileye küçük yaşta girdiğinizde çocuk muamelesi görüyorsunuz maalesef, yaşınız küçük olduğu içinde ağırlığınızı hissettiremiyorsunuz.
Bende öğretmenim, 23 yaşında evlendim, ellerinden gelse ismimin başına hakaret kelimeleri ekleyip hitap edeceklerdi.
Aynı aileye 30 yaşında köyden ilkokul mezunu bir kız gelin geldi, onun isminin sonuna herkes "Hanım" kelimesini ekleyerek konuştu.
Bu mesaj kocamaaan bir ironiden ibaret değil mi? Ne olur öyle olsunDirek isminizle hitap etmeleri saygısızlık kesinlikle.
Ben 30 yaş altında evlenipte eş ailesinde değer gören görmedim, bir aileye küçük yaşta girdiğinizde çocuk muamelesi görüyorsunuz maalesef, yaşınız küçük olduğu içinde ağırlığınızı hissettiremiyorsunuz.
Bende öğretmenim, 23 yaşında evlendim, ellerinden gelse ismimin başına hakaret kelimeleri ekleyip hitap edeceklerdi.
Aynı aileye 30 yaşında köyden ilkokul mezunu bir kız gelin geldi, onun isminin sonuna herkes "Hanım" kelimesini ekleyerek konuştu.
Bundan sonra bana bir ortama girdiğimde hoşgeldin katibe hanım demeyenle iletişimi kesiyorum. Böyle rezalet olamaz.
Dalga geçmedim. Espirituel bir üslup ve bakış açısı benimkisi .Kimsenin yorumunu önemsemeyecek üstüne birde dalga geçeceksiniz niye konu açtınız?
Burada yazılanlara verdiğiniz cevaplardan belli ne kadar ciddiyet sahibi olduğunuz, belki o yüzden beklediğiniz ehemmiyeti göremiyorsunuzdur Hocam ne dersiniz ?
Ben de şu an size gülüyorum. Bu kadar endişe etmeyin neyse yaşınız benden epey büyük galiba saygılar
Ben de çocuk doğurdum. Kocaman insan çıktı içimden. Anne hazretleri diyecekler bana. Hz. ev hanımı diyecekler. Saksı değilim ben.
Sizinle aynı fikirde olmayan insanların fikirleri size neden ironi gibi geliyor, siz hep böyle kibirli misiniz?Bu mesaj kocamaaan bir ironiden ibaret değil mi? Ne olur öyle olsun
Ay tobe diyim mademAyyyy yapmayin alt tarafi ogretmen demeyin, ogretmen hanim hazretleri falan daha uygun duser
Onu saymıyoruz ev hanımı gibi basit bir titre sahipsin sen. Ev hanımı ne iş yapar, hiçbir işokulu bile yok
bence saygı duyulmaması 23’ten değil o başka bi şeydendirDirek isminizle hitap etmeleri saygısızlık kesinlikle.
Ben arkadaşlarım, kendim ve kızkardeşlerimin evliliği de dahil yaşla ilişkili olduğunu gördüm, o nedenle bu fikirdeyimbence saygı duyulmaması 23’ten değil o başka bi şeydendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?