Stresten mi?

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Kızlar, bu seferki derdim vücudumla ilgili. Forumda en çok cevap alabileceğim yer de burası. Lütfen bir banlanma sebebi olmasın çünkü cidden derdim oldu.
Şimdi, derdim şu arkadaşlar:
Benim reglim 2-3 gün sürerdi. Arkadaşlarımın, yakınlarımın çok daha uzun sürmesinden dolayı kafama taktım ve bunun için doktora gittim, ultrason, kan tahlili falan yaptı doktorum ve gayet normalsin dedi. Hatta rahmin gayet sağlıklı, bir bebek doğurabilecek kadar demişti.
Şimdi ise 1 gün ancak sürüyor. Bu durum beni çok üzmekle beraber, farklı düşüncelere sürüklüyor. Doktora gideceğim ama öncesinde burada böyle olan var mı merak ediyorum?
Şu an içinde bulunduğum durum aşırı stresli acaba bu yüzden mi oldu?

Rahimin ince olabilir. Benim de miktar azalmıştır, meğerse inceymiş. Endometriyum yeteri kadar kalınlaşamadığı için kanama miktarı da az oluyor.

Benim de spiral taktirmadan önce yogun olani bir gün sürerdi
diger günler akinti gibi hafif olurdu yani günlük ped kullanirdim, bir günden biterdi böyle bakinca
Iki tane cocugum var, hemen hamile kaldim
spiral taktirdim hormonsuz, kanamayi arttiriyor normalde, bende üc gün yogun oluyor yine, diger günler normal günlük pede geciyorum
Saglikliyim bir sorun da yasamadim
Genelleme, doktor iyisin dediyse sorun yoktur
Tabi sen rutin kontrollerine gitmeyi ihmal etme
Bu durum uzun sürerse doktora görün tabi
bir ay böyle olursun diger ay normale döner misal

Benim de spiral taktirmadan önce yogun olani bir gün sürerdi
diger günler akinti gibi hafif olurdu yani günlük ped kullanirdim, bir günden biterdi böyle bakinca
Iki tane cocugum var, hemen hamile kaldim
spiral taktirdim hormonsuz, kanamayi arttiriyor normalde, bende üc gün yogun oluyor yine, diger günler normal günlük pede geciyorum
Saglikliyim bir sorun da yasamadim
Genelleme, doktor iyisin dediyse sorun yoktur
Tabi sen rutin kontrollerine gitmeyi ihmal etme
Bu durum uzun sürerse doktora görün tabi
bir ay böyle olursun diger ay normale döner misal
Benim de bir gün normal sürüyor ikinci gün bitiyor. Farklı bir doktora gideceğim sanırım. Direkt söyleyeyim.

Back
X