Stresten sagligim gidiyor

İyi de sizinki beslenmeyle zor düzelir.
Çünkü sizi hasta eden stresli ev ortamı.
O ortama hergün gidiyorsunuz kaçarınız yok.
Ya takmamayı öğreneceksiniz ya da masaya elinizi vurup yeter diyeceksiniz.

Ben annemle ciddi sorunlar yaşadığım için nefes darlığı, uykusuzluk, hastalık korkusu vb sıkıntılarım başlamıştı. Eşimle hergün didişiyorduk. Huzur kalmamıştı.
Radikal bir kararla işi gücü bırakıp başka şehire taşındık. İki yılda anca toparladım. Şimdi çok şükür huzurum da sağlığım da yerinde.

Dimi petrick bana oyle geliyoki 15 gune evde olay patlar

Vallahi 1 ay deneyecegim zaten kendi aralarindada kavga ettikleri icin insallah sebepleri kendi olsun gunaha aokmasinlar veni kovmaktan beter ederm

Sırf bu konuya cevap vermek için giriş yaptım.David Burns ün İyi Hissetmek adlı bir kitabı var.İşe yaramaz demeyin mutlaka okuyun ve içindeki alıştırmaları yapın.Ne kadar iyi geldiğine inanamayacaksınız.İşe yaradığında bana dua edin etipufcumhuriyeti sınavlarında başarılı olsun diye :)

Hemwn yarin aliyorum canimcim ve dualarimdasn sende bana dua et ne olur artik gelmesinler karismasinlar ya

butun hastaliklar stres kaynakli nerdeyse..ne demisler duvari nem insani gam yikar...

insanlari degistiremeyecegimize gore, elinden geliyorsa o insanlari hayatindan cikarmak mantikli.

valla koca icin bir cok seye katlaniyoruzda, onlar bizim icin neye katlanirdi acaba? ben bu konuda cok netim. sen kendine acimazsan kimse acimaz. ha eskiden bende bi ara cok icime atardim bazi seyleri. simdi deli dolu konusuyorum ve dusunuyorumki...ben varsam cocuklarim iyi ben yoksam kotu..kimse icin kendimi uzemem. ha uzmuyor muyum? yok ole bi dunya, ama...elimden geldigince az. yoksa herkesin bir gece deli gibi agladigi anlar vardir

Biraz pahalı biliyorum ama calisiyormuşsun eşinle bir çift terapisine gitseniz? Çünkü belli ki seni hasta eden eşin ve ailesi. Eşin seni psikolog sayesinde anlayabilir bazen 3. Kişi söyleyince daha etkili oluyor. Yoksa bu, ben takıyorum ondan oluyor en iyisi takmayım denilecek birşey değil ki.

O halde sadece psikiyatri değil , terapi de Alman şart

Ailesi geldiğinde sizin evde olmama gibi bir şansınız var mı? 5-10 gün kalıyorlarsa mesela, sen ailenle keyf yap, ben de kendi ailemle hasret gideriyim diye, siz de kendi ailenize gidebilir misiniz?

Çok mu utopik bir düşünce oldu? Madem kendi istiyor kendi ağırlasın ailesini. Sağlık elden gittikden sonra kocanın hiç bir önemi kalmaz zaten. Ve sinir stress her türlüğü hastalığa davetiye oluyor malesef.

Bana diyorki herkesin bir ailesi var sonucta sizinkielrde gelip kalabilirler sen yemiyorsun icmiyorsun hayati kendine zindan ediyorsun rahat ol kimse senden hizmet beklemiyor ama varliklari bile yetiyor
Peki neden istemiyorsun , ne zamanda bir geliyorlar ?
Size bariz zararları var mı ?
Eşinize durumunuzu anlatın.

Peki neden istemiyorsun , ne zamanda bir geliyorlar ?
Size bariz zararları var mı ?
Eşinize durumunuzu anlatın.
Zararlari yok bisey istemezler etmezler ama ben evimde rahat edemiyorum ki canm.esimde diyoki seninde annen baban gelse basimin ustunde yeri var diyo sen kendi kendine dunyayi dar ediyosn diyo

Canim ben calisyorum zaten gub icinde hic gormuyorum.ailem uzakta. E isimi birakiota gidemiyorum. Mecburen iki ay daha sikicam disimi ama dun kesin konustum daha istemiyroum diye. Vallahi bosnamayi goze aldim ailesi demez yani aman cocugumuzun yuvasi yikilir.umurlarinda olmaz

Zararlari yok bisey istemezler etmezler ama ben evimde rahat edemiyorum ki canm.esimde diyoki seninde annen baban gelse basimin ustunde yeri var diyo sen kendi kendine dunyayi dar ediyosn diyo
Sende rahat ol.
Kendine stres yaratma.
Neden böyle stres oluyorsun ki yabancılıyorsun belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…