Üniversiteden 2020 yılında mezun oldum. Gittiğim is görüşmelerinden hiç geri dönüş olmuyordu.Diyetisyenim. Geçen gün bir yemek firmasına CV'mi gönderdim.Ertesi gün görüşmeye çağırdılar.Görüşmeye gittiğimde orada beklerken orada çalışan muhasebeci kadın bana çok samimi davrandı.İşyeri sahibini çok övdü. "Çok iyi,dürüst bir insan.Çalışmaya başladıgınızda siz de ne demek istedigimi anlayacaksınız" dedi.Evlerimiz yakınmış komşuyuz sizi ben sabah işe gelirken alır akşam da bırakırım arabamla dedi.Bu konuşmalar görüşme saatinden 20 dk erken gittiğim için beklerken oldu. Iş görüşmesi de olumlu geçti. 5 günlük deneme sürecim olacak hem benim için hem de onlar için.Sonrasında Cuma günü tekrar detaylı konuşuruz dedi. Benim sormak istedigim bir sey var mı diye sordu.
(Eksik konu paylasımı tam hali aşağıdaki linkteki konu)
www.kadinlarkulubu.com
(Eksik konu paylasımı tam hali aşağıdaki linkteki konu)
Stresli bir durum
Geçen yıl mezun oldum gittiğim is görüşmelerinden hiç geri dönüş olmuyordu.Diyetisyenim. Geçen gün bir yemek firmasına CV'mi gönderdim.Ertesi gün görüşmeye çağırdılar.Görüşmeye gittiğimde orada beklerken orada çalışan muhasebeci kadın bana çok samimi davrandı.İşyeri sahibini çok övdü. "Çok...

Son düzenleme: