stresten birşey hissedemiyorum :(

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yok :( bu durum ne kadar sürer :(

Neden peki? Yetişmesi mi çok mu yük var uzerinizde sorunlar mi var?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yok :( bu durum ne kadar sürer :(

Benim de bu çarşamba kına 18'i pazartesi de düğünüm var kendime şunu aşılıyorum "aman 4 saatlik bi şey gitcez, eğlencez gelcez o kadar" o zaman çok stres kalmıyor sanki. Sen de bir dene istersen:)

Benim de bu çarşamba kına 18'i pazartesi de düğünüm var kendime şunu aşılıyorum "aman 4 saatlik bi şey gitcez, eğlencez gelcez o kadar" o zaman çok stres kalmıyor sanki. Sen de bir dene istersen:)

Stresten kına bile istemedm dügünde olck. Ama düğün icin byle düsncm;)

Ben olsam cok mutlu olurdum rahatla bence mutlu ol 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok zor düğün stresi ben bu stres yüzünden zayıf olmama rağmen eriyip bitmiştim kemiklerim sayılıyordu son 3 ay ne bir iştahım kalmıştı nede mutluluğum.

Evine evliliğe alışınca geçiyor merak etme.

Çok zor düğün stresi ben bu stres yüzünden zayıf olmama rağmen eriyip bitmiştim kemiklerim sayılıyordu son 3 ay ne bir iştahım kalmıştı nede mutluluğum.

Evine evliliğe alışınca geçiyor merak etme.

Dgrudr hc biseydn keyif almyrm en mutlu gunlermi bn heyecansz hevessiz geciryrn:(

Dgrudr hc biseydn keyif almyrm en mutlu gunlermi bn heyecansz hevessiz geciryrn:(

aynen eşimle isteyerek severek evlenmeme rağmen bu durumdaydım ruh gibi dolanıyordum yaşımında küçük olmasının verdiği endişeler korkular da

etkiliyordu tabi bide krakter meselesi kimisi mutluluktan uçar .

Kaç yaşındasınız? Ailenizden uzakta mı yaşayacaksınız?

Değişim, bilinmiyen her insanı korkutur, çok normal. Düğündü kınaydı aşırı stres yapmayın, kusursuz olması gerekmiyor. Altı üstü bir kaç saatlik bir deneyim. Önemli olan siz eşinizle bir ömür mutlu olun inşallah.

.

aynen olsun bitsin diye dusundum hiç bir şey hissedememiştim resmen numara yapmıştım.

Herkesin bir değişik oluyor işte normal canım. Başkasının düğününde nikahında duygulanan ben hiç bir şey anlamadım kendiminkinde. Neyse ki 2 tane düğünüm oldu da 2.sinde stresi atmıştım keyfini çıkardım. Aslında kına gecen olsa heyecanını atardın belki düğünde rahat olurdun. Hiç bir şey olmayacak olsa bile o kadar insanın önüne çıkacak olmak geriyor insanı. Ama kendini telkin etmeye rahatlamaya çalış ne bileyim. :)

canım emin ol düğünün ertesi sabahı uyandığında hiçbir şeyin kalmayacak.nişanlılık ve düğün hazırlık aşaması insanı çok yıpratıyor özellikle bayanları.erkekler daha vurdum duymaz oluyor bu dönemde. bende düğüne 1 hafta kala acillik oldum.şeker hastası olmamama rağmen şekerim fırlamış tansiyonum fırlamış kalbimde ritim bozukluğu oldu ölüyorum sandım.acildeki doktor diyabet değilsen şekerin bu kadar yükselmez ne yaptın kendine dedi bende 1 hafta sonra evleniyorum diyince tamam başka sorum yok dedi :) az kalmış seninde biraz daha sabır.sabrın sonu selamet bana güven :)

Kaç yaşındasınız? Ailenizden uzakta mı yaşayacaksınız?

Değişim, bilinmiyen her insanı korkutur, çok normal. Düğündü kınaydı aşırı stres yapmayın, kusursuz olması gerekmiyor. Altı üstü bir kaç saatlik bir deneyim. Önemli olan siz eşinizle bir ömür mutlu olun inşallah.

.

22 Yasndaym,braz bunun da tedirgnligi var sanrm.ailemdn uzak olucm evt ama ayni ildeyz ztn okulum yeni btti ozmn da uzaktm ama bu farkli sanrm.insallah cok sagoln

Back
X