- 24 Ağustos 2018
- 4.297
- 10.963
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Bana diyorki herkesin bir ailesi var sonucta sizinkielrde gelip kalabilirler sen yemiyorsun icmiyorsun hayati kendine zindan ediyorsun rahat ol kimse senden hizmet beklemiyor ama varliklari bile yetiyorSizin neler yaşadığınızı bildiği halde mi ailesini çağırıyor ona göre yorum yazıcam
Kesinlille nisanliyken sevgikiyken renk vermedi. Bilseydim bunlar boyle evlenmezdim zatenSağlığınız elden gitmektense koca gitsin. Esinizin size saygısı yok. Tamam ailesini atamaz ama ısrarla çağırmak neden. Sağlıktan kıymetlisi yok bu hayatda
Bu gidişle hastasınız diye eşiniz terkeder.Kesinlille nisanliyken sevgikiyken renk vermedi. Bilseydim bunlar boyle evlenmezdim zaten
Evet en buyuk hatam geri donmek oldu ozman bir kac aylik evliydim acaba benmi alisamadim benmi yapamadim bir kere daha doneyim dedim. Ama bu ailesi olmasa sorun yok. Bu ailede hep var bubgisile ben ölcegeim tez zmanda bunlara bisey olmaz. Ben hemen sagligimdan oluyorum kendimede kiziyorum insan biseye sinirlenip kendini 10 saat ac birakamz yani. Benin kizginligim aslinda kendime. Hic mi sorun yasamayacagim su hayatta. Sadece bu kisilerle degil herseyeb t akintiliyimBen eski konularınızı hatırlıyorum bir ara ailenizin evine gittiniz o zamanlar ciddi sorun olmuştu aranızda. Boşanın demek bize düşmez ama bu kadar strese girmeye değer mi? Eşinizle de fazla vakit geçirince anlaşamadıgınızı yazıyorsunuz hep, aynı evin içinde birarada durmuryosunuz çok fazla.
Eşiniz size kıymet verse, öncesinde sorun yaşamanıza rağmen ailesinin gelip sizde uzun süreli kalmasına müsade etmez.
Evet sizde yapı olarak stresli olabilirsiniz ama evliliğiniz, eşiniz ve ailesi bu stresi besliyor ziyadesiyle. Gerek var mı bunu çekmeye?
Vallahi bisey soyluyeyimmi su takintimi biraksam hepsinin canina okuyacagimda kendi kendimi cezalandiriyorum sinirlendigim an yemek yemiyorum en az 10 saatBu gidişle hastasınız diye eşiniz terkeder.
Adam sizi ve rahatsızlığınızı ciddiye almıyor.
O zaman ilaç kullanmaktan kaçmayın, bulunduğunuz ilde alanında en iyi doktora tedavi olun, çalışıyorsunuz imkânınız var.Evet en buyuk hatam geri donmek oldu ozman bir kac aylik evliydim acaba benmi alisamadim benmi yapamadim bir kere daha doneyim dedim. Ama bu ailesi olmasa sorun yok. Bu ailede hep var bubgisile ben ölcegeim tez zmanda bunlara bisey olmaz. Ben hemen sagligimdan oluyorum kendimede kiziyorum insan biseye sinirlenip kendini 10 saat ac birakamz yani. Benin kizginligim aslinda kendime. Hic mi sorun yasamayacagim su hayatta. Sadece bu kisilerle degil herseyeb t akintiliyim
Aman dikkat edin stresten kemiklerim kulunclarim belim o kadar sertlesmiski tas gibi adam muayene edemedi ya. O kadar kasiyorum.midemi kucultmusum resmen endoskopi yapildi. Beslenme aliskanligimi kazanmam lazim.bagirsaklarim huzursuz bagirsak sendromu.yani o kadar bagisisklilik sistemim cokmus.Neyınız var buarada , saglık olarak soruyorum.
Bende cok rahatsızım bu sıra, mıdemde sırtıma vuran gecmeyen agrılarım var. Endoskopı yapılacak strese baglı oldugunu soyluyor doktor
1 ay kalirlar rahat. Calisyorum diyorum gormuyorum etmiyorum sus. Ama takintiliyimO zaman ilaç kullanmaktan kaçmayın, bulunduğunuz ilde alanında en iyi doktora tedavi olun, çalışıyorsunuz imkânınız var.
Ama tüm kışı anlaşamadığı kayinvalide kayınpeder ile geçiren insanın psikolijisi kolay kolay da normal kalmaz.
Hayat hep sorunlu diyorum hep gullul gulistanlik olmaz ama takmamliyim diyorum kucuklugumden beri boyleyim.yani sevdiklerini takarsinda sevmediklerini ne takarsin be insanSorunlar takmayarak cozulmez.
Taktıgın sevmediklerim degıl ki, kocanın adaletsizliği yanı ben olsam ona takardım.Hayat hep sorunlu diyorum hep gullul gulistanlik olmaz ama takmamliyim diyorum kucuklugumden beri boyleyim.yani sevdiklerini takarsinda sevmediklerini ne takarsin be insan
Aman dikkat edin stresten kemiklerim kulunclarim belim o kadar sertlesmiski tas gibi adam muayene edemedi ya. O kadar kasiyorum.midemi kucultmusum resmen endoskopi yapildi. Beslenme aliskanligimi kazanmam lazim.bagirsaklarim huzursuz bagirsak sendromu.yani o kadar bagisisklilik sistemim cokmus.
AyyyyNasıl agrılarınız vardı
Dıkkat edecegk bıseyım yok suanda doktor gecmıste yasadıgın sıkıntıların sende suanda atak yapmıs dıyor. Kı oyle, cok sıkıntılar yasadım.
Mıdem sıskın gıbı, sureklı agrıyor agrıdıgı ıcın yemek yemek ıstemıyorum yemedıgım ıcın elden ayaktan dusuyorum halsız kalıyorum, mıdemın delındıgınden suphelendıler, yanı yedıgım bısey dokunmasıyla agrımıyor sureklı agrıyor. Bılmıyorum ne olacak endoskopı olacagım ıste haftaya
Cok haklisin. Cok yaslilar. Diyorum belkide yasarsam benim devrim anca ilerde. Mutlu olurum. Oda genclik gitmis olacak. Sanmiyorumki onumde 20 yil olsun. Erken giderm bu stresleTaktıgın sevmediklerim degıl ki, kocanın adaletsizliği yanı ben olsam ona takardım.
Aılesı cat kapı gelir bisey yapamaz onu anlarım, cagırmak nedir? Sızı takmamaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?