Straplez bikiniler

bayılıyorum ya straplez bikinilere.. çok rahat ve kullanışlı.. bende öle kayma filanda olmuyo, tam oturuyo üstüme.. ahh yaz gelsin artık yaa..:97:

bend bu yaz için iki tana straplez bikini aldım..
biri mor diğeride nar çiçeği rengi bayıldım
bir an önce giymek için sabırsızlanıyorum

kücük göğüsler için ideal bişey..ama yine de aldım cok sekerler cünkü ama yanında da boyundan dolanabilicek bi askı verdiler onla takıcam sanırım bişeylerin yukardan tutması gerekiyo hissine kapılıyorum:44:

ben de üçgen bikinileri sevmediğim için bunlardan alıyorum. ama benimkinin ipi de var göğüs arasından başlayıp boyundan bağlanıyor.

yeni bi mayoya ihtiyacım var ama doğumdan kalma ayva göbekle bikini giyebilirmiyim bilmiyorum

lanet olsun ya su straptez bıkınıden nefret edıyorum bugun denıze gıttım cıkarken bıkınım açıldı nefret edıyorum yani ailerlerin oldugu yerde olduguna cok uzuldum mılletın bakısları canımı cok sıktı ya

bend bu yaz için iki tana straplez bikini aldım..
biri mor diğeride nar çiçeği rengi bayıldım
bir an önce giymek için sabırsızlanıyorum

canım resim eklesydin keşke bende netten beğendim bi tane ama ne gögüs ortasından başlayan nede yandan başlayan ipi var açılma gibi bişi söz konusu olursa bittiğim andır birde ilk sayfalarda eklenen resimler hiç hoş değil çok tuhaf durmuş of of

kızlar bende baktım günün fırsatında bu bikini bugün 98 olmuş alıcam sitesinden herhngi birsorun olmaz dimi güvenlik açısından ilk defa alışveriş yapıcam bu siteden çünkü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…