- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Kuzum oncelikle gecmis olsun allah anali babali buyutsun tabi stres etkiliyor ama olacagi varmis eger stresten dogum olsaydi yemin ederim 5 defa dogum yapardim rahat ol sutunu etkilemeDün akşam suyum geldi ve acil sezaryene alındım. Kızım hızlı nefes alıp verdiği için küvöze konuldu. Gelişimini neredeyse tamamladığı için bir problem yaşamazmışız şükürler olsun ki.
Beni üzense doktorun söylediği. Bir hafta önceki kontrolde de bebek çok huzursuzdu, hareketleri çok agresifti. Endişelenme diye söylemedim ama doğumunu stres tetiklemiş büyük ihtimal dedi.
O ana kadar tamamen doğuma bebeğe odaklıyken bu sözlerden sonra çok kötü oldum. Eşim son zamanlarda arkadaşlarıyla, akrabalarıyla çok fazla zaman geçirmeye,ilgisizleşmeye başlamıştı. Bu yüzden birkaç tartışmamız olmuştu ama ben hormonların da etkisiyle çok stresli ve üzüntülü, düşünceli günler geçirdim. Şimdiyse bu sözleri duymak eşime karşı acayip soğuttu beni. Annem yanımda çok birşey belli etmemeye çalışıyorum ama eşimi affedemiyorum. Yine de yanlış, geri dönülmez adımlar atmak istemem. Nasıl hareket etmeliyim, nasıl davranmalıyım? Fikir verin beynim durmuş vaziyette. Bu durum sütümü de etkiliyor. Yarım saatte bir sağmamama rağmen çok az süt çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?