Bdsayar Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 506 863 128 16 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Bdsayar #1 Step yaparak zayıflayan arkadaşlar varmı ??? Ayrıca videosu olan varmı??
Nazgonul Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 37 4 16 19 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Bdsayar #2 Ben step e gitmiştim 3 gün dayanabildim ama :) genel olarak inanılmaz zayıflatıyormus 2 gün önce plates ve step beraber basladım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben step e gitmiştim 3 gün dayanabildim ama :) genel olarak inanılmaz zayıflatıyormus 2 gün önce plates ve step beraber basladım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baslangic_Noktasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2012 303 107 123 - Yurtdışı 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Bdsayar #3 Bugün step 30 yıl sonra diz problemleri:) garantili sonuç:) Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bugün step 30 yıl sonra diz problemleri:) garantili sonuç:) Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
C cansu0001 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2015 4 2 3 35 18 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Bdsayar #4 Baslangic_Noktasi .!.: Bugün step 30 yıl sonra diz problemleri:) garantili sonuç:) Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü Genişletmek için tıkla... Neden diz problemi olacakmıs step aetobik ip atlama gibi sporlar vücut ağırlığını kullanarak yaptıgn için hem etkili bir spor hemde en iyi cardio programlarından dize en cok zarar veren doktor kontrolünde olmayan koşulardr bilgin olsun
Baslangic_Noktasi .!.: Bugün step 30 yıl sonra diz problemleri:) garantili sonuç:) Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü Genişletmek için tıkla... Neden diz problemi olacakmıs step aetobik ip atlama gibi sporlar vücut ağırlığını kullanarak yaptıgn için hem etkili bir spor hemde en iyi cardio programlarından dize en cok zarar veren doktor kontrolünde olmayan koşulardr bilgin olsun