ben çok seviyorum bu perdeleri ama herkez kullanışsız falan diyo mekanizması hemen bozuluyo diyolar kullanan arkadaşlar varsa yazarsa iyi olur hem fikir edinmiş oluruz
kesinlikle kullanışsız değil ben 3 senedir çok severek kullanıyorum mutfağımda ve yatak odamda var.salonumdakileri çıkartık yerine başka aldım ama tavsiye ederim.
Stor perdeler bende var ,kullanıyoruz.
Salonumda,oturma odamda ve mutfağımda var.
Diğer odalara yaptırmayı neden düşünmemişim bilmiyorum.
Kullanışsız yönünü görmedim aksine çok severek kullanıyorum,çokta kullanışlı.
Temizliği ise henüz yapmadım, bu ay temizlenecek.
Temizleyen arkadaşlarım sildiklerini söylediler.
Perdecimde hem silebilirsiniz hemde yıkayabilirsiniz diye garanti verdi.
Bakalım görecez.
ya bende çok seviyorum ama her yıkamadan sonra firmayı arayıp takmaları gerekiyomuş üstelikte ücretliymiş. aca sadece katlamalı olanlarmıkafamçokkarıştı
Ben 6-7 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum,çok pratik kullanımı var. Bir defasında balkona sererek fırçayla yıkamıştım,hiçbirşey olmadı...Sonra hep temizleyiciye veriyorum. En son 7 parça perdenin temizliğine 40 tl vermiştim. Kendim taktım ama.
slm arkadaslar benim stor perdeyle alakali sorunum oldu az önce.Asagi ve yukari katlamak icin kullanilan zincir koptu ne yapabilirim yani nasil tamir edebilirim kendim.Böyle birsey basina gelen var mi acaba?Türkiye`den aldigim icin perdecime götürme imkanim yok malesef.
bende yaklaşık bir yıldır mutfagımda kullanıyorum çokda memnunum diğer evimde tül artı güneşlik vardı hem dağınık gözüküyordu hemde hoş durmuyordu maliyetide çok ucuz geldi bana iki cama yapdırdım storu kesmesi boncuğu hepsi 130 tutmuşdu.resminide ekleyim fikriniz olsun.