Gebeliğe Hazırlık Strese rağmen hamileyim diyen hamişler.. Bize umut olur musunuz 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teach_Mavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
4.956
7.049
108
33
Arkadaşlar bu ay hiç bir ay olmadığı kadar takıldım kaldım.. Sanırım çatlatma iğnesi olduğu için umut oldu içimde. Sürekli aklımda sürekli bir şeyler okuyorum, araştırıyorum. Ben de öyleydim ama şükür ki hamileyim diyenler var sa hikayelerinzii anlatın, olumlama olsun lütfen.. 😊

Arkadaşlar bu ay hiç bir ay olmadığı kadar takıldım kaldım.. Sanırım çatlatma iğnesi olduğu için umut oldu içimde. Sürekli aklımda sürekli bir şeyler okuyorum, araştırıyorum. Ben de öyleydim ama şükür ki hamileyim diyenler var sa hikayelerinzii anlatın, olumlama olsun lütfen.. 😊
Slm canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla 🥰🤲🧿🤲

Hayırlısı olsun inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende istiyorum yaklaşık 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bata 3 gün var

Heh iştee gözün aydın sağlıkla olsun canımm 🥰 ekstra yaptığın bir şeyler oldu mu acaba
Dusuk yaptim Kuzum simdi gene seninle ayni surecteyim
Valla ekstra bisey yapmadim dusunmemeye cok calistim ama basaramadim nasipde varsa oluyor zaten
Insallah pozitif goruruz

Dusuk yaptim Kuzum simdi gene seninle ayni surecteyim
Valla ekstra bisey yapmadim dusunmemeye cok calistim ama basaramadim nasipde varsa oluyor zaten
Insallah pozitif goruruz
Ah canımm çok üzüldüm sağlık olsun en azından gerçekten hamile kalabiliyormuşsun bak. İnşallah sağlıkla olmasını nasip etsin bu sefer 🙏🙏🙏🥰

6 sında oldum kasımın ama hep gecikiyor canım ne zaman olurum bilmiyorum. Hamile kalmak da istiyorum artık hayırlısı inşallah bu ay olur gebelik testini ne zaman yapsam doğru olur ki. Ama umut ediyom bu aydan..
Ortalama kaç güne oluyorsun bir kaç güne belli olabilir senin canım hadi inşallah 🥰🙏

Strese ragmen hamileyim 3 senedir surekki dusundugum halde hemde ama bu ayki fark son 15 gunum cok yogundu istemsiz yogundu dusunuyordum ama kafamda doluydu baska seylerlede hatta test yaptigim gun negatifi goreyimde dusunmeyeyim diye yapmistim 😂

Ortalama kaç güne oluyorsun bir kaç güne belli olabilir senin canım hadi inşallah 🥰🙏
40 günde bir felan canım inşallah canım iki üç gün önce erken gebelik testi yaptım yoktu moralim çok bozuldu. Belirti felan da yok. Sen de var mı belirti

Strese ragmen hamileyim 3 senedir surekki dusundugum halde hemde ama bu ayki fark son 15 gunum cok yogundu istemsiz yogundu dusunuyordum ama kafamda doluydu baska seylerlede hatta test yaptigim gun negatifi goreyimde dusunmeyeyim diye yapmistim 😂
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunn 🙏🥰 öncesinde çok stres yaşamışsınız ama sanki olduğu ay daha bi rahatmışsınız gibi.. Bırakamıyorm akışına ben bir türlü, yoğun olduğum halde kafam hep oldu mu olmadı da..

40 günde bir felan canım inşallah canım iki üç gün önce erken gebelik testi yaptım yoktu moralim çok bozuldu. Belirti felan da yok. Sen de var mı belirti
Ah işte önden test yapmak daha hayal kırıklığı oluyor, yapmayınca da var mı yok mu diye içi içini yiyor insanın. Bitti benim belirtiler ya iğne etkisinden üç beş gün oldu sonrası yok

Back
X