Strese bağlı yeme bozukluğum var.Bu da benim diyet günlüğüm.Eylül sonu nişanıma kadar 68 hedefim.

günaydın kızlar.iyi haftalar herkese.hafta sonu yine biraz sapıttım ama cuma tartıda eksi göreceğime çok eminim.
günah çıkartma zamanı

Aynen ben de cumadan beri sapıttım şu an rejime devam edesim bile yok

hafta sonunu unutup kaldığımız yerden devam etmeliyiz.ben bir de regl olacağım bu hafta sonu.az önce ofiste arkadaş nutella ekmek yedi karşımda.resmen kendimle savaştım düşün..bugün de devam edersek işimiz zor.

Of of
Rejim yaptığını bilmiyor mu ya başlarda insanın canı çekiyor şeyleri

Of of
Rejim yaptığını bilmiyor mu ya başlarda insanın canı çekiyor şeyleri

ya hepsi biliyooor üstüne bilerek ye biraz ye.evde olsam daha kolay olurdu.her gün karşımda poğaçalar börekler,her öğlen pilavlar makarnalar her ikindi saati bisküviler...aah ahh.şu an halen aklımda o çikolata kavanozu :)

sabah kahvaltım 1 armut,1 çiğ ceviz içi,1 laktozsuz sütle kahve

detoks suyu hazırladım kiraz sapı ve limonla 2 litre içeceğim eve gidene kadar.1 i bitti bile.

günaydın kızlar nasılsınız?ben yine regl sendromuna girdim.insanlar önceki 3 4 gün yaşar ben 10 gün yaşıyorum şu sıkıntıyı hemen hemen.hayatımı zorlaştırmaya başladı cidden.dün oturup nutella yedim sonra da spor yapmadım mesela.şurda nişana kalmış tam 2 ayım ben ne yaptım.neyse unutup kaldığım yerden devam edeceğim.
kızın biriyle tanıştım 5 ay da tam 25 kilo vermiş.ama tek kaçamak bile yapmamış.hiç kaçamak yapmadan devam eden insanlara hayran olmamak elde değil.sanırım benim hatam bu.hafta sonu çok sapıtıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…