A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #1 Sterilizatör cihazı alan varmı?? Aldıysanız Tavsiye edeceğiniz özel bir marka varmı?? Almakla almamak arasında çok kararsızımmmmm Yardımlarınızı bekliyorum ...
Sterilizatör cihazı alan varmı?? Aldıysanız Tavsiye edeceğiniz özel bir marka varmı?? Almakla almamak arasında çok kararsızımmmmm Yardımlarınızı bekliyorum ...
sibush Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2010 1.132 4 66 İzmir 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #2 ben gerek duymadım almadım.. ilk baslarda 3 gunde bir kaynattım herseyini.. azıcıkda mıkroplara karsı bagısıklıgı olsun ıstedim.. hıc hasta olmadı cok sukur.. 6. ayın sonunda ek gıdaya baslayınca doktorumuz artık kaynatmana gerek yok dedi zaten..
ben gerek duymadım almadım.. ilk baslarda 3 gunde bir kaynattım herseyini.. azıcıkda mıkroplara karsı bagısıklıgı olsun ıstedim.. hıc hasta olmadı cok sukur.. 6. ayın sonunda ek gıdaya baslayınca doktorumuz artık kaynatmana gerek yok dedi zaten..
A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 7 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #3 o zman almamak en mantıklısı