Stres yönetiminiz nedir?

eslemderler

Öncelik,samimiyet.
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
709
1.204
43
Selam kızlar ☺️
Kendinizi en stresli hissettiğiniz anda,neler yapıp iyi hissedebilirsiniz?
Örneğin sevmediğiniz insanlarla belli bir süre vakit geçirmek durumunda kalacaksınız ve kendinizi iyi hissetmek adına ne yaparsınız?

Teşekkürler 😄

Cimri insanlar maalesef 😂
O zaman maske yöntemi kullanacaksın. Hayatın boyunca hep sevdiklerinle bir arada olamıyorsun ne yazık ki sevmediğimiz insanlarla da bir arada olabiliyoruz. Ben kimseyi o kadar önemsemiyorum ya o an kendime bir uğraşı ya da bir düşünce buluyorum ve mutlu görünüyorum. Bence bu yeterli. Kimseyle gereksiz sohbet etmiyorum meraklı davranmıyorum kendi halinde takılıp zaman dolduruyorum örneğin kaynımın olduğu ortamlar 😂

Selam kızlar ☺️
Örneğin sevmediğiniz insanlarla belli bir süre vakit geçirmek durumunda kalacaksınız ve kendinizi iyi hissetmek adına ne yaparsınız?

Teşekkürler 😄
Strese girmemek :)

O zaman maske yöntemi kullanacaksın. Hayatın boyunca hep sevdiklerinle bir arada olamıyorsun ne yazık ki sevmediğimiz insanlarla da bir arada olabiliyoruz. Ben kimseyi o kadar önemsemiyorum ya o an kendime bir uğraşı ya da bir düşünce buluyorum ve mutlu görünüyorum. Bence bu yeterli. Kimseyle gereksiz sohbet etmiyorum meraklı davranmıyorum kendi halinde takılıp zaman dolduruyorum örneğin kaynımın olduğu ortamlar 😂
Ee bunu ben de yapıyorum 😂

Onlarla fazla konuşma, soğuk davran. Onları sevmediğini bilsinler

Şimdi ben strese girince bütün vücudumun çalışma sistemi blokeleniyor, bağışıklığım düşüyor. Yani karşımdakilere bakıyorum bunu hak ediyorlar mı :) Hayır . E o zaman niye gireyim, hayır bir şey de değişmiyor ki. Bu kafaya geçtim rahatladım. Canım bağışıklığım, canım kendim :)

Selam kızlar ☺️

Teşekkürler 😄
Nefes kontrolü çok önemli. Stresli durumlarda kesik kesik ve hızlı nefes aldigimi fark ettim. Kendimi çok kasıyor, hızlı konuşuyordum. Bu gerginligimi arttiriyordu. Artık Derin ve yavaş nefesler almanin bana iyi geldiğini fark ettim. Durusumu rahatlarip ve tane tane yavaş konuşuyorum. Stres seviyem azalıyor böyle olunca. Bedenimi çok kastığım zaman kaslarımı daha fazla kasıp gevşetiyorum, öyle olunca da vücudum rahatlıyor. Tavsiye ederim..

Şimdi ben strese girince bütün vücudumun çalışma sistemi blokeleniyor, bağışıklığım düşüyor. Yani karşımdakilere bakıyorum bunu hak ediyorlar mı :) Hayır . E o zaman niye gireyim, hayır bir şey de değişmiyor ki. Bu kafaya geçtim rahatladım. Canım bağışıklığım, canım kendim :)
Aslında o an durumu iyi yönetiyorum.Öncesinde stres yaşıyorum sadece 😄

Nefes kontrolü çok önemli. Stresli durumlarda kesik kesik ve gizli nefes aldigimi fark ettim. Kendimi çok kasıyor, hızlı konuşuyordum. Bu gerginligimi arttiriyordu. Artık Derin ve yavaş nefesler almanin bana iyi geldiğini fark ettim. Durusumu rahatlarip ve tane tane yavaş konuşuyorum. Stres seviyem azalıyor böyle olunca. Bedenimi çok kastığım zaman kaslarımı daha fazla kasıp gevşetiyorum, öyle olunca da vücudum rahatlıyor. Tavsiye ederim..
Hemen video izliyorum doğru nefes tekniklerine.Teşekkürler 🩷

Back
X