stresten birşey hissedemiyorum :(

Kiyamam ya ben ablamin dugununde dahi yasamistim o stresi ama gecer diye dusunuyorum zaten dugun bittikten sonra eser kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) Doğrudr..bnde öyle düsünyrmda su 6 gün gecmyrrr

İnşallllaahhhhhh :) kesinlkle oyle biz her ayrntya takıldgmzdan mıdr dha cok yıpranyrz..hic düğünm icin bitsede kurtlsam diyecgmi düsnmzdm :(

böyle düşündüğün için kendini suçlu hissetme.
erkekler hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorşyok perdeymiş yok halıymış. e haliyle kadında acaba benimle evlenmek istemiyor mu neden bu kadar isteksiz neden benim gibi hevesli değil diye düşünmeye ve kafasında kurmay başlıyor.
ben tüm evlenen arkadaşlarımı arayıp siz neler yaşadınız diye sormuştum ve hepsi bana benim yaşadıklarımı anlattı geçicek dediler ama o an hep öyle olacakmış gibi gelmişti.sonuç olarak her şey geçti bitti. 2 yıllık evliyiz aklıma bile gelmiyor o anlar :1:

Sanki başkasının düğünü gibi :1::1::1:
Gitcez yicez iççez gelcez ahaha :1::1::1:

aynen öyle diğer türlü kalp atışlarım hızlanıyor ve panik yapmaya başlıyorum:) ailemden uzun zamandır ayrı yaşamama rağmen gözlerim doluyor:( o yüzden en iyisi böyle düşünmek:)

böyle düşündüğün için kendini suçlu hissetme.
erkekler hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorşyok perdeymiş yok halıymış. e haliyle kadında acaba benimle evlenmek istemiyor mu neden bu kadar isteksiz neden benim gibi hevesli değil diye düşünmeye ve kafasında kurmay başlıyor.
ben tüm evlenen arkadaşlarımı arayıp siz neler yaşadınız diye sormuştum ve hepsi bana benim yaşadıklarımı anlattı geçicek dediler ama o an hep öyle olacakmış gibi gelmişti.sonuç olarak her şey geçti bitti. 2 yıllık evliyiz aklıma bile gelmiyor o anlar :1:

Oh sükür bende iliskimizde normal demkki :))

Back
X