Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yokbu durum ne kadar sürer
![]()
Bilmiyorum evet çoğu şeyi ben düşünmk zorunda kalyrm yoran da bu galibaNeden peki? Yetişmesi mi çok mu yük var uzerinizde sorunlar mi var?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
Benim de bu çarşamba kına 18'i pazartesi de düğünüm var kendime şunu aşılıyorum "aman 4 saatlik bi şey gitcez, eğlencez gelcez o kadar" o zaman çok stres kalmıyor sanki. Sen de bir dene istersen:)
Düğün bitip evine girince geçer merak etme. Çoğu insan senin gibi oluyor.
Ben olsam cok mutlu olurdum rahatla bence mutlu ol 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok zor düğün stresi ben bu stres yüzünden zayıf olmama rağmen eriyip bitmiştim kemiklerim sayılıyordu son 3 ay ne bir iştahım kalmıştı nede mutluluğum.
Evine evliliğe alışınca geçiyor merak etme.
Dgrudr hc biseydn keyif almyrm en mutlu gunlermi bn heyecansz hevessiz geciryrn![]()
aynen eşimle isteyerek severek evlenmeme rağmen bu durumdaydım ruh gibi dolanıyordum yaşımında küçük olmasının verdiği endişeler korkular da
etkiliyordu tabi bide krakter meselesi kimisi mutluluktan uçar .
Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yokbu durum ne kadar sürer
![]()
![]()
![]()
Dgrudr hc biseydn keyif almyrm en mutlu gunlermi bn heyecansz hevessiz geciryrn![]()
Kaç yaşındasınız? Ailenizden uzakta mı yaşayacaksınız?
Değişim, bilinmiyen her insanı korkutur, çok normal. Düğündü kınaydı aşırı stres yapmayın, kusursuz olması gerekmiyor. Altı üstü bir kaç saatlik bir deneyim. Önemli olan siz eşinizle bir ömür mutlu olun inşallah.
.
canım benimde hafata düğün var, ve bende de stres diz boyu, stres yüzünden heyecan kalmadı resmen