STRES NEDENIYLE HAMILE KALAMAMAK

melekzanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
266
84
28
37
Merhaba arkadaslar sebebsiz inferteliteyim. Bir tup bebek denedim tuttu ikinci ayinda kalp durdu. Ben artik hamile kalamamanin en buyuk nedenjni strese bagliyorum. Sizler stresle nasil basa cikiyorsunuz. Stres yonetimini nasil yapiyorsunuz. Kafanizi nasil rahat tutabiliyorsunuz. Lutfen sizden yardim bekliyorum

Kafamızı rahat tutsak bile adete yakın kafamız dolu oluyor istem dışı. Acaba gebelik olacak mı adet mi olcam derken stres stres işte gamsız olmak isterdim bende ama maalesef olmuyor

Bende başlıyor yumurtlama döneminden itibaren stres regl olma gününe kadar aklımda hep acaba bu ay hamile kaldım mı oluyo ne yazık ki takmayacağım dediğim ay bile rüyama giriyo

merhaba
aslında hamile kalmışsıınız
kalp durması kan pıhtılaşması nedenli olabilir bakıldı mı ?

biz eşimle birlikte çok yıprandığımızı fark edip artık tamam çocuğumuz olmuyorsa olmasın biz çocuk için evlenmedik olursa başımızın üstüne dedik ve karar aldık bir kaç ay çocuk fikri çıkana kadar aklımızdan sadece birbirimizi çok özlediğimizde birlikte olcaz diye ve haziranda sadece iki kez zamanını bilmeden birliktelik yaşadık ve şükür şuan hamileyim rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin

Kafamızı rahat tutsak bile adete yakın kafamız dolu oluyor istem dışı. Acaba gebelik olacak mı adet mi olcam derken stres stres işte gamsız olmak isterdim bende ama maalesef olmuyor
Bu gamsizligin bir yolu yordami olmali adet doneminde beslenme aslinda asiri onemli buna dikkat edelim bide bol su

Aslinda bunu bir cok kisiden duydum yani ne zamanki onemsememeye baslasalar bebek oluyor. Ama iste o asamaya gelemiyorum inanin hayatimda buyuk bir sorun gibi endise kaygi korku hersey var kendime zarat verdigimide farkediyorum ama iste kafayi sakin tutma asamasina gelemiyorum. Sevgiler

benim komple beynimin olmaması lazım
Bi kere gebe kaldım dış gebelik oldu o ay da yaz geliyor diyet yapayım sonra da rahim filmi çektiririm adet olursam diye düşünmüştüm o ay kalmıştım
Biraz da düşünmemek gerekiyor ama bu pek mümkün değil malesef

Dimi ama mumkun degil. Bazen kendimi yolcu gibi hissediyorum stresten kacayim derken gittigim yerde stres bana kapiyi acip hellooo der gibi geliyor
Bence sen güzel isimli bi topik aç
Stres atma topiği gibi
Hergün orda komik şeyler paylaşalım konuşalım kafamız dağılsın
Yoksa hamilelik topiklerinden çıkamıycaz
Her girdiğimde milletin testlerinde ikinci çizgi arıyorken buluyorum kendimi

Seninle aynı durumdayız sebepsiz infertilite benimde dogal yolla olmadı bütün tetkikleri yaptırdık bendede eşimdede sorun yok tamamen stres kaynaklı dedi doktor birazda stres yapmamın sebebi 30 yasında evlendim 32 yasındayım gec kaldıgımı düşünmem bizde ritüp bebek yaptırdık ilki tutmadı ikinci tuttu 2 aylıkken düşük yaptım boş gebelik cıktı şuan psikolojik destek almaya karar verdim

sizi çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten ben artık psikolojik destek almayı düşünüyordum isterseniz sizde bir düşünün
tez zamanda rabbim sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin size ve tüm isteyenlere

Biz stres yapmasak da lüzumsuzun biri gelip saçma sapan sorular soruyor. Bebek düşünüyor musunuz, ne zaman düşünüyorsunuz, doktora gittiniz mi, falanca doktora gidin. Komşusu ayrı, iş arkadaşları ayrı ailesi ayrı gel de stres yapma.

Amin insallah hepimize allah nasip etsin

Yasiniz o kadarda fazla bir yas degil aslinda neredeyse ayni yollardan gecmisiz benimde ilk tup bebek tuttu ikinci ayinda kaybettim maalesef . Destek konusunu iyi dusunmussunuz. Hayirlisi olsun

Aslinda var ya buraya girip yorum okuyup kendimizle ayni dertte olan birini aramak bile stres sebebi. Yapmamak lazimda iste duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…