Strese bağlı yeme bozukluğum var.Bu da benim diyet günlüğüm.Eylül sonu nişanıma kadar 68 hedefim.

evet farkındayım canım.öğlen karşımda makarna yiyorlardı kendimle mücadele ettim resmen yemedim ama..etli patlıcan yemeği yedim ekstra yağ koydurmadan yaptırdım.bolca yoğurt.ama hala açım.beyin obeziysem demek :)
neyse yarın sabah güzel bir otlu omlet yaparım kendime,peynirli.tüm gün dışarda olacağım için tok tutar.

iyi ki takip ediyorsun çok seviniyorum inan.sağol desteğin için

rica ederim inş sonucunu kutlarız birlikte. afiyet olsun. biraz zaman geçsin ara öğün yaparsın yeşilçay falan varsa içersin az şişirir mideyi. normal hissettiğin açlık. çünkü mideyi genişletiyoruz kilolu dönemde.

canım sen de kendine günlük açmıştın değil mi?ne kadar sürede kaç kilo vermiştin?şu nişan işleri var önümde aşırı stresliyim.

canım sen de kendine günlük açmıştın değil mi?ne kadar sürede kaç kilo vermiştin?şu nişan işleri var önümde aşırı stresliyim.

evet açtım ama başarılı olamadım. başka arkadaşın günlüğüne katıldım. saolsun o da kabul etti. 2 ayda 75 den 65 e indim. ideal kilomu 61 hesaplıyor Google. ama ben kendimi iyi hissediyorum bu kiloda. belki biraz toparlandıktan sonra tekrar diyet yaparım. şu an için yaklaşık 1 aydır korumadayım

ay ne güzel darısı başıma.6 lar nasıl hiç bilmiyorum.

günaydın kızlar.yine bir tatil dönüşü,ofiste kahvaltımı yapıyorum..

1 dilim dil peyniri,yarım şekerli çay

detoks suyu hazırladım bir de kendime bol nane ve limonlu.gitsin haftasonu ödemleri.günah çıkartma zamanı.

temmuz sonu hedefim 75 ti.sanırım 76 yı zor göreceğim gibi.ağustos sonu hedefimde 70 ti.onu zorlayacağım ama..
ağustosun son haftası tatilde oluyorum.en azından o zamana kadar hedefe ulaşmak için sağlam spor yapmayı düşünüyorum en az 5 gün.

uzun zamandır pazartesi sıfır kaçamakla durdum.bugün daha iyi hissediyorum.sabah yataktan hafif uyandım.karnım taş gibi uyanıyordum da genelde..kaçamaksız gitmeye çalışacağım ağustos sonuna kadar.çünkü bayramda 10 günlük yurt dışı seyahatim var..ordan oraya gezeceğim.tüm kaçamaklarımı oraya saklıyorum.sonrasında da nişanıma tam 1 ay kalmış olacak.artık isveç,detoks ne bulduysam yaparım :)

dünü de güzel atlattım.bugün keyfim yerinde.dengelemek için uğraşıyorum.kendimi kontrol altına alırsam her şey daha kolay olacak.sevdiğim yiyeceği az yiyip durabildiğimde ve spor yapabildiğimde tüm sorun çözülmüş olacak.

dün yediklerim

sabah laktozsuz sütlü espresso,bir kaç ceviz,bir avuç kuru üzüm kırmızı

öğle 1 büyük tabak salata az yağlı,yumurtalı kavrulmuş fasülye yağsız koca tabak yine

ara birkaç ceviz ve üzüm
akşam 7 köfte küçüktü köfteler,cacık çok az patates püresi

normalde ağzımı sürdüğüm için o patatesin tamamını yerdim.kendimi kontrol edebildiğim için sevindim açıkçası

spor 1 saat yürüyüş

10 dk zumba

20 dk ağırlık çalışması

su 3 lt olmuştur sporla

bence yapabilirsin başarabilirsin . ben zayıf bir insandım bir yıl içinde 11 kilo aldım. 49 kilodan 60a fırladım boyda olmayınca iyice şiştim anlayacağın. Denedim denedim diyet hep bozdum o stres mahvetti beni. Hala ağır stres altına giriyorum yeri gelince ama 1 ay önce dedim ki tamam artık by by diyeceğim kilolara öyle de oluyor yavaş yavaş önce diyete başlamadan 60dan 58 olmuştum zaten ufak bi rahatsızlığım oldu derken şuan 53.5 kilo oldum ve 25 günde bunu yaptım. İnanırsak başarırız. Kendi günlüğüm var ama senide izleyeceğim başaracağına ben bile inanıyorum sen zaten inanmalısın

evet kızlar az önce bu haftanın en büyük kaçamağını yaptım muhtemelen.nutella ve bir dilim kepek ekmek yedim.

ama sabah tartıda - 1,5 gördüm.bayağı kaçamaksız gitmem gerek bundan sonra.

son güncel kilom 77,30

fark -1,50

çok teşekkür ederim canım..sizin desteğiniz beni çok motive ediyor.ben de seni takip edeyim.inşallah başarırız.

ekim 7 nişan tarihim belli oldu kızlar.evde aile arasında yapacağız.elbisemi eylül gibi seçmeyi düşünüyorum.6 ları görmek hayal değil gibi biraz daha sıkarsam..

arada güncel kilo yazarsan iyi olur. mesela kaçla başladın ne kadar zaman oldu ne kadar gitti vs

merhaba

başlangıç kilom 81,20

güncel 77,30

kaçamaksız yapamadım şöyle söyleyim ilk hafta güzel gittim sonra bir hafta gitti tekrar 1,5 kg aldım..sonrasında yine dikkat ettim 3 hafta olmamıştır başlayalı.ama diyet yaptığım günler 15 günü geçmez heralde..eskisi gibi kaçamaksız ya da çok az kaçamakla gidemedim maalesef..az yiyerek verdim diyebilirim özetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…