• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresten bayilcam

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Calistigim kurumda bulundugum bolumdeki bikac kisiyi bi musteri kendisi avukat.. sikayet etmis gorevini yapmadilar diyerek..

Ki kurum kurallari uygulamak zorundaydik.. musteri en cok benimle muhatap oldu ve adimi sordu ogrendi benim adimi vererek sikayet etmis..

Karakola cagrildik ifademiz alindi.. herkes durumu anlatip suclamayi kabil etmiyorum demis ifadesinde ben ne desem begenirsiniz.. bana soyle soyle dedi giderken ama ben sikayetci degilim.. ya ne dediyse dedi nasil ispatlican bendeki kafaya bak.. desene herkes gibi kurallar geregi boyle yaptik tmm dimi ne uzation..

Adam ya sahsina tekrar sikayette bulunurrsa is buyutse iftira derse ya mahkemelik olursak donuma kadar alirsa :/// basima ne gelir kizlar cok tirstim hayatimla ilk defa ifade verdim

Adam bide unlu bi avukatmis yaaaaaa ama bisey demedim sadece bana adimi sordu ve siz gorursunuz dedi giderken dedim

Siz gorursunuz derken ?? Resmen tehdit etmis. Avukat oldugu belli zaten hep ben hakliyim havasinda dolasiyor. Korkmanada gerk yok kurallar geregi isimi yaptim dersin mahkemelik olursanda zaten kurallrinizda bellidir. Bi sorun cikmaz diye dusunuyorum.

Ben anlamadim kim kime ne demis. Ama kurallar geregi ne yapildiysa sizin sorumlulugunuzda degil kurumunuzun sorumlulugunda olmali. Siz sadece aracisiniz. Kisisel olarak kufur vb yoksa dert etmeyin bence

Öyle kolay kolay karakola çağırmazlar ne olduda çağırdılar karakoldan.
Öyle ayrıntıya gimeniz kötü olmuş, ama bi avukattan bilgi almanız iyi olur. Sonuçta bişey olmaz ama süreci yönetmenize yardımcı olur.

Öyle kolay kolay karakola çağırmazlar ne olduda çağırdılar karakoldan.
Öyle ayrıntıya gimeniz kötü olmuş, ama bi avukattan bilgi almanız iyi olur. Sonuçta bişey olmaz ama süreci yönetmenize yardımcı olur.
Adam gorev ihmalinden sikayet edince ifademiz alindi bende gorevimi ihmal etmedigimi kurallar geregi boyle yaptigimi belirttim ek olarakta bana bunu bunu dedi dedim sikayetcimisinizndedi yok dedim hepsini yazdi haliyle.. yani inanin kortkum adamdab azam beni zit alirsa.. acaba ifademi geri cekebiliyormuyum ??

Adam gorev ihmalinden sikayet edince ifademiz alindi bende gorevimi ihmal etmedigimi kurallar geregi boyle yaptigimi belirttim ek olarakta bana bunu bunu dedi dedim sikayetcimisinizndedi yok dedim hepsini yazdi haliyle.. yani inanin kortkum adamdab azam beni zit alirsa.. acaba ifademi geri cekebiliyormuyum ??

Ifade alinabilmesi icin sorusturma izni verilmesi gerekiyor. Onun icin ust mulki amirden izin. Birsuru adim ve yol var. Ben hala cozemedim insallah basit bir durumdur. Once evrak istenir konu ile ilgili onlar incelenir. Herkesi boyle dan dun ifadeye cagirmazlarki

Bence arkadaslarinizla bir olup gidon sizde guclu bir avukat tutun.

Belkide amaci sadece gozunuzu korkutmak.

Ki basarilida olmus.

Çalıştığınız yer aigorta danışmanlık hizmeti veriyormuş yok mu acaba şirketin kendi avukatı ona sorsanız?

Back
X