- Konu Sahibi amsterdam12
-
Bir kaç haftaya bitecek o 7 ler canım az kaldı. Önümüze çıkan ilk böreğe hayır diyemezsek olmaz ama. Börek nedir. Tayland lı olsaydık mesela börek nedir hiç bilmiycektikben de bunu düşünüyorum.7 leri bitirmek istiyorum 2 yıldır çok sıkıldım ya...98 den 70 e indim.6 yı göremedim şaka gibi.
Çayı ilk şekersiz içtiğim zamanlar nefret etmiştim ama sonra alıştıkça çayın kendi tadına daha bir varıyorsun zamanla alışacaksıngünaydın kızlar..bu sabah tartıldım kilom 78,20 .reglim yeni bitti.ve geçen hafta o saçma psikolojiyle dünyaları yemiştim..
81 den 78 e inmiştim üstüne neler neler yedim spor da iki gün yaptım sadece..neyse ki kilo almamışım.
şimdi dikkat etme zamanı.2.günüm hiç şeker tüketmedim.çayı severek içemiyorum hatta içmiyorum.ama olsun alışırım heralde.
Ahh benim de en büyük isteğim 7li rakamlardan kurtulmak inşallah ikimiz de atacağız onlarıben de bunu düşünüyorum.7 leri bitirmek istiyorum 2 yıldır çok sıkıldım ya...98 den 70 e indim.6 yı göremedim şaka gibi.
Çayı ilk şekersiz içtiğim zamanlar nefret etmiştim ama sonra alıştıkça çayın kendi tadına daha bir varıyorsun zamanla alışacaksın
Ahh benim de en büyük isteğim 7li rakamlardan kurtulmak inşallah ikimiz de atacağız onları
öğle yemeğimde çırpılmış yumurta,zeytin,domates yedim..yarım dilim kepek ekmeği yedim çok az da kayısı reçelinin tanesinden.çaya da dayanamıyorum şeker attım tek.tatsız geliyor.ama abartmadan kalktım sofradan.
gelelim psikolojik sıkıntıma..bu yediklerimden fazlasını veriyor diyetisyenler aslında.ben bunları yediğim için kendimi rahatsız hissetmeye başladım.yarım dilim ekmek yedim boz gitsin diyor şeytan..70 den bu zamana kadar aldığım kilolar da böyle geldi zaten..terapiye gitme sebebim de bu..diyet kelimesi yasak olsa da sürekli aklımda..bu psikolojiyi yeneceğim inşallah dengeyi bulacağım.
yedikten sonra unut yediklerini. normalini yaptım de ve gelecek öğüne odaklan. harika gidiyorsun. maşallah
çooook teşekkür ederim canımmmmmm iyi ki varsın <3
Bence busefer yaparsın sonunda gelinlik var canım ona göre motive ol :))) lipo bizim gibi yiyenlere pek faydalı değil telde dediğim gibi tutmazsak boğazı 3 e 5 veriyoruz :))))))))))))) kolay gelsin öptüm
günaydın.. nerdesin cnm nasıl gidiyor?? burayı boş bırakma
canım selam..fena sayılmam c tesi terapiye gittim iyi geçti..tartıldım 77,80 çıktım. - 200 gr vermişim geçen hafta çok kötü geçmişti ama almadığıma sevindim en azından.
haftasonu hiç oturamadım hep bir yerlerdeydim.dün de erkek arkadaşımın ailesi davet etti orda da biraz sağlıksız beslendim..
bugün tekrar hırsla başladım.artık kaçamakları minimuma indireceğim.yoksa zaman kaybediyorum..nişanımda 6 ları görmek en büyük hayalim şu an..düğüne 58 i görürüm.ki 60 kalsam yeter bana.boyum var..
çok amin :)
beni yalnız bırakmadığın için de ayrıca çooook teşekkür ederim canım <3
canim terapide ne gibi calismalar yapılıyor tavsiyeler ne oluyor yazsan ufak ufak senin durumunda olup terapiye gidemeyenlere yardimci olsan ne guzel olur aslindacanım selam..fena sayılmam c tesi terapiye gittim iyi geçti..tartıldım 77,80 çıktım. - 200 gr vermişim geçen hafta çok kötü geçmişti ama almadığıma sevindim en azından.
haftasonu hiç oturamadım hep bir yerlerdeydim.dün de erkek arkadaşımın ailesi davet etti orda da biraz sağlıksız beslendim..
bugün tekrar hırsla başladım.artık kaçamakları minimuma indireceğim.yoksa zaman kaybediyorum..nişanımda 6 ları görmek en büyük hayalim şu an..düğüne 58 i görürüm.ki 60 kalsam yeter bana.boyum var..
çok amin :)
beni yalnız bırakmadığın için de ayrıca çooook teşekkür ederim canım <3
canim terapide ne gibi calismalar yapılıyor tavsiyeler ne oluyor yazsan ufak ufak senin durumunda olup terapiye gidemeyenlere yardimci olsan ne guzel olur aslinda
meraba cnm boşlama burayı tamam mı ?? bitecek bu bozukluk ben eminim.
canım selam..farketmişsin hemen uğramadığım için saçmaladığımı..son 4 5 gündür tartıda eksiyi görüp şımardım.bir de şu psikolojik durum tekrar başladı akşamları sıkıldıkça bişeyler attım ağzıma..bu sabah tartılmadım motivasyonum bozulmasın diye.toparlanmam gerek..ay sonu hedefim 75 ti ya da altı.sıfır kaçamak gitmek için elimden geleni yapacağım.
kendime söz verdim tutmam gerek.
sabah kahvaltım 1 ceviz,az sütlü laktozsuz espresso..
suyumun içine nane attım bayağı fresh oldu.akşam mutlaka spor yapacağım.
sabah uyanınca da 100 tane bel hareketi yaptım.adımsayar bilekliğim de kolumda en az 10.000 adımı tamamlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?