Stres yapmaktan bayılıcam

Tebrikler kazanan kişi sizsiniz bu yorumu bekliyordum.
napayim ya millet kocasiyla odalari yataklari ayirmis herkes bir birine aha yuruyen korona geliyor modunda bakiyor.
siz sevismissiniz onu gectim bide spermler falan elinize akmis e opusmussunuzdur birde aman tanrim didim

Konuyu açtığınız vakitte daha eczaneler kapalı değildi, madem bu kadar endişelisiniz neden hemen çıkıp almadınız, çocuk değilsiniz ki. Kondomla korunmamıza rağmen bir keresinde yırtık olduğunu fark ettik, gecenin saat biriydi nöbetçi eczaneden gidip aldık, öyle söyleyeyim size.Çünkü asla ve asla bebek düşünmüyorduk.Diyeceğim o ki hem aşırı panik yapıyorsunuz hem de gidip hemen almıyorsunuz.

Çünkü eşim beynimin etini yedi şuan bile az önce yine sabah gitcen gitmicen kavgası dönüyo

Eşin bilerekmi boşalmış ben anlamadım
Niye geri çekmemiş
Ertesi gğn hapı al yarın ilk iş yada şimdi alın nöbetçi eczaneden

Fıkır savunma meselesi değil bu bilim meselesi, bilim insan hamileliği için böyle söylüyor... niye polemik yaratayım bir yanlışı düzeltiyorum sadece... banane sizin fikrinizden yoksa...

Fıkır savunma meselesi değil bu bilim meselesi, bilim insan hamileliği için böyle söylüyor... niye polemik yaratayım bir yanlışı düzeltiyorum sadece... banane sizin fikrinizden yoksa...
saldirgan bir tavirla soyluyorsunuz. bilim meselesiyse, ben de hicbir sorunumuz yokken, engel yokken bir yili askin zamandir gebe kalamadigimi soyluyorum. hicbir sorunu olmayan bir ciftin bile aylik sansi %20-25 diyor bilim. ne dersiniz bu duruma? mumkun degil korunmayi birakan ilk ay hamile kalir. ben hamile kaldim mi dersiniz?

kaldi ki bilime gore herhangi bir korunma yontemini deneseniz dahi gebe kalabilirsiniz hicbiri garanti vermiyor dedim. sadece bir mesajimi gorup cevap yazdiginiz icin bilmiyorsunuz.

napayim ya millet kocasiyla odalari yataklari ayirmis herkes bir birine aha yuruyen korona geliyor modunda bakiyor.
siz sevismissiniz onu gectim bide spermler falan elinize akmis e opusmussunuzdur birde aman tanrim didim

Ayni evin icinde yasayan, ayni banyo-tuvalet-mutfak aletleri kullanan insanlarin birbirine bulastirmamasinin mumkunati yok. Es saglik calisani degilse bir de yatak ayirip araya sogukluk neden sokulsun ki? :)

**Tek care ertesi gun hapi. Su asamada esinizin sizin bedeniniz uzerinde soz hakki yok, elinizi kolunuzu baglamiyorsa istedigi kadar bagirsin gidin alin eczaneden bir hap. Neden kavga edip esinizi ikna etmeye calisiyorsunuz? Bagirir bagirir susar.

Hayır istemiyorum eşimede bilerek mı yaptın dedim bağırdım yemin etti zaten gelmedi ki diyor yok anlamıyor elime hepsi geldi diyorum delirtcek beni zararlı hap diyor sinirden panikten saçımı yolucam ya
Ay beni bile gerdin. Eşinin yerinde olsam bi daha sana yanaşmam. Ertesi gün Hapı diye bi şey var. Bu neyin gerginliği ya hu! Adamı seviştiğine sevişeceğine pişman etmişsin

Gidicem zaten hiç uyuyumadım bu saat oldu ne hikmetse eşimde uyumadı şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…