• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresten yuzumu kaplayan seyler..

Ayy bu ben resmen..
Bence de stresimi dengelemeliyim. Ya anlamiyorum ben ygs lys doneminde boyle olmadim :KK43:

Hukuk okumak bu kadar stres sebebi olmasın ya

Düzenli ders dinlersen geçersin

Geçemezsen ilk geldiğimde kimse söylemedi sütunları saydım o nedenle 6 yılda bitti dersin ( bu bahane sadece Ankara Hukuk ta söker) diğerlerinin de vardır böyle hikayeleri mutlak

Sınav döneminde stres insan vücuduna bunlsrı yapar ancak çok takmamak lazım

Sevgilin yüzünde sivilce varken de sevgilin olabiliyorsa değerlidir yüzünde sivilce var diye sevgiliden kaçılmaz

Umursama onları muhtemelen sen takmasan daha az çıkacaklar yağlı beslenmeyi azalt kozmetiği vs azalt

Tarifin akne gibi ilaç kullandın mı akne diyenler ilaç verdi mi

Bu arada siğili 22 yaşından 31 yaşına kadar çektim. Sanıyorum öğrenciyken kaldığım yurttan geçti. Bulaşıcıymış. Bir de hamam, birden fazla kişinin kullandığı banyo, hamam gibi yerlerden geçiyor ve yüzde, kasıkta, ayakta ya da vücudun farklı yerlerinde çıkabiliyormuş. Ben bantları kullandıktan sonra bir daha çıkmadı. Belki yüz için olanları da vardır bantların bir araştırın. Bir de oje gibi asit var o da tedavi ediyor. Üstteki deriyi yakıyor, alta doğru hastalıklı kökü dışarı çıkarıyor, onu da eritince geçiyor. İz kalmıyor hiç. İsmini hatırlamıyorum şimdi benim onu kullanmaya sabrım yetmedi düzgün kullanamadım kanattım. Kanatmamak sabırla her gün sürüp, duştan sonra hafifçe ölü deriyi kaldırmak gerekiyor. Bantlarda da aynı asit var, bekletip sürekli sürmek gerekmediği için onu tercih etmiştim. Bir de daha çok katmanı yok ediyor gibi geldi bana bantlar
Dermatologlar maalesef bu konuyU pek önemsemiyor çünkü çok yaygın ve inatçı bir hastalık. Sadece aşı uygulanıyor, ama vücudunuza çoktan girmiş o da faydasız. Böyle yani. Belki faydası olur bu bilgilerin.

Hukuk okuyan herkesin stres sivilcesi olur, benimde sınav döneminde kocaman yanagimda çıkar kasinirdi birde. Sonra izi kaldı beş senede geçmedi, ben gibi kaldı o gunlerden hatıra. Sonrasında doktora gidip ilaç kullanınca gecti

stresten sivilce, çıban vs... her şey çıkabilir insanın vücudunda. lavanta suyu sürün temizlensin. mikrobunu da öldürür.

öte taraftan üniversite okurken yüzümde, vücudumda çıkan varlıklardan :), birden peydaa olan ülserden, vertigo ataklarımın arttığından, saçlarıma düşen aklardan, 8 ayda verdiğim 11 kilodan ve daha fazlasından bahsetmeyim isterseniz :)))

hepimizin başına geliyor. bazı vücut kaldıramıyor. yapacak bir şey yok. ya takmayacaksınız yada dert sahibi olacaksınız. biter elbet...

• Beğen
Reactions: s u
Back
X