stres varsa kilo alınır

sabah uyanamadım birtürlü,kalkmak istemedim yataktan.11 de tam kahvaltı yaptım.
şimdi sirkeli 1 lt suyu aldım yanıma hem içiyom,hem yazıyom.
birde çay demledim birazdan içeceğim.akşama dünkü yemek den var.patates-biber-tavuk fırında.
şu patlıcan -kabak-semiz i de bozulmadan bitirirsem.artık sebzeyi daha az alacağım.yenmiyor havalar ısınınca yemek.
cuma ya da kilo çizelgemi değiştireyim bari.

Selam canım

sorma buraları da remen yanıyor birde ne üstüne insanı mahvediyor bu yıl çok kötü olacak çok sıcak
sabahları dayak yemiş gibi her bir yerim ağrıyor

artık işe araba ile gelmiyorum yürüyorum hem sabah hem akşam toplamında 40 dk
az ama inan fırsat bulamıyorum
çünkü evegit yemek yap çocukların dersleri perforsmanları uğraş dur ev işine vakıt kalmıyo

inşallah cumaa kadar 65 kg görürüm

Selam canım

sorma buraları da remen yanıyor birde ne üstüne insanı mahvediyor bu yıl çok kötü olacak çok sıcak
sabahları dayak yemiş gibi her bir yerim ağrıyor

artık işe araba ile gelmiyorum yürüyorum hem sabah hem akşam toplamında 40 dk
az ama inan fırsat bulamıyorum
çünkü evegit yemek yap çocukların dersleri perforsmanları uğraş dur ev işine vakıt kalmıyo

inşallah cumaa kadar 65 kg görürüm

ayy nerelerdesin.
evtt işler yoğun oluncaaa
bende aynı sorunlardan şikayetçiyim vallaa
aaa güzell işte spor oluyor açık havaa.en güzeli valla.bende kızımı okula bıraktım yolumu uzatıp 30dk yürüdüm
ama benimki öğlen sıcağına kalıyor iyii olmuyor

ayy nerelerdesin.
Evtt işler yoğun oluncaaa
bende aynı sorunlardan şikayetçiyim vallaa
aaa güzell işte spor oluyor açık havaa.en güzeli valla.bende kızımı okula bıraktım yolumu uzatıp 30dk yürüdüm
ama benimki öğlen sıcağına kalıyor iyii olmuyor

hergün yazdıklarını okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum işlerde kudurdu bu sıralar okul bıter bitmez atacam kendimi sokağa (yürüş manasında):52::52::52::52:

süt bitti. cumartesi gelecek yenisi.bekleyeceğiz artık,mecbur..
sabah 2 dlm kepekli ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin.
türk kahvesi
1 zencefilli şeker

birazdan yoğurt,domates,salatalık
birde yeşil çay demledim şimdi.
akşama semiz otu yemeği
kıymalı kabak-patlıcan
salata
yoğurt

sabah uyanamadım birtürlü,kalkmak istemedim yataktan.11 de tam kahvaltı yaptım.
şimdi sirkeli 1 lt suyu aldım yanıma hem içiyom,hem yazıyom.
Birde çay demledim birazdan içeceğim.akşama dünkü yemek den var.patates-biber-tavuk fırında.
şu patlıcan -kabak-semiz i de bozulmadan bitirirsem.artık sebzeyi daha az alacağım.yenmiyor havalar ısınınca yemek.
Cuma ya da kilo çizelgemi değiştireyim bari.

arkadaşım sirkeli su yüzünden mide kanaması geçirdim ben bence içme bitki çayı iç ben bitki çayı sayesin de doğum sonrası 6-7 kilo verdim ilk ayım ama sirke zararlı asitolduğu için yinede sen bilirsin

arkadaşım sirkeli su yüzünden mide kanaması geçirdim ben bence içme bitki çayı iç ben bitki çayı sayesin de doğum sonrası 6-7 kilo verdim ilk ayım ama sirke zararlı asitolduğu için yinede sen bilirsin

ÖNCELİKLE ÇOKKK GEÇMİŞ OLSUNNN.
ben yıllardır kullanıyorum.kemik erimesi yaptığını duyunca azaltımm iyice.birde yarım litre suya 1 yemek kaşığı kadar katıyorum.
özelliklede ramazan ayında iftarda çok iyii geliyor.
ne güzel doğum sonrası kilolarınızı vermişsiniz.ben 9 yıl bekledim şimdi ise çok zor verebiliyorum.
uyarınız için teşekkür ederim.

Selam canım

ben bugun mavinin desteği ile karatay diyeti yapmaya başladım bakalım nasıl başarabilecekmıyım

süt bitti. cumartesi gelecek yenisi.bekleyeceğiz artık,mecbur..
sabah 2 dlm kepekli ekmek
domates,salatalık,peynir,zeytin.
türk kahvesi
1 zencefilli şeker

birazdan yoğurt,domates,salatalık
birde yeşil çay demledim şimdi.
akşama semiz otu yemeği
kıymalı kabak-patlıcan
salata
yoğurt

Merhaba değerli Blackseea,menünüz çok güzel,afiyet olsun!Eki Görüntüle 707012

Selam canım

ben bugun mavinin desteği ile karatay diyeti yapmaya başladım bakalım nasıl başarabilecekmıyım

a.selam canım;
inş. başaracaksınızzz. ben birtürlü cesaret edemiyorum.
yani bana zor gelen yanı çiğ kuru tohumlar(ceviz,badem,v.b)bunlara sınır koyamıyorum. arada evt yiyorum ama diyette zorr geliyor bana
sana başarılarr.

a.selam canım;
inş. başaracaksınızzz. ben birtürlü cesaret edemiyorum.
yani bana zor gelen yanı çiğ kuru tohumlar(ceviz,badem,v.b)bunlara sınır koyamıyorum. arada evt yiyorum ama diyette zorr geliyor bana
sana başarılarr.

bizim gelin selamlar
yine yan çizmeye meyil sezdim gibi sende:20:
senin kociş zayıf mı destek olmuyo mu sana yani kiloluysa birlikte yapabilirsiniz eğer zayıfsa bu durum yine kamçılar ben de zayıf olucam fln diiyebiirsin gibi yani her iki durumu da avantaja çevirebilirsin kanaatimce.

artık zayıflamadan gitmeni istemiyorum burdan kışın kuğu gibi bir hatun taş gibi bir anne olmak senin elinde, kulağa çok güzel geliyor ayyy düşünsene 38 beden giyiyorsun elinde de kızın yapışmış gesziyorsunuz ayy bu anne mi diyorlar hatuna bak maaşallah maaaşallah taş gibi :nazar::nazar::nazar:

bizim gelin selamlar
yine yan çizmeye meyil sezdim gibi sende:20:
senin kociş zayıf mı destek olmuyo mu sana yani kiloluysa birlikte yapabilirsiniz eğer zayıfsa bu durum yine kamçılar ben de zayıf olucam fln diiyebiirsin gibi yani her iki durumu da avantaja çevirebilirsin kanaatimce.

artık zayıflamadan gitmeni istemiyorum burdan kışın kuğu gibi bir hatun taş gibi bir anne olmak senin elinde, kulağa çok güzel geliyor ayyy düşünsene 38 beden giyiyorsun elinde de kızın yapışmış gesziyorsunuz ayy bu anne mi diyorlar hatuna bak maaşallah maaaşallah taş gibi :nazar::nazar::nazar:

merhabalar sevgili görümcekk;
yokk valla devam ediyorumm. en azından fazla yememeye gayrat ediyorum.
eşim çok kaslı.normal kiloda.ne kadar yerse yesin yakıyorr.ee bende onun gibi ne kadar yersem yedim hepp,ama yakamadım,kilo aldım durdum.

mavimi kusura bakma.mesajımı tamamlamadan kalkmak zorunda kalmıştım.arkadaşa acilen yardımım gerekiyordu.

evtt çok doğru diyorsun,bunu başarmalıyım.kızımı da çokk sevindirir bu durumm.kararlıyım başarmaya.

şimdilik bir diyet listesine uyamıyorum.zaten bunu başardığım an zayıflamışım demektir.
yapabildiklerim:bitki çayları,acı ve baharatlar,boll yoğurt,taze meyve ama daha az,boll sebzee,dahaa az ekmek,bolll suu,kızartmasız bir hayatt,az yağğğ,şekersiz çay,reçelsiz kahvaltııı...
şimdilik bunları uyguluyorum.az az veriyorum.eğerki bana uygun bir diyet programı bulsam vede uygulasam,sonuç çabuk gelecek biliyorum.ama dediğim gibi bir programa sabit kalamıyorumm.:72::47:

tatlımm tatlımmmm hazır diyet listesi zayıflığa giden yolda sadece bir araç mucize değil. ee biz zaten biliyoruz az çok ne doğru ne yanlış ne ne kadar yenir ne yenmez vücudumuzu da tanıyoruz burda devreye sadece azim istikrar giriyor bunlarla da destekledikten sonra bu kiloların bizden çekeceği çooookk korksunlar bizden:27::35:

slm blackseea, seni burada daha sık görmek istiyorum, bak çok hızlı bir şekilde 74 lere inmişsin, :nazar::nazar: devamıda gelecek buna inanıyorum, sevgiler....:16::16::16:

merhabalar;
evt yoğunluktan giremedim.ama herşey yolunda.hayat güzell.kilo vermem durdu ama önemsemiyorum.nasılsa harekete geçecekk.bu sabahki kilom74.5
sabah sütümü içtim.güzel bir kahvaltı ya uyandım sonra.süprizler süsledi devamını.:21::32:

Back
X