- 17 Temmuz 2021
- 8.501
- 26.574
- 498
- Konu Sahibi melekzanem
-
evet ben bi süre ara vermiştim hiç bakmıyordum sadece bdvye bakıyordum bu ara yine bakmaya başladım ama tekrar bırakıcam bakmayıAslinda var ya buraya girip yorum okuyup kendimizle ayni dertte olan birini aramak bile stres sebebi. Yapmamak lazimda iste duramiyorum
Aynen birakalim bende birakcam eglenceli tv programlari takip edecem meditasyon muzigi iyi geliyor. En onemlisi dua etmek birazda alisveris yapmak amaaan dunyanin sonu mu sankievet ben bi süre ara vermiştim hiç bakmıyordum sadece bdvye bakıyordum bu ara yine bakmaya başladım ama tekrar bırakıcam bakmayı
Hiç iyi gelmiyor
Aynen bende dizi izliyorum hem yabancı hem türk bütün günü öyle dolduruyorum bat zamanı yaklaştığında bi kafamı yoruyorum sonra adet olunca iki zırlayıp sonra yeni ay için plan yapıyorumAynen birakalim bende birakcam eglenceli tv programlari takip edecem meditasyon muzigi iyi geliyor. En onemlisi dua etmek birazda alisveris yapmak amaaan dunyanin sonu mu sankiben tamamim
Ayyyyy kız bu ben yAAynen bende dizi izliyorum hem yabancı hem türk bütün günü öyle dolduruyorum bat zamanı yaklaştığında bi kafamı yoruyorum sonra adet olunca iki zırlayıp sonra yeni ay için plan yapıyorumgerçi artık zırlamıyorum da bünye alıştı sanırım
Keşke bu kadar sevinmese miydin yaAyyyyy kız bu ben yAayyyy ikizimi buldum yaşasın allahım tek değilim bismillah
Bazen kadin olmak zor yaAynen bende dizi izliyorum hem yabancı hem türk bütün günü öyle dolduruyorum bat zamanı yaklaştığında bi kafamı yoruyorum sonra adet olunca iki zırlayıp sonra yeni ay için plan yapıyorumgerçi artık zırlamıyorum da bünye alıştı sanırım
Valla sevindim ya niyeyse içim içime sığmıyorKeşke bu kadar sevinmese miydin ya
Psikolojimiz bozuldu iyiceValla sevindim ya niyeyse içim içime sığmıyor
Enerjinize bayıldımKeşke bu kadar sevinmese miydin ya
Teşekkür ederim elimden geldiğince işteEnerjinize bayıldım
Çevremde bir iki kişi eşiyle boşanma aşamasındayken hamile olduklarını öğrendilerAynı şeyleri ben de yaşıyorum. En sakin olduğum dönem adet dönemi sanırım. O dönemde de artık her şeyi bırakmış bıkmış oluyor . Yeni bat yaklaştıkça korku çanları çalıyor ama ben de alıştım artık sanırım.Bence sadece stres değil sebebi bir şey nasip olacak ise olur. Biz de bu heyecanı yaşarız inşallah bir ümit..
2 hafta hiç bakmadım bu gebelik şeylerine 4 gündür gecikmem var ve ben yine buralardayımevet ben bi süre ara vermiştim hiç bakmıyordum sadece bdvye bakıyordum bu ara yine bakmaya başladım ama tekrar bırakıcam bakmayı
Hiç iyi gelmiyor
Boşanma aşamasındayken masalllah çalışmalara devam etmişlerÇevremde bir iki kişi eşiyle boşanma aşamasındayken hamile olduklarını öğrendiler
Bi evi terkedip dava açmadığım kaldıgeri kalan herşeyi denedim bende
Valla bazı konulara bakıyorum hep korunurken olmuşlar falan2 hafta hiç bakmadım bu gebelik şeylerine 4 gündür gecikmem var ve ben yine buralardayım
delireceğim test yapıyorum sonuç negatif. stresten uzak durmak için kafaya sıkmak lazım sanırım
Sırrı orda demek kiBoşanma aşamasındayken masalllah çalışmalara devam etmişler
Kız yok onu da yaptıkValla bazı konulara bakıyorum hep korunurken olmuşlar falan
Diyorum acaba korunsam mı
Sakındığın göze çöp batar ya o hesap
Selamlar ,Merhaba arkadaslar sebebsiz inferteliteyim. Bir tup bebek denedim tuttu ikinci ayinda kalp durdu. Ben artik hamile kalamamanin en buyuk nedenjni strese bagliyorum. Sizler stresle nasil basa cikiyorsunuz. Stres yonetimini nasil yapiyorsunuz. Kafanizi nasil rahat tutabiliyorsunuz. Lutfen sizden yardim bekliyorum
Selamlar ,Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. En sakin olduğum dönem adet dönemi sanırım. O dönemde de artık her şeyi bırakmış bıkmış oluyor . Yeni bat yaklaştıkça korku çanları çalıyor ama ben de alıştım artık sanırım.Bence sadece stres değil sebebi bir şey nasip olacak ise olur. Biz de bu heyecanı yaşarız inşallah bir ümit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?