- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi amsterdam12
-
evet fark ediyorum çünkü takipteyim ve 6 lı rakamları biran önce gör istiyorumbence kaçamakları sıfırlarsan rahat görürüsün 75 li rakamı ay bitiminde.
kahvaltıyı biraz sağlam yapsan gün içinde kaçamak riskin azalır cnm. afiyet olsun. öğlene güzelce ye akşamı hafif atlat
evet farkındayım canım.öğlen karşımda makarna yiyorlardı kendimle mücadele ettim resmen yemedim ama..etli patlıcan yemeği yedim ekstra yağ koydurmadan yaptırdım.bolca yoğurt.ama hala açım.beyin obeziysem demek :)
neyse yarın sabah güzel bir otlu omlet yaparım kendime,peynirli.tüm gün dışarda olacağım için tok tutar.
iyi ki takip ediyorsun çok seviniyorum inan.sağol desteğin için
rica ederim inş sonucunu kutlarız birlikte.afiyet olsun. biraz zaman geçsin ara öğün yaparsın yeşilçay falan varsa içersin az şişirir mideyi. normal hissettiğin açlık. çünkü mideyi genişletiyoruz kilolu dönemde.
canım sen de kendine günlük açmıştın değil mi?ne kadar sürede kaç kilo vermiştin?şu nişan işleri var önümde aşırı stresliyim.
evet açtım ama başarılı olamadım. başka arkadaşın günlüğüne katıldım. saolsun o da kabul etti. 2 ayda 75 den 65 e indim. ideal kilomu 61 hesaplıyor Google. ama ben kendimi iyi hissediyorum bu kiloda. belki biraz toparlandıktan sonra tekrar diyet yaparım. şu an için yaklaşık 1 aydır korumadayım
Amin amin. neden olmasınay ne güzel darısı başıma.6 lar nasıl hiç bilmiyorum.
iyi gelişmelerini bekliyorum. takibimdesin
Kızlar merhaba.3 4 aydır strese bağlı yeme bozukluğu ile uğrasıyorum.Bunun için neredeyse her hafta terapiye gidiyorum..Üstüne,Eylül sonu Ekim başı gibi nişanım olacak.Bu streste üstüne eklenince resmen kendimle mücadele ediyorum.
Şu an kilom 78.Ve benim en az 10 kilo vermem gerek normal kilolu sınıfına inmek istiyorum en azından nişanımda.Kendime terapistimle hedef koydum.Nişanımda 68 olup normal kilolu sınıfına ineceğim.Sornasında mart sonu nisan başı gibi de inşallah 58 olacağım..Benim gibi stresten kendini yemeye veren varsa benimle birlikte başlarsa,birbirimizi motive edersek çok sevinirim.
Yarından itibaren her yediğimi buraya günlük olarak kaydedeceğim.İlk kez 6 lı rakamları göreceğim inşallah.
Kendime inanıyorum.Başka inanan varsa birlikte yapalım ne dersiniz ?
bence yapabilirsin başarabilirsin . ben zayıf bir insandım bir yıl içinde 11 kilo aldım. 49 kilodan 60a fırladım boyda olmayınca iyice şiştim anlayacağın. Denedim denedim diyet hep bozdum o stres mahvetti beni. Hala ağır stres altına giriyorum yeri gelince ama 1 ay önce dedim ki tamam artık by by diyeceğim kilolara öyle de oluyor yavaş yavaş önce diyete başlamadan 60dan 58 olmuştum zaten ufak bi rahatsızlığım oldu derken şuan 53.5 kilo oldum ve 25 günde bunu yaptım. İnanırsak başarırız. Kendi günlüğüm var ama senide izleyeceğim başaracağına ben bile inanıyorum sen zaten inanmalısın
arada güncel kilo yazarsan iyi olur. mesela kaçla başladın ne kadar zaman oldu ne kadar gitti vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?