Stresten sagligim gidiyor

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.297
10.963
208
Kizlar iyi gunler dilerim.biraz uzun olabilir ama bana iyi gelecek olan herseyi herkesin fikrini bekliyorum.
Evlenmeden once aile hayatim gayet sakin maddi manevi orta halli ailenin kiziydim.gozum biseyde kalmadi kendim calistim yedim aileme destek oldum.ama annemle babamin arasinda sorunlar vardi bizi tabiki uzmediler ama aralarinda sorunlardan ben hep etkilendim.(alkol kiskanclik) vs.ben panik atak oldum ailem uzuldu hani abartama kendine gek her evde sorunlar var bak olmaz artik falan deselerde senelerce antidepresanlada azda olsa attim.evlendim cok daha buyuk stres sikinti.manevi sorunlar esimin ailesi cok karisik. Gelirler gitmezler geldiklerinde herkes biribiriyle kavga eder. Esim sever sahiplenir ama bunlarda sinir stres hep genetik. Aralarinda saygi yok.uzaktada olsak gelirler huzuurmu bozarlar esim ne yapayim ailem atamam satamam der.ailemin evine donerim sorun yok ama evliligim biticek benim cevrem hep dedikoducu.hakliyken haksiz yere gitmek emeklerim evim yillrca kendim calistim yaptim.
Anlayacaginiz sorun esim ailesini atmiyor at demiyorum ama maddi durumlari oldugu halde esim israrla kendi ariyor cagiriyor. Hem pastam dursun hem karnim doysun.
Ve dun doktora gittm adam diyorki kendini o kadar kasiyorsunki muayene edemiyorum bile.stresin yuzune yansimis. Midem bagirsaklarim mahvolmus. Beyin direk bagirsaklarla alakali. Ne zamn stres yapsam bir haftada en az uc kilo gidiyor emin olun.simdi sizden ricam ben bunlari nasil takmayabailirim.geziyorum alisveris yapiyorum ama o anlarda bile hep kendimle bogusuyorum.hep laflar tattismalar bana sunu derse soyler derim giibisine laflar.asla beyin bos degil. 2 kilo vermisim gecen haftadan beri. Bana sunlari ye toparlarsin sunu yap iyi gelir diyin ne olur.pskiyatrye gittm agir ilaclari artik almak istemiyorum.ailemi ayri dusunuyorum bunlarla ayri dusunuyorum siyiricam artik.dr sen boyle herseyi takarsan sende daha cok hastalik cikacak dedi acik acik.

Sizin neler yaşadığınızı bildiği halde mi ailesini çağırıyor ona göre yorum yazıcam
Bana diyorki herkesin bir ailesi var sonucta sizinkielrde gelip kalabilirler sen yemiyorsun icmiyorsun hayati kendine zindan ediyorsun rahat ol kimse senden hizmet beklemiyor ama varliklari bile yetiyor

Ben eski konularınızı hatırlıyorum bir ara ailenizin evine gittiniz o zamanlar ciddi sorun olmuştu aranızda. Boşanın demek bize düşmez ama bu kadar strese girmeye değer mi? Eşinizle de fazla vakit geçirince anlaşamadıgınızı yazıyorsunuz hep, aynı evin içinde birarada durmuryosunuz çok fazla.

Eşiniz size kıymet verse, öncesinde sorun yaşamanıza rağmen ailesinin gelip sizde uzun süreli kalmasına müsade etmez.

Evet sizde yapı olarak stresli olabilirsiniz ama evliliğiniz, eşiniz ve ailesi bu stresi besliyor ziyadesiyle. Gerek var mı bunu çekmeye?

Evet en buyuk hatam geri donmek oldu ozman bir kac aylik evliydim acaba benmi alisamadim benmi yapamadim bir kere daha doneyim dedim. Ama bu ailesi olmasa sorun yok. Bu ailede hep var bubgisile ben ölcegeim tez zmanda bunlara bisey olmaz. Ben hemen sagligimdan oluyorum kendimede kiziyorum insan biseye sinirlenip kendini 10 saat ac birakamz yani. Benin kizginligim aslinda kendime. Hic mi sorun yasamayacagim su hayatta. Sadece bu kisilerle degil herseyeb t akintiliyim

Bu gidişle hastasınız diye eşiniz terkeder.
Adam sizi ve rahatsızlığınızı ciddiye almıyor.
Vallahi bisey soyluyeyimmi su takintimi biraksam hepsinin canina okuyacagimda kendi kendimi cezalandiriyorum sinirlendigim an yemek yemiyorum en az 10 saat

Neyınız var buarada , saglık olarak soruyorum.
Bende cok rahatsızım bu sıra, mıdemde sırtıma vuran gecmeyen agrılarım var. Endoskopı yapılacak strese baglı oldugunu soyluyor doktor

O zaman ilaç kullanmaktan kaçmayın, bulunduğunuz ilde alanında en iyi doktora tedavi olun, çalışıyorsunuz imkânınız var.

Ama tüm kışı anlaşamadığı kayinvalide kayınpeder ile geçiren insanın psikolijisi kolay kolay da normal kalmaz.

Neyınız var buarada , saglık olarak soruyorum.
Bende cok rahatsızım bu sıra, mıdemde sırtıma vuran gecmeyen agrılarım var. Endoskopı yapılacak strese baglı oldugunu soyluyor doktor
Aman dikkat edin stresten kemiklerim kulunclarim belim o kadar sertlesmiski tas gibi adam muayene edemedi ya. O kadar kasiyorum.midemi kucultmusum resmen endoskopi yapildi. Beslenme aliskanligimi kazanmam lazim.bagirsaklarim huzursuz bagirsak sendromu.yani o kadar bagisisklilik sistemim cokmus.

1 ay kalirlar rahat. Calisyorum diyorum gormuyorum etmiyorum sus. Ama takintiliyim

Hayat hep sorunlu diyorum hep gullul gulistanlik olmaz ama takmamliyim diyorum kucuklugumden beri boyleyim.yani sevdiklerini takarsinda sevmediklerini ne takarsin be insan
Taktıgın sevmediklerim degıl ki, kocanın adaletsizliği yanı ben olsam ona takardım.
Aılesı cat kapı gelir bisey yapamaz onu anlarım, cagırmak nedir? Sızı takmamaktır.

Nasıl agrılarınız vardı
Dıkkat edecegk bıseyım yok suanda doktor gecmıste yasadıgın sıkıntıların sende suanda atak yapmıs dıyor. Kı oyle, cok sıkıntılar yasadım.

Mıdem sıskın gıbı, sureklı agrıyor agrıdıgı ıcın yemek yemek ıstemıyorum yemedıgım ıcın elden ayaktan dusuyorum halsız kalıyorum, mıdemın delındıgınden suphelendıler, yanı yedıgım bısey dokunmasıyla agrımıyor sureklı agrıyor. Bılmıyorum ne olacak endoskopı olacagım ıste haftaya

Ayyyy ben sana direk anlatayim omuzlarimin ustunde 24 saat biri oturuyor farzet kaldiramiyorum.belim kollarim hep agriyor. Mesela az yemek yesem hemen karnim sisiyor. Aksami 38 beden sabah afedersin lavaboya aninda 34 beden bak dusun.hep siskinlik.birgun ishal birgun kabizlik. Sonunda stresten hizursuz bagirsak sendromu teshisi konuldu bol bol kefir icmeye basladim gazli iccekleri atti.lakstozsuz urunler kulanmaya basladim. Ama dr en basta biseyi takmayacaksin dedi

Taktıgın sevmediklerim degıl ki, kocanın adaletsizliği yanı ben olsam ona takardım.
Aılesı cat kapı gelir bisey yapamaz onu anlarım, cagırmak nedir? Sızı takmamaktır.
Cok haklisin. Cok yaslilar. Diyorum belkide yasarsam benim devrim anca ilerde. Mutlu olurum. Oda genclik gitmis olacak. Sanmiyorumki onumde 20 yil olsun. Erken giderm bu stresle

Hep soruyorum bir cinnet her şeyi halleder mi? Kimse senden daha değerli değil, gerekirse cinnet geçir hepsini kov, sonra da nasıl tekme koydum ama de otur bir sigara yak ve kahveni iç, bırak ne olacaksa olsun artık, her halükarda hasta olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…