Stresle nasıl başa çıkabiliyorsunuz?

Uzak dogu savas teknigi meditasyonu, ve nefes egzersizleri. 100% garantili.

Bu arada olumu degil hayati dusunurum. Hayatin cok genis ve degisik, istersem sevgi dolu olabilecegini.

bende kilo verdim ama şimdilik bu 3,5 kilo ile sınırlı
evliliğim benimde problemli fakat artık bitmesinin normal birşey olduğuna kendimı inandirdigim için üzmüyor eskisi kadar

O an beni stres yapan durum neyse ondan kurtulmak için başka uğraşlar edirim çünkü boş olunca daha çok düşünür ve o stresten hiç kurtulmayız

sınav için şöyle düşün; x birim çalıştın ve seninle tamamen aynı birimde çalışan başka insanlar var diyelim. onlar stres yapıp, sen yapmazsan onların önüne geçebilirsin.

bu benim hayatımda ilk girdiğim sınavda 3. sınıftaki bir dersane sınavıydı çocuk aklımla sınava girerken kendi kendime düşünüp söylediğim içimden bir şeydi, o sınav ilçe bazındaydı ve ben ilçe 1.si olmuştum. sonra da hep bu kafada devam ettim.

şu anda da sınavla uğraşıyorum ve ben iyi çalıştığım zaman stresim daha az oluyor, çünkü elimden geleni yaptığımı biliyorum öyle yapınca. zaten önemli olan da bu

bir de insan ne kadar çok şey bilirse o kadar bilmiyormuş gibi gelir, bunun sebebi çalışmış olman. dışarıdaki profesörler alçakgönüllü ve alttan alırken, ilkokul mezunları her konuda ahkam keser ya, öyle düşün.

sokrates boşuna "bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir." dememiş.

ve meditasyon demişler, kesinlikle katılıyorum, aslında ben de bu ara ihmal ettim, sayenizde hatırladım bi yöneleyim tekrar, teşekkürler herkese.

Arada kendimizle konuşmak lazım,iyi yada kötü taraflarını düşünüp öyle uygulamak iyi geliyor..

bunu kesinlikle tavsiye ederim ben hiiiiiç yapamadım ömrümce. bi ara uğraştım ama yapamadım kendimi hiçbir zaman tam olmuş göremiyorum ben çünkü çok fazla eleştiririm kendimi ondan sanırım.

ama bir arkadaşım sürekli süperim ya harikayım diye kendini gaza getirirdi çalışırken bile aralarda harika bitirdim konuyu vs diye ve son girdiği sınavda çok başarılı oldu

Düşünürüm tartarım bende kendimle konuşurum hırsımı belkide böyle boşaltıyorum ..

Başarısız olursan dünya yanacak degil ya... ben de akademisyenim, bazen benim de altindan kalkamadigim anlar oluyor, bizim isimizin en ayrilmaz parcasi stres. kendime hep sikisinca bunu hatirlatiyorum, ne var seneye gecsem? ölüm degil ya... bence bu kadar basari odakli calismak cok kotu. ben keyif alarak çalışmayi tercih ediyorum.

bende kilo verdim ama şimdilik bu 3,5 kilo ile sınırlı
evliliğim benimde problemli fakat artık bitmesinin normal birşey olduğuna kendimı inandirdigim için üzmüyor eskisi kadar
Ben de kendimi inandırmaya başlasam iyi olucak sanırım ama yediremiyorum kendime uğradığım haksızlığın haddi hesabı yok nasıl kabullenicem bilmiyorum

Kendinize zaman ayirin...
Haftasinin 1 gunu sadece kendinize ayirin..
Film izleyin, disari cikin, sevdiginiz yemekleri yapin, spor yapin vs. vs.

Ben boyle basa cikiyorum stresle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…