Sakin olun ...Meraba kizlar ....
Ben 1 senelik evliyim ...Esim bebek istemedi...Ve korundu...Ben en basindan beri hep istedim....
Gecen ay tamam artik dedim ve bebege razi ettim esimi oda artik istiyordu zaten..
Neyse kizlar artik bebege karar verdik ve korunmayi biraktik ..O gun bugundur stres ve dusunceden olmek uzereyim..Neden nerdesin..Cocuga niyet ettigimizden beri esim sanki 2 gunde cocuk olacakmis gibi hamilesin hamilesin falan dedi cevremizdekilere bu ay cocuk geliyo diyip durdu ve nolduysa oldu(( Gece uykularimi yitirdim acaba bu ay oldumu olacak mi tuttumu diye ...
NEYSE...kizlar daha adet gecikmeden esim her gun eve testlerle geldi tabi sonuc negatif o kadar kiziyorum ki onada kendime de daha erkenden o testleri yapip beni unutlandirdigi hatta beni testlerden soguttu icin....Neyse kizlar gel gelelim...Adet gunum geldi catti benden kahverengi nohut buyuklugunde leke geldi ..Aha dedim oldum herhalde ...O gun hic uyumadim ama ustunden 10 gun gecti ne gelen var ne giden...Dun saglik ocaginda test yaptim sonuc negatif. ....Bugun neden adet olamiyorum diye kadin doguma gttim ordada cikmado bebek ultrasyonda sol tarafimda kist cikti ama daha oncede sag tarafimda cikmjsti adet oldum gecti adet kistiymis sanirim yine ayni oldu ama doktor "GEC DOLLENME" olabilir dedi ...Sokturucu yazmadi...Simdi kizlar benim sorunum su acayip derece taktim bu cocuk mevzusuna....Ve psikolojim bozuldu neden derseniz olmassa esim uzulecek ve cevreme rezil olacam diye((((
Biliyorum ilk ayimiz cok sacma ama elimde degil ......
Sakin olun ...
Hamilelik,doğum,lohusalık,çocuk büyütmek bunların hepsi sabır isteyen süreçler ..
Bu ne acele ?
Bu dönemde folik asit ve vitamin desteği alıyormusunuz ?
Düzenli beslenin,uyuyun,sakinleşin ..Stress yumurtlamanızı negatif etkiler ,böyle devam ederseniz evliliğnize de zarar verirsiniz.[/QUOT
Evet folik asit kullaniyorum ve dediginiz seylere harfiyen uyuyorum....
Sacma oldugunu ve acele ettigimizi bende biliyorum ama hep esi. Yuzunden bu kadar strese grdim sanki hemn cocuk olacakmis havasina soktu beni ve ben artik vazgectim bu aydan artik adet olmak ve bu aydan kurtulmak istiyorum bana tecrube oldu bu ay...
yani ne garip bir ailesinizMeraba kizlar ....
Ben 1 senelik evliyim ...Esim bebek istemedi...Ve korundu...Ben en basindan beri hep istedim....
Gecen ay tamam artik dedim ve bebege razi ettim esimi oda artik istiyordu zaten..
Neyse kizlar artik bebege karar verdik ve korunmayi biraktik ..O gun bugundur stres ve dusunceden olmek uzereyim..Neden nerdesin..Cocuga niyet ettigimizden beri esim sanki 2 gunde cocuk olacakmis gibi hamilesin hamilesin falan dedi cevremizdekilere bu ay cocuk geliyo diyip durdu ve nolduysa oldu(( Gece uykularimi yitirdim acaba bu ay oldumu olacak mi tuttumu diye ...
NEYSE...kizlar daha adet gecikmeden esim her gun eve testlerle geldi tabi sonuc negatif o kadar kiziyorum ki onada kendime de daha erkenden o testleri yapip beni unutlandirdigi hatta beni testlerden soguttu icin....Neyse kizlar gel gelelim...Adet gunum geldi catti benden kahverengi nohut buyuklugunde leke geldi ..Aha dedim oldum herhalde ...O gun hic uyumadim ama ustunden 10 gun gecti ne gelen var ne giden...Dun saglik ocaginda test yaptim sonuc negatif. ....Bugun neden adet olamiyorum diye kadin doguma gttim ordada cikmado bebek ultrasyonda sol tarafimda kist cikti ama daha oncede sag tarafimda cikmjsti adet oldum gecti adet kistiymis sanirim yine ayni oldu ama doktor "GEC DOLLENME" olabilir dedi ...Sokturucu yazmadi...Simdi kizlar benim sorunum su acayip derece taktim bu cocuk mevzusuna....Ve psikolojim bozuldu neden derseniz olmassa esim uzulecek ve cevreme rezil olacam diye((((
Biliyorum ilk ayimiz cok sacma ama elimde degil ......
kari koca ne zannediyorsunuz acaba hamileligi? ha deyince olmuyor o is.
o kocana soyle deli midir nedir testle eve gelmesin,ne kadar uyuz bi davranis.
burada basindan gec dollenme gecmis birileri tabiki yazar mesela ben..gec dollenmeyle oldu suanki hamileligim ama ne esim elinde testle beni darladi,ne de hamile kalmazsam rezil olurum dusuncem oldu.
sakin olun azcik,doganin bi ilerleyisi var,her cinsel birliktelik yasayan canli hamile kalsaydi dunyada nufus patlamasi olurdu.
zamani gelince olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?