Straplez bikiniler

buda benden gelsin (aynı zamanda kendi bikinim) Victoria Secret

Eklentiler

• $VICTORIAS-SECRET-Beach-Sexy-INDIRIMLI-FIYAT__20422318_0.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 194
ben bu yaşımda hala abimle denizde havuzda güreştiğim omzuna çıkıp öyle dolaştığım için bu bikiniler 5 dakika durmaz benim göğsümde.hemencicik düşüverir amaaaannnn

ben çok seviyorum straplez bikinileri ama küçük göğüslüler için ideal.

ben geçen yaz almıştım straplez bikini ama hiç rahat edemedim sürekli sıyrılıp göğüsler fora olcakmış hissi veriyor :92:rahat olsun diye arkasını sıkı bağlayıncada sanki göğsü sarkıkmış gibi gösterebiliyor halbuki gayet dik ama yinede ben kullanışlı bulmuyorum

bastırıp küçük gögüsleri daha küçük göstermez mi bikini alcam strapleze hastayım ama zaten 1 avuç iyice bastırıp küçük durmasından korkuyorum

bastırıp küçük gögüsleri daha küçük göstermez mi bikini alcam strapleze hastayım ama zaten 1 avuç iyice bastırıp küçük durmasından korkuyorum

yok canım bunlar genelde içten ve yandan destekli olduğu için diğerlerine göre küçük göğüslülerde daha başarılı sonuç veriyor

gercekten cok guzelr hıc almadm hep ıstedm ama denız malum hıc bellı olmaz duser falan

Güneşlenirken çok ideal oluyorlar bu tarz bikiniler ama göğüslerin de güzel olması lazım iyi taşıyabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…