Stresle başa çıkma yolları

seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben bi de böyle lisede dayak yedim bunların üstüne ders çalışmıyorsun diye
şimdi doktora yapıyom hala çalışamıyorum stres oluyorum o eski travmatik durumlar yüzünden
önerim yok ama dileğim inşallah sınavınız çok güzel geçer rahatlarsınız bi an evvel...
Umarim siz de doktoranızı başarıyla tamamlarsınlz. Etrafıma baktığımda stres altında olmayanların rahat ailelere sahip olanların daha başarılı olduğunu görüyorum hep. Keske kendilerine bir ayna tutup baksalar

Nesi güzel bunun ? Ben 5 sene lise 4 sene üniversite 9 yıl dışarıda okudum. Kendi başımın çaresine cok güzel baktım. O kadar sıkıntı yaşadım hicbirinde yanımda değillerdi. Maddiyat sağladılar ama o kadar. Basima da hicbir sey gelmedi. Erkek kardeslerim kafasına gôre istedigini yapabiliyorken benom evde kapalı kalmama cok bozuluyorum
Bu seni daha cok motive etsin. Biran oncexkazanmaliyim buradan kurtulmak icin diye.
Peki kutuphanede calissan izin vermezler mi? Hem daha cok motive olursun.

Kpss çalışıyorum.Öğretmenlik okudum. Ve üzerimde inanilmaz bir aile baskısı var. Açık açık söylemiyorlar ama,sürekli benim yerime şöyle bôyle diye plan yapıyorlar. Günde 8 saat ders calismaya gayret ediyorum. Ama yetmiyor onlara ,onlara göre cok erken saatte kalkip geç saate kadar ders calısmam erkenden de yatmam lazım. Verimli çalışamıyormuşum. Calisirken neden telefona bakiyormusum,masamda durmamalıymış,dikkatimi dağıırmış. Yok şöyleymis yok böyleymiş. Resmen dinlerken dislerimi sıkıyorum sinirden. Bir de klasik türk ailesi. İstedigimi giyemiyorum istedigim yere gidemiyorum. Okuduğum üniversiye diploma almaya bile gidemedim.Spor salonuna bile izin yok. Cok kücük bir ilcede oturuyoruz. Ancak haftada bir aksamlari cafeye gidiyorum. Onda bile nereye gittiniz kimle gittiniz. Muhtacım diye sesim cıkmıyor. Ama cok stres oluyorum her yerim sivilce doldu. Bununla nasil başa çıkacağım
Of çok korkunç ya keşke bilseler neye mal olduklarını bu yaptıklarının senin üzerinde. Aklıma tek gelen şey: şu an için yapamadıklarına değil atanıp kendini kurtardığında yapacaklarına odaklan. 1 sene daha sık dişini yoksa bu şekilde sonu olmayacak. Keşke biraz bilinçlenseler onlar da. 28 yaşındayım bir gün olsun ders çalış, oraya gitme bunu yapma etme diyen bir ailem olmadı o yüzden başkaca bir şey gelmiyor aklıma tavsiye olarak :KK43::KK43:

Back
X