Stresten saçlarımı kısacık kestim

Sen mükemmel bir annesin bunalabilirsin üzülebilirsin herşeye hakkın var ama bir daha kendine zarar verme bebişlerin de üzülürler eşine gelince erkekler çocuk sesinden çabuk bunalıyorlar benim abimdede bu sıkıntılar var ama su akar yolunu bulur ve çocuklar büyüdükçe nefes alıyorlar şöyle düşünün ilerde size kucak açacak evlatlarınız var anneninizin yardımıyla kendinize biraz zaman ayırıp bazı sorunları çözebilirsiniz inşallah

Ben öğremenim yarım gün çalışıyorum. Anneme bırakacağım yanına kadın tutarak.
Allah cocuk sahibi olmanizdaki sansinizi cocugu olmayan,isteyen dileyen herkese versin.Amin.
AMİN ONUN HASRETİNİ YAŞAYAN
Biri olarak

Neden bu kadar sertsiniz. Evet ben istedim hhatta yalvardım yakardım. Rabbim verdi. Herzaman şükrediyorum.
Mesleğimizi kendimiz seçiyoruz. İdareden, yoğunluktan vb bunalıp dert yanıyoruz.
Evlenmeyi istiyoruz kocamızı şikayet edebiliyoruz.
Ya zatenn hayatı kendi seçimlerimize göre yaşıyoruz. Ama kimse dört dörtlüğüm demiyor. Varlıklarıdan şikayet etmedim.
KAYGI DEDİM
Olacak mı olmayacak mı kaygısı. Diğerlerinde de sorunlu gebelik stres yaşayabilirim. Depresyonda değilim çünkü herzaman bu halde değilim.
Sütüm var mı yok mu? Yetecek mi yetmeyecek Mi? Aşı zararlı mı yaptırsam mı yaptırmadan mı? Mamayı versem mi yoksa süt mü? Ek gıdaya başlasam mi?
Mesela kızımı hangi okula göndersem bu sene göndersem mi göndermese mi? Kızımın psikolojisi olumsuz etkilendi mi? Acaba mutlu mu? Oğlumu eziliyor mu? Acaba hepsini mutlu edebiliyor muyum? Sağlıklı yetiştiriyor muyum? Yetememe kaygısı
Bazenleri bunalıp gemileri yakıyorum.
Burda iki empati kuran olur. Belki tecrübelerini paylaşan olur diye yazdım. Merak ettim çocuğunuz var mı?
Hamilelikte kilo aldınız mı? Beş senede 50 kilo al ver al ver.
Eşimle kavga ediyorum demedim yardım etmiyor demedim. Ama sinemaya yemeğe gidemiyoruz mesela. Kışın magal keyfi yapadık yapamıyoruz kayak merkezi ayağımızaaltında gidemiyoruz. Sebebi kavga değil maddiyat değil sevgisizlik değil sizce ne?
Yine de sağolun

Çocuğum yok evlide değilim,ama siz aynı şeyi yine yazmışssınız sene de su kadar kilo aldım filan diye ben de diyorum ki biri size zorla mı yaptırdı bunu,hamile olan herkesin yaşadığı bir sorun kilo almak ve eğer vermek istiyorsanız gayet güzel verirsiniz cevremde 2-3 çocuklu eskisinden daha güzel beğendiğim anneler var.Strese girecek bişey yok,eğer bünyeniz kaldırmıyorsa biraz arayla çocuk sahibi olsaydınız madem. Bizde 4 kardeşiz annemin birgün bize bakmaktan sikayet ettiğini strese girdiğini görmedim büyük zevkle yapıyor bunu her zaman. üstelik annem 28 yaşında 4 çocuk annesiymiş hepimizin yaşı da yakın birbirine.

Kötü açıdan bakmayın saçınıza da yazık etmişsiniz ama o da uzar bir sene kalmaz omuzlarınızı geçer,kilo da verirsiniz,cocuklarda büyür,önemli olan sağlıklı olmak,ölümden başka her şeye çözüm var. Bazen canım sıkıldığında sevdiklerime bişey olduğu gelir aklıma ve önce şükrederim allaha sonra da dua ederim beni sevdiklerimi koru,sağlıklı mutlu olalım diye

İş yerimde küçük çocugu olan bir arkadaşım var. İşe asla fönsüz gelmez ki 1 seneden fazladır aynı iş yerindeyiz.
Benim çocugum -eşim olmadıgı halde saçım fön nedir görmez, ama o yapıyor işte. Çözebilen yazsın biz de yapalım.

Kendinizi bu kadar iyi ifade etmeniz iyi.Ruhsal olarak güçlüsünüz demekki.
Çocukların küçük hallerinden keyif almaya çalışın .Ev temiz olmasa da yemek pişmese de olur bugünler geçecek .büyüyecekler.Zamanın tadını çıkarın .Onlar büyüyünce istediğiniz herşeyi yaparsınız.

Bence yakin bir arkadasiniz varsa, güvendiginiz biriyle konusmaniz gerektigi kanisindayim. Bu tarz seyler cok uzun süre konusulmayan problemlerin bir anda patlamasiyla yasaniyor.

Bence o insanin kendisiyle ilgili bir durum. Ben sabah uyanir uyanmaz giyinir makyaj sac bas yaparim öyle otururum kahvaltiya, güzel görünmeden birakin markete gitmeyi evde esime bile görünmem. Aliskanlikla da ilgili bir sey. Hos benimki biraz abartida olabilir, 2013 subat ayinda bir operasyon gecirdim (endometriose) ameliyattan cikar cikmaz narkozun etkisiyle bile bana oje sürün makyaj malzemelerim nerde filan diye sormusum :)

Ya hiç evladıniz olmasaydı. Sürekli adet duzensizliginizden yakınıp, herşeyden medet umup kapı kapı gezmek zorunda kalsaydiniz. Bence güzel tarafından bakın. Hiç olmaması ihtimaline karşı 4 tane. Bence muhteşem birşey. Saçlar uzar nasıl olsa kökü sizde. Çocuklara anneniz mi bakıyor. Maddi durumunuz nasıl ?

Kendiniz kaşınmışsınız pardon. Artık korunuyor musunuz bari?

bu kadar çocuk çocuk diye acele etmeseydiniz keşke neyse artık Allah uzun ömürler versin inş. amaann saçınızada üzülmeyin siz çocuklarla uğraşırken bi bakmışsın uzamış şöyle güzel bir model kestir miss gibi dahada genç dinamik görünürsün değişiklik iyidir

çocuklraınıza allah uzun ömür versin. insanlar bir taneye bile sahip olamıyor. şükredin bence şikayet etmeyin. eskiden de çok çocuklu olurmuş aileler ama büyüyünce keyfini anlayacaksınız, bende keşke erken evlenip birkaç çocuk doğursaymışım isterdim açıkçası

Aman Allahım kuzenine sabırlar diliyorum
çok çok üzüldüm, gözlerim dolu dolu oldu okurken,
Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın.
Allahım oğlunu bitanecik umudunu kuzenine bağışlasın, Allah onlara sağlıklı uzun bir ömür versin

valla en buyk hatayı ard arda 4 cocuk yapmakla yapmısınız bır tanesı neyınıze yetmıyordukı hadı 2. cıyıde kardes olsun dıye yaptınız ya dıgerlerı oyle yada boyle olmus artık Allah hepsıne uzun omurler versın, sızın bence yapmanız gereken bır ıse baslayıp cocukları da bır bakıcı tutup sosyallesmenız bu hem sızı kendınıze getırır, hem evın butcesıne katkınız olur. hem ard arda 3 dogum, hem maddı sıkıntı, hem esınızle aranıza gıren mesafe durumunuz gercekten zor ama toparlanmak sızın elınızde...

Olmaz korkusu olduğu halde 4 çocuk. Maşallah Rabbim uzun ömürler versin. Bu günler geçecektir, sizi tebrik ediyorum.

Amin binlerce amin, kimseyi evlatlariyla sinamasin yuce rabbim.
Cok sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…