Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın yarısı karanlıksa yarısı aydınlıktır
denedim biliyorum![]()
canınız ne için daralıyorsa
Allah kolaylık versin
GÜNAYDIN
blackseea DÜN BURASI DA ÖYLEYDİ BERBAT BİR HAVA SANKİ GÖKYÜZÜ DELİNDİ YOLLAR SOKAKALAR TAM BİR DERE GİBİYDİ AMA BUGUN TERTMİZ BİR HAVA Mİ GİBİ BİR GÜNEŞ AMA HER AN HERŞEY OLUR ANTALYA NIN HAVASI ÇOK DEĞİŞİK
EVET HAVA SIKINTILI OLUNCA BİZLERDE DARALIYOZRUZ İNSAN RUHU BÖYLE BİRŞEY HERHALDE
teşekkürler sarayca;Gayet iyi gidiyorsun blackseea. Takipteyim seni, bieaz daha aktif olmani dilerim. Daha once ayin 2 ..12.. 22 de tartı günün oluyordu. Şimdi ne zaman tartilcaksin?
Hu hu arkadaşım fotolar süper obez gibi değilsin . Bir 10 kilo daha gitse super olursun.
Bence karatay teyzeye kulak as. Ben biraz once bol meyve yedim kendimi tutamadim bol buskivi yedim dolabı actim ne var diye koca bir tabak sarma yedim. Hala açım. Birazdan piknige gidcez ordada bol bol yiycem... nedeni ne dersin? Bol meyve yemem ... karbonhidrat almayinca gun icerisinde acikmiyorum. Ama ne zaman bu tarz gidalar yesem gozum doymuyor.....