Stresliyim :((

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
Hayırlı sahurlar arkadaşlar.. küçük bir istirhamım olacaktı sizden.. bir yıldır hamile kalamamamın sonucu olarak doktor araştırıyorum bu haftaiçi jinekoloğa gideceğim.. ama ne demeliyim ne gibi hazırlıklarla gitmeliyim ayrıca tek değil eşim de gidecek o ne yapmalı.. tecrübeli arkadaşlardan biraz yardım istiyorum..
 
Canım öncelikle durumundan bahset, kaç aydır korunmadığınızı,korunurken ne gibi yöntemlerle korunduğunuzu,gebelik için hangi yöntemleri denediginizi anlat. Ayrıca kronik bir rahatsızlik var mı yok mu bunları söyle(esinde veya sende ) en saçma gelecek soruyu bile doktora sorabilirsin ama başta söylediklerimi doktora söylersen daha rahat sonuca ulaşmasına yardımcı olursun doktorun. Ayrıca alttan da muayene edebilir o yüzden tedbirli git (genel beden temizliği). Rabbim tez zamanda hayırlı,saglikli evlatlar nasip etsin İNŞAALLAH
 
Canım allah kolaylık versin öncelikle.
Hamile kalmak istediğini söyle doktoruna. İstersen adetinin 3. Günü git çünkü hormon testleri 3 veya 4. Yapılıyor. Ama sen 3. Günü git. Testler yapıldıktan sonra sonucunu aldığında doktora goturdugunde alttan muayene eder temizlenmiş olursun hem. Adet düzenini sorar söylersin. Eşin üroloğa gitmesi gerekiyor spermiogramina bakılacak çünkü. En az 3 gün en fazla 5 gün bosalmamasi gerekiyor eşinin. Meni örneği öyle olması gerekiyor. Başka da aklıma gelmiyor canım. Senin sorun varsa sorabilirsin
 
çok sağolun ilginize.. adetim yeni bitti malesef kendimi toparlamam Zaman aldı ( şimdilik böyle gideyim bir dahaki ay da hormon testleri yapılır artık..
 
çok sağolun ilginize.. adetim yeni bitti malesef kendimi toparlamam Zaman aldı ( şimdilik böyle gideyim bir dahaki ay da hormon testleri yapılır artık..
Tamam canım öyle yaparsın artık. Adetlerin düzenli mi hiç korundn mu ne yöntemiyle korubdub
 
X