Strese bağlı yeme bozukluğum var.Bu da benim diyet günlüğüm.Eylül sonu nişanıma kadar 68 hedefim.

ben de bunu düşünüyorum.7 leri bitirmek istiyorum 2 yıldır çok sıkıldım ya...98 den 70 e indim.6 yı göremedim şaka gibi.
Bir kaç haftaya bitecek o 7 ler canım az kaldı. Önümüze çıkan ilk böreğe hayır diyemezsek olmaz ama. Börek nedir. Tayland lı olsaydık mesela börek nedir hiç bilmiycektik ne iyi olurdu ama

Çayı ilk şekersiz içtiğim zamanlar nefret etmiştim ama sonra alıştıkça çayın kendi tadına daha bir varıyorsun zamanla alışacaksın
ben de bunu düşünüyorum.7 leri bitirmek istiyorum 2 yıldır çok sıkıldım ya...98 den 70 e indim.6 yı göremedim şaka gibi.
Ahh benim de en büyük isteğim 7li rakamlardan kurtulmak inşallah ikimiz de atacağız onları

inşallah.yarın yine terapi var bakalım..o kadar para veriyorum ama sonuç pek değişmiyor :)

öğle yemeğimde çırpılmış yumurta,zeytin,domates yedim..yarım dilim kepek ekmeği yedim çok az da kayısı reçelinin tanesinden.çaya da dayanamıyorum şeker attım tek.tatsız geliyor.ama abartmadan kalktım sofradan.

gelelim psikolojik sıkıntıma..bu yediklerimden fazlasını veriyor diyetisyenler aslında.ben bunları yediğim için kendimi rahatsız hissetmeye başladım.yarım dilim ekmek yedim boz gitsin diyor şeytan..70 den bu zamana kadar aldığım kilolar da böyle geldi zaten..terapiye gitme sebebim de bu..diyet kelimesi yasak olsa da sürekli aklımda..bu psikolojiyi yeneceğim inşallah dengeyi bulacağım.

yedikten sonra unut yediklerini. normalini yaptım de ve gelecek öğüne odaklan. harika gidiyorsun. maşallah

Bence busefer yaparsın sonunda gelinlik var canım ona göre motive ol :))) lipo bizim gibi yiyenlere pek faydalı değil telde dediğim gibi tutmazsak boğazı 3 e 5 veriyoruz :))))))))))))) kolay gelsin öptüm

ay evet bayağı bir araştırma içerisine girmiştim..hem uçuk fiyatlar hepsi de garanti veriyor incecik olacağıma fena gaza gelmiştim.ama şimdi vazgeçtim.o ödemler 2 aya geçmez zaten nişanım var..

günaydın.. nerdesin cnm nasıl gidiyor?? burayı boş bırakma

canım selam..fena sayılmam c tesi terapiye gittim iyi geçti..tartıldım 77,80 çıktım. - 200 gr vermişim geçen hafta çok kötü geçmişti ama almadığıma sevindim en azından.
haftasonu hiç oturamadım hep bir yerlerdeydim.dün de erkek arkadaşımın ailesi davet etti orda da biraz sağlıksız beslendim..
bugün tekrar hırsla başladım.artık kaçamakları minimuma indireceğim.yoksa zaman kaybediyorum..nişanımda 6 ları görmek en büyük hayalim şu an..düğüne 58 i görürüm.ki 60 kalsam yeter bana.boyum var..

çok amin :)

beni yalnız bırakmadığın için de ayrıca çooook teşekkür ederim canım <3

bugün yeniden kaldığım yerden devam..77,80 son kilom..tekrar tartı günüm cuma..terapistimle koyduğum hedef 76.
haftasonu da yine kaçamaklar oldu ama ben cumaya kadar kaçamak yapmazsam 76 yı görebileceğimi düşünüyorum.
çünkü temmuzun sonundaki hedefim 75 ve altı.bunu görmem gerek.
ağustos sonu 70
eylül sonu 65 dedik ama olmasa da olur..eylül de nişanımda 68 olsam yeter ama elimden geleni yapacağım.

sabah kahvaltım

domates,biber,5 siyah zeytin, biraz süzme peynir

çay-şekeri yarım yapıp içiyorum sıfır şeker yapamıyorum ne kadar uğraşsam da.en azından azaltayım..

rica ederim ne demek süper o zaman 77 lr geldi. artık amaç 76.900 böyle böyle gelecek 6 lar hadi bakalım.

dün akşama kadar yine süper gittim..ama akşam istediğim gibi olmadı..cumaya kadar toparlarım diye düşünüyorum.cuma tartı günüm ve terapi.

canim terapide ne gibi calismalar yapılıyor tavsiyeler ne oluyor yazsan ufak ufak senin durumunda olup terapiye gidemeyenlere yardimci olsan ne guzel olur aslinda

canim terapide ne gibi calismalar yapılıyor tavsiyeler ne oluyor yazsan ufak ufak senin durumunda olup terapiye gidemeyenlere yardimci olsan ne guzel olur aslinda

tabi ki yardımcı olmayı çok isterim..çok zor kendimden biliyorum.azıcık bile faydam olsa ne mutlu bana.
her hafta birbirine yakın ödevler veriyor terapistim..sorunu bulmaya çalışıyor.neden sürekli yemek yemek istediğimi anlamaya çalışıyor.mesela ben stresliyken fazla yemek yeme eğiliminde oluyorum maalesef..
nişanım var 2 ay sonra su an stresten diyet yapmakta aşırı zorlanıyorum.stresimi azaltmam için ödevler verdi son gittiğimde.
örneğin bir sayfa verdi.doldurmamı istedi.olumsuz ne düşünüyorsun?yerine olumlu ne düşünebilirsin?
fazla mı kaçırdın yemeği?yerine nasıl telafi etmelisin yaz dedi..ben henüz pek başarılı olamadım.yine de az da olsa uydum.81,20 den 77,80 e indim..
motivasyon verici etkinlik istiyor.kitap,seyahat,film gibi..
nefes terapisi öğretti aklıma geldikçe yapıyorum.
migrostan relax çayı aldım akşamları içiyorum.papatya ve melisalı...
mutfakta yemek yemeyi yasakladı.
akşam tatlı,dondurma yok yerine meyve acıkırsam.
diyet araştırması yasak.burda bile zor takılıyorum aslında.bunu denedim ne kadar diyet araştırması yaparsam o kadar kötü etkilendiğimi farkettim.
akşam 8 den sonra ağır yemek yeme diyor.
haftada 3 gün spor,yürüyüş vs ne yapabilirsem..yapamazsam da ev işi yap diyor...

aylardır bu tarz ödevlerim oldu elimden geldiğinde uymaya çalıştım.umarım başarırım ve yeme bozukluğunu yenerim.
asıl hedefimiz şu an dengeyi yakalamak.ya hep ya hiç mantığını kırmak..bir bira içersem bana göre diyet bozulmuş oluyor ve ben dünyaları yiyorum.bunun yerine akşam meyve ya da salaya ye yat diyor.ben bunu halen başaramadım.bu da yeme bozukluğu demek oluyor zaten.yardımcı olduysam ne mutlu.bir an evvel bu durumu aşmak için elimden geleni yapıyorum.cidden çok zor..

meraba cnm boşlama burayı tamam mı ?? bitecek bu bozukluk ben eminim.

canım selam..farketmişsin hemen uğramadığım için saçmaladığımı..son 4 5 gündür tartıda eksiyi görüp şımardım.bir de şu psikolojik durum tekrar başladı akşamları sıkıldıkça bişeyler attım ağzıma..bu sabah tartılmadım motivasyonum bozulmasın diye.toparlanmam gerek..ay sonu hedefim 75 ti ya da altı.sıfır kaçamak gitmek için elimden geleni yapacağım.
kendime söz verdim tutmam gerek.

sabah kahvaltım 1 ceviz,az sütlü laktozsuz espresso..

suyumun içine nane attım bayağı fresh oldu.akşam mutlaka spor yapacağım.

sabah uyanınca da 100 tane bel hareketi yaptım.adımsayar bilekliğim de kolumda en az 10.000 adımı tamamlayacağım.

evet fark ediyorum çünkü takipteyim ve 6 lı rakamları biran önce gör istiyorum bence kaçamakları sıfırlarsan rahat görürüsün 75 li rakamı ay bitiminde.

kahvaltıyı biraz sağlam yapsan gün içinde kaçamak riskin azalır cnm. afiyet olsun. öğlene güzelce ye akşamı hafif atlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…